Και όσοι πληρώθηκαν, χωρίς να κάνουν δουλειά.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:22Ακριβώς φταίνε ΌΛΟΙ όσοι έκατσαν στην καρέκλα χωρίς να τους νοιάζει τι θα μείνει πίσω όταν σηκωθούν από αυτήν.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 13:19Υπαρχουν ευθυνες καθολικα πολιτικες οχι απλα κομματικες των χ και ψ. Ειναι φτηνη δικαιολογια οτι για οποιο τραγικο φταινε καθε φορα οι οποιοι προηγουμενοι μονο.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:21Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
Αφου ολα τα αλλα λειτουργούν ρολόι, έτσι? Αυτός εχει το 100% της ευθυνης, και αν δεν υπήρχε αυτος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό που συνέβη, ούτε θα ηταν θέμα χρόνου να συμβεί κάποια άλλη στιγμή.
Ισοβια ο σταθμάρχης και απο αύριο μπαίνουμε πάλι τρένο με πλήρη ασφάλεια δηλαδή.
Ρε, τα ίδια λέμε. Αυτό είπα κι εγώ, ότι για τον χρήστη δεν είναι τίποτα. Κι εγώ, όταν ταξιδεύει κανένας δικός μου (κανένα απ' τα παιδιά μου πχ) με αεροπλάνο, τα "παρακολουθώ" και τους στέλνω μηνύματα "τι λέει; καλή η Σαντορίνη από κάτω σου;" και τέτοια.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:03σκεψου οτι αυτη τη στιγμη μπορει να ανοιξεις το γκουγκλ μαπς, και να επιλεξεις να βλεπει η γυναικα σου και τα παιδια σου ανα πασα στιγμη που εισαι. αν το ιδιο κανουν και αυτοι εχεις ετοιμη μια μικρογραφια αυτου που λεμε. σε 1 λεπτο.Bic έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 12:43Αναφέρομαι στο συνολικό στήσιμο, όχι στο πώς θα εγκατασταθεί σε ένα πισί η εφαρμογή.Ερμής έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 11:28
Όχι ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Δεν ειμαι κομπιουτεράκιας αλλά πολύ φίλος που έχει εταιρεία η οποία εγκαθιστά τέτοια συστήματα μου έχει πει πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος ο σχεδιασμός. Το πρόβλημα είναι στο κόστος των πομπών που θα χρησιμοποιούνται. Για να έχεις κάτι καλό θα πρέπει να το πληρώσεις. Βέβαια όταν μιλάμε για Συγκοινωνίες αυτο το κόστος είναι μηδαμινό.
ποσο δυσκολο να ειναι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Το δολοφονήθηκαν, σαφέστατα είναι η σωστή λέξις, συμφωνώ.
Απο άγνοια όμως; Τινι τρόπω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Δε σου λέει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, σου λέει δε γίνεται να θεωρείς ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικα του σταθμάρχη. Ο σταθμάρχης θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ως συνήθως και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα την σκαπουλαρουν ως συνήθως.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:24Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:21Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
Αφου ολα τα αλλα λειτουργούν ρολόι, έτσι? Αυτός εχει το 100% της ευθυνης, και αν δεν υπήρχε αυτος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό που συνέβη, ούτε θα ηταν θέμα χρόνου να συμβεί κάποια άλλη στιγμή.
Ισοβια ο σταθμάρχης και απο αύριο μπαίνουμε πάλι τρένο με πλήρη ασφάλεια δηλαδή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
vatraxos έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:23Δε θα έλεγα από άγνοια. Όταν οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο να έχουμε ατυχήματα λόγω έλλειψης δικλειδών ασφαλείας, πάμε από την αμέλεια στον ενδεχόμενο δόλο.

Σαφώς και δεν είναι το θέμα ο σταθμάρχης. Ένα τυχαίο δείγμα του τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε άσχετο χρόνο, είναι. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο, που αν φύγει από τη μέση θα πάνε όλα καλά στο πάλευκο κοπάδι.vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:21Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
Αφου ολα τα αλλα λειτουργούν ρολόι, έτσι? Αυτός εχει το 100% της ευθυνης, και αν δεν υπήρχε αυτος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό που συνέβη, ούτε θα ηταν θέμα χρόνου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.imerodromos.gr/proedros-ose ... orthotikh/
Κάνουν διορθωτικά συντήρηση του δικτύου όχι προληπτική διότι τα χρήματα δεν επαρκούν.
Κάνουν διορθωτικά συντήρηση του δικτύου όχι προληπτική διότι τα χρήματα δεν επαρκούν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εκεί έκανα λάθος εγώ.
Αυτό που ειπε παραπάνω ο vatraxos. Με ενδεχόμενο δόλο.
Και ξανά πάμε αλλη μία.
Ψαχτείτε για το τι κάνουν τα κτελ και οι μεταφορικές σε όλο αυτο το χάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 03 Μαρ 2023, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι ανακρίσεις και οι δίκες θα το καθορίσουν αυτό.Προς το παρόν ο Ντογιάκος στις οδηγίες του λέει ακριβώς ότι δεν πρέπει να ψάξουν μόνο τον σταθμάρχη - μάλιστα λέει να μην περιορισθεί η δίωξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα - αλλά τα πάντα και όλους όπου και εάν ευρίσκονται.Τη συνέχεια βέβαια την αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Βόλου.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:26Δε σου λέει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, σου λέει δε γίνεται να θεωρείς ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικα του σταθμάρχη. Ο σταθμάρχης θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ως συνήθως και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα την σκαπουλαρουν ως συνήθως.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:24Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:21
Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
100%.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:24Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:21Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
Εγώ δεν έχω καμιά κωλοπιλάλα να βγάλω λάδι τον σταθμάρχη τύπε μου, δεν ειμαι ο δικηγόρος του.
Εν αντιθέσει με καποιους σαν εσάς, που σας εχει πιασει η κωλοπιλάλα να τα φορτώσετε όλα μα όλα πάνω του, και να βγάλετε λάδι όλους τους υπόλοιπους (όσους τον τοποθέτησαν βυσματικά εκεί, όσους δεν του ειχαν εναν 2ο σταθμαρχη διπλα του -βοηθο του εστω- όσους εν ετει 2023 επιτρεπουν ακομα να υπαρχει ατομο που να "γυρνάει κλειδια" λολ, αντι να γινονται αυτοματα ολα αυτα, όσους ειδοποιηθηκαν ότι ειναι θεμα χρονου να συμβει ατυχημα και σφύριζαν αδιάφορα) κτλ κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Μαρ 2023, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ, ας σκεφτούμε λίγο πιο ρεαλιστικά. Αν ο σταθμάρχης έκανε την πάπια και ελεγε ότι τα έκανε όλα τέλεια, θα την έβγαζε λάδι... Άντε να αποδείξεις ότι δεν γύρισε το κλειδί και χίλιες δυο μαλακίες, χωρίς συστήματα παρακολούθησης και κάμερες . Οριακά, τείνω να πιστέψω ότι το χειρίστηκε ηλιθια το θέμα.
Αυτοί που έκαναν την ενημέρωση στους αρμόδιους για τις δικλείδες ασφαλείας, ποια θέση έχουν αναφορικά με τις αναλήψεις θέσεων ευθύνης από άσχετους εργαζόμενους; Απαίτησαν ποτέ κάποια αξιολόγηση; Ή το θεωρούν εργασιακό κεκτημένο;vatraxos έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:23Δε θα έλεγα από άγνοια. Όταν οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο να έχουμε ατυχήματα λόγω έλλειψης δικλειδών ασφαλείας, πάμε από την αμέλεια στον ενδεχόμενο δόλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι ακριβώς. Άλλωστε, για να κυριολεκτούμε κιόλας, δολοφονία και άγνοια δεν πάνε μαζί. Ή το ένα ή το άλλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Να ψαχτούμε ποιοί; Εμείς οι πολίτες που χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ; Αλλωνων αρμοδιότητα δεν είναι αυτό; Κι αν υπάρχει χάλι κι εκεί, ε, δε γαμείς..Θα θρηνήσουμε άλλους τόσους, για να έχουμε να ασχολούμαστε. Να κλείσουν κι άλλα σπίτια. Ποιός θα νοιαστεί.
Πάμε κι όπου βγει. Και γαμώ η Ελλαδάρα μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58