Δεν είναι αίμα και σάρκα κανενός. Είναι κρασί και ψωμί. Ψωμί που θα το πιάσουν ένα σωρό χέρια πριν καταλήξει σε σένα ενώ αυτή τη μαλακία το δισκοπότηρο από την οποία θα πιεις το κρασι, θα την έχουν αγγίξει τα στόματα όλης της οικουμένης.
"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο κοροναϊός δεν κολλάει με τη μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια
Το Luben(που πήρε το όνομα του από φράση του Μαρξ) σαν σαιτ που καίγεται για το θέμα της θείας κοινωνίας είναι ακροαριστερό(ούτε καν αριστερό).Και αν μιλάμε για τις εκκλησίες της κωμόπολης μου και άλλων περιοχών της Ελλάδας η βάση του εκκλησιάσματος είναι άτομα κάθε ηλικίας(στην δική μου περίπτωση οι κάτοικοι της κωμόπολης).Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:46Πάμε πάλι. Ο Τσιοδρας δεν είναι "αριστερός". Είναι λοιμοξιολογος, συντονιστής στην ενημέρωση της πολιτικής προστασίας και συνεργάτης του ΕΟΔΥ.Debis έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:24
Στην εκκλησία της κωμόπολης καταγωγής μου στην οποία πάω κάθε φορά που υπάρχει αργία(Πάσχα,Χριστούγεννα,Καθαρά Δευτέρα,Εθνικές γιορτές κτλ,15Αύγουστος κτλ) συρρέουν συχνά άτομα κάθε ηλικίας(απο μικρά παιδιά,μιλενιανς,μεσήλικες μέχρι ηλικιωμένοι) και φύλου(άντρες και γυναίκες) απο όλη την κωμόπολη και καμία ασθένεια δεν έχει μεταδοθεί.Ο ιερέας στην ελληνορθόδοξη εκκλησία πάντα κοινωνεί τελευταίος πράγμα που σημαίνει πως αν ήταν να κολλήσει θα είχε κολλήσει κάθε φορά που στο ποίμνιο του υπήρχε έστω και ένας άρρωστος.Ακόμα και στην Σπιναλόγγα που ήταν ο προπάππους μου ο ιερέας κοινωνούσε τελευταίος αφού πρώτα κοινωνούσε τους λεπρούς.Και παρόλα αυτά δεν κολλούσε λέπρα.Το πως οι αριστεροί της Ελλάδος ενοχλούνται από την ύπαρξη της θείας κοινωνίας είναι πρωτοφανές.Η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα με τους ελληνορθόδοξους να αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού(85-90% με βάση όσες έρευνες έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία).Ας μη το ξεχνάνε αυτό.
Παρακάτω.
Εγώ γράφω για αυτούς που πάνε κατά κύριο λόγο εκκλησία σε εβδομαδιαία βάση. Και τετοιοι είναι γέροι. Ναι μπορεί να υπάρχουν και νεότεροι κλπ, αλλά η βάση του εκκλησιάσματος είναι γέροι.
Η εκκλησία πάντως σήμερα είχε τους μισούς ενορίτες σε σχέση με άλλες φορές. 

Ποια πλειοψηφία μωρέ; Όλοι δηλώνουν χριστιανοί αλλά στην εκκλησία παταν μόνο το Πάσχα και αυτό 20 λεπτά πριν το "Χριστός Ανέστη ".parafrwn έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:50Στα παπάρια μας η πλειοψηφία.Debis έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:24Στην εκκλησία της κωμόπολης καταγωγής μου στην οποία πάω κάθε φορά που υπάρχει αργία(Πάσχα,Χριστούγεννα,Καθαρά Δευτέρα,Εθνικές γιορτές κτλ,15Αύγουστος κτλ) συρρέουν συχνά άτομα κάθε ηλικίας(απο μικρά παιδιά,μιλενιανς,μεσήλικες μέχρι ηλικιωμένοι) και φύλου(άντρες και γυναίκες) απο όλη την κωμόπολη και καμία ασθένεια δεν έχει μεταδοθεί.Ο ιερέας στην ελληνορθόδοξη εκκλησία πάντα κοινωνεί τελευταίος πράγμα που σημαίνει πως αν ήταν να κολλήσει θα είχε κολλήσει κάθε φορά που στο ποίμνιο του υπήρχε έστω και ένας άρρωστος.Ακόμα και στην Σπιναλόγγα που ήταν ο προπάππους μου ο ιερέας κοινωνούσε τελευταίος αφού πρώτα κοινωνούσε τους λεπρούς.Και παρόλα αυτά δεν κολλούσε λέπρα.Το πως οι αριστεροί της Ελλάδος ενοχλούνται από την ύπαρξη της θείας κοινωνίας είναι πρωτοφανές.Η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα με τους ελληνορθόδοξους να αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού(85-90% με βάση όσες έρευνες έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία).Ας μη το ξεχνάνε αυτό.
Και η πλειοψηφία στην Γερμανία ανέβασε τον Χίτλερ στην εξουσία. Δεν μου λέει τίποτε τι κάνει η πλειοψηφία, γιατί πολύ απλά μπορεί να κάνουν λάθος.
Έτσι είναι οι χριστιανοί;
Ο ιερέας στην ελληνορθόδοξη εκκλησία πάντα κοινωνεί τελευταίος πράγμα που σημαίνει πως αν ήταν να κολλήσει θα είχε κολλήσει κάθε φορά που στο ποίμνιο του υπήρχε έστω και ένας άρρωστος.Ακόμα και στην Σπιναλόγγα που ήταν ο προπάππους μου ο ιερέας κοινωνούσε τελευταίος αφού πρώτα κοινωνούσε τους λεπρούς.
Είσαι άπιστος, αντίχριστος και ανθέλληνας. ΜΠΑΝ !
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:54Ποια πλειοψηφία μωρέ; Όλοι δηλώνουν χριστιανοί αλλά στην εκκλησία παταν μόνο το Πάσχα και αυτό 20 λεπτά πριν το "Χριστός Ανέστη ".parafrwn έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:50Στα παπάρια μας η πλειοψηφία.Debis έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:24Στην εκκλησία της κωμόπολης καταγωγής μου στην οποία πάω κάθε φορά που υπάρχει αργία(Πάσχα,Χριστούγεννα,Καθαρά Δευτέρα,Εθνικές γιορτές κτλ,15Αύγουστος κτλ) συρρέουν συχνά άτομα κάθε ηλικίας(απο μικρά παιδιά,μιλενιανς,μεσήλικες μέχρι ηλικιωμένοι) και φύλου(άντρες και γυναίκες) απο όλη την κωμόπολη και καμία ασθένεια δεν έχει μεταδοθεί.Ο ιερέας στην ελληνορθόδοξη εκκλησία πάντα κοινωνεί τελευταίος πράγμα που σημαίνει πως αν ήταν να κολλήσει θα είχε κολλήσει κάθε φορά που στο ποίμνιο του υπήρχε έστω και ένας άρρωστος.Ακόμα και στην Σπιναλόγγα που ήταν ο προπάππους μου ο ιερέας κοινωνούσε τελευταίος αφού πρώτα κοινωνούσε τους λεπρούς.Και παρόλα αυτά δεν κολλούσε λέπρα.Το πως οι αριστεροί της Ελλάδος ενοχλούνται από την ύπαρξη της θείας κοινωνίας είναι πρωτοφανές.Η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα με τους ελληνορθόδοξους να αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού(85-90% με βάση όσες έρευνες έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία).Ας μη το ξεχνάνε αυτό.
Και η πλειοψηφία στην Γερμανία ανέβασε τον Χίτλερ στην εξουσία. Δεν μου λέει τίποτε τι κάνει η πλειοψηφία, γιατί πολύ απλά μπορεί να κάνουν λάθος.
Έτσι είναι οι χριστιανοί;

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δε σου είπε κανείς να γράψεις τα ίδια. Απλά αδυνατείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση.Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:40Δε θα ξαναγράφω συνεχεια τα ίδια επειδή είστε ιδεοληπτικοι. Είπαμε, ολοι όσοι δεν ακούν τις προτροπές της πολιτικής προστασίας κάνουν λάθος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:28
Επιδημιολογικη ανάλυση, όχι αστεία.
Γιά σκέψου λίγο, με πόσους άλλους, μέσο όρο, θα συναντηθεί ο νέος καρναβαλιστης, μετά το ξεφάντωμα και με πόσους ο εκκλησιαζομενος γέρος; εξάλλου ο γέρος, θα πεθάνει αργά ή γρήγορα. Ο νέος όμως, ακόμα και άμα ανανηψει, θα μείνει μετά το πέρασμα του κορονοϊου στείρος.
Στείρος θα μείνει ο νέος; Που το διάβασες αυτό;
Όσο για την στειρότητα, δες εδώ.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20022418v1
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μέχρι στιγμής κανείς δεν κάθεται να μαζεύει στοιχεία για το πόσοι άνθρωποι αρρωσταίνουν μετά από μετάληψη κλπ.
Επομένως όλοι μιλάνε στον αέρα.
Ας δώσουν θεία μετάληψη σε άτομα με κορωνοϊό, μετά από τα ίδια σκεύη ας τη δώσουν σε άλλους ανθρώπους και τότε θα έχουμε επιβεβαίωση της μιας ή της άλλης άποψης.
Επομένως όλοι μιλάνε στον αέρα.
Ας δώσουν θεία μετάληψη σε άτομα με κορωνοϊό, μετά από τα ίδια σκεύη ας τη δώσουν σε άλλους ανθρώπους και τότε θα έχουμε επιβεβαίωση της μιας ή της άλλης άποψης.
Ποιος μίλησε για το λούμπεν; Τι σχέση έχει το λούμπεν; Εγώ σου επεσήμανα την επίσημη θέση της πολιτικής προστασίας. Που είναι "μακριά από εκκλησίες".
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Τι είναι η κωμόπολη σου; Κάποιο είδος πρωτοτυπου από το οποίο μπορούμε να εξάγουμε συμπερασματα για όλες τις εκκλησίες της Ελλάδας; Γιατί αναφέρεις συνέχεια την κωμόπολη σου; Ενδιαφέρει κανένα εκτός από σένα;
Εγώ παραθέτω κοινή γνώση, ότι δλδ στις εβδομαδιαίες λειτουργίες η μεγάλη πλειοψηφία είναι μπουμερς. Αυτοί είναι η βάση του εκκλησιάσματος, ότι και αν συμβαίνει σε αυτή την περίφημη κωμόπολη από την οποία κατάγεσαι.
Σταμάτησα εκεί που γράφει "may cause".Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:58Δε σου είπε κανείς να γράψεις τα ίδια. Απλά αδυνατείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση.Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:40Δε θα ξαναγράφω συνεχεια τα ίδια επειδή είστε ιδεοληπτικοι. Είπαμε, ολοι όσοι δεν ακούν τις προτροπές της πολιτικής προστασίας κάνουν λάθος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:28
Επιδημιολογικη ανάλυση, όχι αστεία.
Γιά σκέψου λίγο, με πόσους άλλους, μέσο όρο, θα συναντηθεί ο νέος καρναβαλιστης, μετά το ξεφάντωμα και με πόσους ο εκκλησιαζομενος γέρος; εξάλλου ο γέρος, θα πεθάνει αργά ή γρήγορα. Ο νέος όμως, ακόμα και άμα ανανηψει, θα μείνει μετά το πέρασμα του κορονοϊου στείρος.
Στείρος θα μείνει ο νέος; Που το διάβασες αυτό;
Όσο για την στειρότητα, δες εδώ.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20022418v1
Ποια είναι η ερώτηση που δήθεν αδυνατω να απαντήσω;
Τώρα σοβαρά; Θα μπει σε ντιμπέιτ αν υπάρχει θαυματουργή μετατροπή του νερού και του κρασιού σε σώμα και αιμα; Άμα είναι να γυρίσουμε όλοι στις σπηλιές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγάλη σύγκρουση 4,5 δισ. χρόνια πριν. Γη, Θεία και Σελήνη
από Ίακχος » 04 Νοέμ 2023, 18:04 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
04 Νοέμ 2023, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2024, 15:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 250 Απαντήσεις
- 6700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
12 Δεκ 2024, 14:21
-