Εαν φοβήθηκε τόσο πολύ απο αυτούς που έκαναν τα επεισόδια και δεν ξανακατέβει στο δρόμμο, τότε δεν ξεσηκώθηκε καθόλου. Απλά, έκανε μια παύση (απο τον καναπέ) και σηκώθηκε για λίγο.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:50Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες.under έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:46Κι εγω τους μισω ολους αυτους.Ας αναρωτηθουν ομως οι χθεσινοι μπαχαλοι,ποιον ευνοησε στο τελος η δραση τους ;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:43Αδερφέ υπάρχει πολύ οργή στον κόσμο.Γενικά.Όχι μόνο για το ξεπούλημα που γίνεται αλλά για τα πάντα.
Όσο αφορά τα συλλαλητήρια,από πέρσυ μχρι χθες έχουμε επεισοδία και ξυλίκια.Είτε με άπλυτους είτε με τα ματ.
Οσους είδα που πήγαν χθες κάτω,όλοι μου λέγανε το ίδιο.Υπήρχε πολύ ένταση θυμός και μίσος.
Την Ελλάδα μας την κυβερνούν διεθνίστες απάτριδες και άπλυτοι και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτών που κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια θέλει να τους κρεμάσει,να τους δείρει κτλ.
Βλέπε Κουμουτσάκο,Μπουτάρη,φετινή ΔΕΘ και χθες.
Ο Έλληνας ξεσηκώθηκε από τον καναπέ του για εθνικο θέμα μετά από πολλά χρόνια.με τα χθεσινά σκηνικά νομίζω τέλειωσε το παραμύθι.Κάτι λιγοι θα μαζευονται σε περιφερειακές πολεις.
Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια, πίστευαν το ακριβώς αντίθετο. Ότι ο κόσμος έχει τις ίδιες διαθέσεις με αυτούς (ή ότι τουλάχιστον θα είναι θετικά διακείμενος σε ό,τι κάνουν).
Το λάθος τους ήταν που ξεκίνησαν τα επεισόδια στην κορύφωση του συλλαλητηρίου. Μιλάμε για ένα συλλαλητήριο που αποσκοπούσε στην αριθμητική επίδειξη. Δεν ήταν συλλαλητήριο άμεσης αντιδράσεως ή έστω ένα τυπικό συλλαλητήριο (αν και σίγουρα, αν είναι να κάνουν μπάχαλα κάθε φορά που υπάρχει συλλαλητήριο τότε θα φύγει κόσμος πραγματικά). Ένα τέτοιο γεγονός, δηλαδή επεισόδια στην κορύφωση αυτού ήταν ηλιθιότητα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία της μάζας. Πιστεύψω πως εαν ξεκινούσαν πχ προς το τέλος, ο κόσμος δεν θα 'ταν τόσο αρνητικά διακείμενος.