Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » Χθες, 19:44

Vardos έγραψε:
Χθες, 19:00
Αλιόσα έγραψε:
Χθες, 18:59
Γιατί ανεβάζεις μαλακίες; :fp:
Γιατί είναι μαλακία;
Γιατί είναι απλά sensationalism. Τι θα πει να έχεις στην "άκρη'; Τι θα πει "έχεις"; Γιατί είναι το threshold στα 40 συγκεκριμένα; κ.λ.π.

Επίσης φαίνεται ότι προφανώς η συνέχεια είναι πώς να αρχίζεις να βάζεις στη "άκρη" (whatever that means) από τώρα, επενδύοντας στο σωστό ethereum token.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » Χθες, 20:09

Πέρα από την χαζογκόμενα που είναι ή πωλήτρια ή απατεώνισσα (και εγγυώμαι ότι δεν είναι τίποτα διαφορετικό), μπορεί να έχεις όχι 80, αλλά 800 χιλιάρικα και να σου φύγουν ΟΛΑ σε λίγα χρόνια αν κάνεις ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Από 800 μετρητά και άλλα τόσα σε ακίνητη περιουσία, βρίσκεσαι να ζητάς βοήθεια πάρα πολύ εύκολα αν σταθείς απλά άτυχος. Όχι σπάταλος, όχι χαζός, όχι υπερφίαλος. Απλά άτυχος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών