Έξω η αστυνομική βία από τα πανεπιστήμια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: Έξω η αστυνομική βία από τα πανεπιστήμια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 05 Μάιος 2025, 21:53

Golden Age έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:48
Polaris3 έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:43
Golden Age έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:37

Φύλακες; :smt005::smt005::smt005:

Μισό αιώνα Μεταπολίτευσης γίνεται ένα αριστερό μπάχαλο στα πανεπιστήμια. Τί να κλάσουν οι φύλακες (που βασικά πήγαιναν τα βράδυα);

Το ότι και στις δυτικές χώρες αρχίζουν και αντιγράφουν τα χάλια μας λόγω της περιρέουσας αριστερίλας που έχει διαβρώσει τα πολιτικά τους συστήματα, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι...καλό. Και πάλι όμως θέλουνε να φάνε πολλά ψωμιά για να μας φτάσουν.

Απο μια κατάληψη υπερ της Χαμάς, μέχρι το άγριο δολοφονικό πέσιμο σε εκδήλωση εντός του πανεπιστημίου απο αναρχικές συμμορίες (συνηθισμένα πράγματα στην Ελλάδα επι δεκαετίες), θέλει πολύ δουλειά ακόμη.

Στο μεταξύ, καλό είναι να βελτιωθούμε κι όχι να επαναπαυόμαστε επειδή αρχίζουν κρούσματα και στην Δύση. Μισό αιώνα αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί αυτή η χώρα.

Δεν αντιγράφουν οι άλλες χώρες την Ελλάδα. Είναι κάτι που ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Αν είχες επαφή με χώρες όπως Γαλλία και Γερμανία, θα ήξερες ότι οι αριστερές παρατάξεις και η πολιτικοποίηση στα αει είναι κάτι που συμβαίνει όπως και στην Ελλάδα.

Εσύ μάλλον θες ένα καθεστώς τύπου 1967 όπου ο χωροφύλακας θα πλακώνει στο ξύλο ό,τι αριστερό υπάρχει εντός των πανεπιστημίων :xena::hammer:
Άλλο πολιτικοποίηση και άλλο ανοχή στον τραμπουκισμό. Στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει εδώ και μισό αιώνα. Μόλις τις προάλλες τραυματίστηκε σοβαρά φοιτητής επειδή κάποιοι τραμπούκοι της Αριστεράς τον χτύπησαν με πυροσβεστήρα στο κεφάλι και με λοστάρια διαλύοντας μια εκδήλωση. Τί Γαλλίες και Γερμανίες μου λες;

Θέλω οι φοιτητές να είναι ασφαλείς.
Ασφαλείς είναι. Έχεις περάσει από κάποιο πανεπιστήμιο ποτέ ? Έχεις υπάρξει φοιτητής ?

Γράφεις αυτά που γράφουν οι θείες στο facebook, νομίζουν ότι για να μπεις σε ένα αει πρέπει να φοράς αλεξίσφαιρο :o:roll:

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 05 Μάιος 2025, 21:57

Beria έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:42
Golden Age έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:39
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:38
νοσταλγοί της χούντας
Στις κομμουνιστικές χώρες υπήρχε πανεπιστημιακό άσυλο;
Εκεί υπήρχε GPU
Εβηχες τροτσκιστικά και βρισκόσουν με μεταγραφή στην Κολιμα
Yπηρχε εν παλιο Σοβιετικο ανεκδοτο με τον Σταλιν σε πολλες παραλλαγες (εργοστάσιο, σχολειο, ΚΟΒΑ κλπ)

Μια φορα μεταμφιεστηκε ο Σταλιν σε φοιτητη για να μαθει τι λεγανε στο πανεπιστημιο για αυτον και αν λεγανε μαλακιες πισω απο την πλατη του

Παει στο Πανεπιστημιο βρισκει καποιον και τον ρωτάει "Συντροφε, τι γνωμη εχεις για τον Συντροφο Σταλιν"

Του λεει ο αλλος "Σσσσσ κρυβε λογια μας ακουνε οι χαφιεδες της ΚGB! Παμε πιο εξω και θα σου πω".

Βγαινουν εξω στο δρομο λεει ο Σταλιν "θα μου πεις εδω?"

"Οχι στο δρομο μας ακουνε oi χαφιεδες του κομματος"

Πανε παραπερα σε ενα ποταμι, "Θα μου πεις εδω?" λεει ο Σταλιν

"Οχι πιο περα μας ακουνε"

Περνανε κατι καμπους και τιποτα, ο φοιτητης του ελεγε να πανε πιο κατω γιατι τους ακουνε οι χαφιεδες.

Long story short εχουν ανεβει σε ενα βουνο πανω στην κορυφη και λεει ο μεταμφιεσμενος Σταλιν "Συντροφε φοιτητη με ξεθεωσες θα μου πεις τωρα τη γνωμη σου για τον Σταλιν?"

Κοιτα Συντροφε, απανταει ο φοιτητης. Εγω πιστευω οτι ειναι γαμάτος και ο καλυτερος, αλλα δεν ηθελα να μας ακουσουν οι αλλοι και να μας ξυλοφορτωσουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Μάιος 2025, 21:57

Polaris3 έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:53
Golden Age έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:43

Δεν αντιγράφουν οι άλλες χώρες την Ελλάδα. Είναι κάτι που ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Αν είχες επαφή με χώρες όπως Γαλλία και Γερμανία, θα ήξερες ότι οι αριστερές παρατάξεις και η πολιτικοποίηση στα αει είναι κάτι που συμβαίνει όπως και στην Ελλάδα.

Εσύ μάλλον θες ένα καθεστώς τύπου 1967 όπου ο χωροφύλακας θα πλακώνει στο ξύλο ό,τι αριστερό υπάρχει εντός των πανεπιστημίων :xena::hammer:
Άλλο πολιτικοποίηση και άλλο ανοχή στον τραμπουκισμό. Στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει εδώ και μισό αιώνα. Μόλις τις προάλλες τραυματίστηκε σοβαρά φοιτητής επειδή κάποιοι τραμπούκοι της Αριστεράς τον χτύπησαν με πυροσβεστήρα στο κεφάλι και με λοστάρια διαλύοντας μια εκδήλωση. Τί Γαλλίες και Γερμανίες μου λες;

Ασφαλείς είναι. Έχεις περάσει από κάποιο πανεπιστήμιο ποτέ ? Έχεις υπάρξει φοιτητής ?

Γράφεις αυτά που γράφουν οι θείες στο facebook, νομίζουν ότι για να μπεις σε ένα αει πρέπει να φοράς αλεξίσφαιρο :o:roll:
Έχω υπάρξει φοιτητής.

Δεν χρειάζομαι τις θείες στο facebook για να έχω άποψη.

Τελευταίο παράδειγμα εδώ:

Κουκουλοφόροι μπήκαν στην Νομική σχολή και χτύπησαν φοιτητές

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 05 Μάιος 2025, 22:01

Διαφωνώ πλήρως με τον τίτλο του νήματος.
Αν δεν είσαι αριστερός μπορεί να δεχτείς επίθεση στα ΑΕΙ.
Ειδικά οι φοιτητικές οργανώσεις του ΛΑΟΣ δέχονταν συχνά επιθέσεις. Και η ΔΑΠ για να εδραιωθεί επεξε ξύλο στην αρχή. Χρειάζεται ξεσκαρταρισμα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 05 Μάιος 2025, 22:03

Golden Age έγραψε:
05 Μάιος 2025, 21:57
Polaris3 έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Έχω υπάρξει φοιτητής.

Αναπαράγεις την προπαγάνδα της νδ.

Αν ακούσεις τους δαπιτες λένε ότι τα αει είναι εμπόλεμη ζώνη. Αν έχεις επαφή με το πανεπιστήμιο, ξέρεις ότι κάτι τέτοιο είναι μια μπούρδα που πιστεύουν μόνο οι 60αριδες που ψηφίζουν νδ.

Μάλλον σε ενοχλεί η μεγάλη εκπροσώπηση αριστερών φωνών στα αει, αν ήταν εθνικιστικές φωνές δεν θα είχες θέμα...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Μάιος 2025, 22:05

Polaris3 έγραψε:
05 Μάιος 2025, 22:03
Golden Age έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Έχω υπάρξει φοιτητής.

Αν ακούσεις τους δαπιτες λένε ότι τα αει είναι εμπόλεμη ζώνη. Αν έχεις επαφή με το πανεπιστήμιο, ξέρεις ότι κάτι τέτοιο είναι μια μπούρδα που πιστεύουν μόνο οι 60αριδες που ψηφίζουν νδ.

Μάλλον σε ενοχλεί η μεγάλη εκπροσώπηση αριστερών φωνών στα αει, αν ήταν εθνικιστικές φωνές δεν θα είχες θέμα...
Δεν χρειάζομαι τους ΔΑΠίτες για να 'χω άποψη.

Ακόμη και τώρα που δεν είμαι φοιτητής, τα βλέπω:

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 05 Μάιος 2025, 22:05

του λάος λέει; έλεος.

πρέπει να καταδικάζουμε τη βία απόπου κι αν προέρχεται, είτε από αντιεξουσιαστές, δεν έχουν δουλειά στα πανεπιστήμια είτε από την αστυνομία, επίσης δεν έχουν δουλειά στα πανεπιστήμια.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 05 Μάιος 2025, 22:07

Polaris3 έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Έχω υπάρξει φοιτητής.

πραγματικά ότι ναναι είναι οι τύποι, το πιο επικίνδυνο πράγμα ήταν οι λακούβες στο πάρκινγκ που μπορεί να σκοτωθεί κάποιος.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 05 Μάιος 2025, 22:10

Golden Age έγραψε:
05 Μάιος 2025, 22:05
Polaris3 έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Έχω υπάρξει φοιτητής.

Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν ήσουν ποτέ φοιτητής. Ή μάλλον, αρχίζω να πιστεύω ότι σιγά σιγά γίνεσαι νεοδημοκράτης :o:o

Σου λέω ξανά ότι αυτά είναι μπούρδες. Εντελώς ασφαλή είναι τα αει. Μεγαλύτερο κίνδυνο έχεις όταν χρησιμοποιείς τα τρένα και τα λεωφορεία στην Ελλάδα παρά όταν μπαίνεις στο ΕΚΠΑ ή στο ΕΜΠ.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Μάιος 2025, 22:13

Polaris3 έγραψε:
05 Μάιος 2025, 22:10
Golden Age έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν ήσουν ποτέ φοιτητής. Ή μάλλον, αρχίζω να πιστεύω ότι σιγά σιγά γίνεσαι νεοδημοκράτης :o:o

Σου λέω ξανά ότι αυτά είναι μπούρδες. Εντελώς ασφαλή είναι τα αει. Μεγαλύτερο κίνδυνο έχεις όταν χρησιμοποιείς τα τρένα και τα λεωφορεία στην Ελλάδα παρά όταν μπαίνεις στο ΕΚΠΑ ή στο ΕΜΠ.
Σου παρέθεσα μέχρι και χθεσινό βίντεο για την..."ασφάλεια" που υπάρχει εκεί.

Το ναι αλλά για τις σταυροφορίες δεν λες κάτι, δεν είναι απάντηση για την αριστερή βία που υπάρχει στα πανεπιστήμια.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 05 Μάιος 2025, 22:17

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
05 Μάιος 2025, 22:07
Polaris3 έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Έχω υπάρξει φοιτητής.

πραγματικά ότι ναναι είναι οι τύποι, το πιο επικίνδυνο πράγμα ήταν οι λακούβες στο πάρκινγκ που μπορεί να σκοτωθεί κάποιος.
Μου έχει συμβεί να πάω σε φοιτητικό πάρτι και ένα γατάκι πήγε να με γρατζουνίσει όταν προσπάθησα να το χαϊδέψω :p2:

Επικίνδυνος χώρος τα αει

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 05 Μάιος 2025, 22:44

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
του λάος λέει; έλεος.

πρέπει να καταδικάζουμε τη βία απόπου κι αν προέρχεται, είτε από αντιεξουσιαστές, δεν έχουν δουλειά στα πανεπιστήμια είτε από την αστυνομία, επίσης δεν έχουν δουλειά στα πανεπιστήμια.
Προσωπικά θεωρώ το ΚΚΕ πιο ακραίο κόμμα από το ΛΑΟΣ. Το ΚΚΕ έχει στηρίξει πιο απολυταρχικα καθεστώτα και στον εμφύλιο η Βενιζελικη οικογένεια μου είχε νεκρούς από τι ΚΚΕ και όχι από τη Δεξιά. Και τα δύο κόμματα πάντως βρίσκονται εκτός συνταγματικου τόξου απλά το ΛΑΟΣ είναι πιο καμουφλαρισμενο

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 05 Μάιος 2025, 23:08

Ίακχος έγραψε:
05 Μάιος 2025, 22:44
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
του λάος λέει; έλεος.

Προσωπικά θεωρώ το ΚΚΕ πιο ακραίο κόμμα από το ΛΑΟΣ. Το ΚΚΕ έχει στηρίξει πιο απολυταρχικα καθεστώτα και στον εμφύλιο η Βενιζελικη οικογένεια μου είχε νεκρούς από τι ΚΚΕ και όχι από τη Δεξιά. Και τα δύο κόμματα πάντως βρίσκονται εκτός συνταγματικου τόξου απλά το ΛΑΟΣ είναι πιο καμουφλαρισμενο
καλά αυτό μπορούμε το συζητήσουμε σε άλλο νήμα δεν έχει σχέσει με τη βία της αστυνομίας στα πανεπιστήμια.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » Σήμερα, 00:12

Είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί η αστυνομική βία από τα πανεπιστήμια κατάλοιπο του '73. Πρέπει η κυβέρνηση να βρει λύση ωστε οι φοιτητές να σπουδάζουν χωρις να φοβούνται μη τους επιτεθεί η αστυνομία.

Εικόνα
Εικόνα
Επεισόδια στο ΑΠΘ για την πτώση του ασανσέρ – Ξύλο στους φοιτητές από τα ΜΑΤ

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » Σήμερα, 00:32

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
Σήμερα, 00:12
Είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί η αστυνομική βία από τα πανεπιστήμια κατάλοιπο του '73. Πρέπει η κυβέρνηση να βρει λύση ωστε οι φοιτητές να σπουδάζουν χωρις να φοβούνται μη τους επιτεθεί η αστυνομία.

νομιζω υπερβαλεις λιγο ..τοσο δα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών