Δολοφονία Χαϊδάρι : Ο ρόλος των αστυνομικών που «προστάτευαν» τον 50χρονο επιχειρηματία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Δολοφονία Χαϊδάρι : Ο ρόλος των αστυνομικών που «προστάτευαν» τον 50χρονο επιχειρηματία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Νοέμ 2019, 23:13

Golden Age έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 12:03
Σαν κομμονιστικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχει καταντήσει τη χώρα η Μεταπολίτευση.
σαν την σημερινη καπιταλιστικη βουλγαρια π.χ.? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

zteo

Re: Δολοφονία Χαϊδάρι : Ο ρόλος των αστυνομικών που «προστάτευαν» τον 50χρονο επιχειρηματία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 04 Νοέμ 2019, 23:17

Για πρωτη και τελευταια φορα θα συμφωνησω με τον plouf τετοια καθικια θελουν εκτελεση.Απλα δεν εχω τις αυταπατες του.Οσο θα σαπιζει ο καπιταλισμος τοσο θα κερδιζει εδαφος η μαυρη αναπτυξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 04 Νοέμ 2019, 23:29

nick έγραψε:
31 Οκτ 2019, 00:51
Για ποιον λες; Για το Στεφανακο, το μέλος του ΚΚΕ που δολοφονήθηκε στο Χαιδαρι; :smt017
Όντως ήταν ΚΚΕς ο συγχωρεμένος, δεν ξέρω αν ήταν μέλος του κόμματος ή απλός ψηφοφόρος, αλλά μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις αυτό.
Όταν γράφαμε για εγκληματίες, δολοφόνους και βιαστές που ήταν εγγεγραμμένα μέλη της Χ.Α. έβγαιναν διάφοροι εδώ μέσα και έσκουζαν ότι αυτό δεν έχει σχέση με το κόμμα, δεν σημαίνει τίποτα και άλλα τέτοια ωραία.
Τώρα αυτό γιατί το αναφέρεις; Έχει σχέση με το κόμμα μήπως;

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 05 Νοέμ 2019, 00:31

aspergillus έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:29
nick έγραψε:
31 Οκτ 2019, 00:51
Για ποιον λες; Για το Στεφανακο, το μέλος του ΚΚΕ που δολοφονήθηκε στο Χαιδαρι; :smt017
Όντως ήταν ΚΚΕς ο συγχωρεμένος, δεν ξέρω αν ήταν μέλος του κόμματος ή απλός ψηφοφόρος, αλλά μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις αυτό.
Όταν γράφαμε για εγκληματίες, δολοφόνους και βιαστές που ήταν εγγεγραμμένα μέλη της Χ.Α. έβγαιναν διάφοροι εδώ μέσα και έσκουζαν ότι αυτό δεν έχει σχέση με το κόμμα, δεν σημαίνει τίποτα και άλλα τέτοια ωραία.
Τώρα αυτό γιατί το αναφέρεις; Έχει σχέση με το κόμμα μήπως;
Ο μπουμπης δεν ανέφερε το ονομα, αναζητησα "μαφιοζος δολοφονια χαϊδάρι επίορκοι" και μου εβγαλε το Στεφανακο. Νομιζω εχει περασει κανας χρόνος απο τοτε και θεώρησα οτι το κκε κανει δρώμενα για την επέτειο.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Νοέμ 2019, 01:00

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:13
Golden Age έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 12:03
Σαν κομμονιστικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχει καταντήσει τη χώρα η Μεταπολίτευση.
σαν την σημερινη καπιταλιστικη βουλγαρια π.χ.? :102:
Οι μαφίες σε αυτές τις χώρες είχαν αποκτήσει δύναμη ήδη απο τα (τελευταία κυρίως) χρόνια των κομμουνιστικών καθεστώτων. Μετά βρήκαν το χάος κι έκαναν ό,τι ήθελαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Νοέμ 2019, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών