σαν την σημερινη καπιταλιστικη βουλγαρια π.χ.?Golden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:03Σαν κομμονιστικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχει καταντήσει τη χώρα η Μεταπολίτευση.

σαν την σημερινη καπιταλιστικη βουλγαρια π.χ.?Golden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:03Σαν κομμονιστικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχει καταντήσει τη χώρα η Μεταπολίτευση.
Όντως ήταν ΚΚΕς ο συγχωρεμένος, δεν ξέρω αν ήταν μέλος του κόμματος ή απλός ψηφοφόρος, αλλά μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις αυτό.
Ο μπουμπης δεν ανέφερε το ονομα, αναζητησα "μαφιοζος δολοφονια χαϊδάρι επίορκοι" και μου εβγαλε το Στεφανακο. Νομιζω εχει περασει κανας χρόνος απο τοτε και θεώρησα οτι το κκε κανει δρώμενα για την επέτειο.aspergillus έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:29Όντως ήταν ΚΚΕς ο συγχωρεμένος, δεν ξέρω αν ήταν μέλος του κόμματος ή απλός ψηφοφόρος, αλλά μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις αυτό.
Όταν γράφαμε για εγκληματίες, δολοφόνους και βιαστές που ήταν εγγεγραμμένα μέλη της Χ.Α. έβγαιναν διάφοροι εδώ μέσα και έσκουζαν ότι αυτό δεν έχει σχέση με το κόμμα, δεν σημαίνει τίποτα και άλλα τέτοια ωραία.
Τώρα αυτό γιατί το αναφέρεις; Έχει σχέση με το κόμμα μήπως;
Οι μαφίες σε αυτές τις χώρες είχαν αποκτήσει δύναμη ήδη απο τα (τελευταία κυρίως) χρόνια των κομμουνιστικών καθεστώτων. Μετά βρήκαν το χάος κι έκαναν ό,τι ήθελαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:13σαν την σημερινη καπιταλιστικη βουλγαρια π.χ.?Golden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:03Σαν κομμονιστικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχει καταντήσει τη χώρα η Μεταπολίτευση.