Μέχρι να το πάρει είδηση ο Σπύρος και να κόψει τις υπερβολές.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 22:04Φτάνουν σε δυσθεώρητα μεγέθη
γουάου όπως θα έλεγε και ο βαρουφ
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- blackpaint
δεν νομιζω να γινεται αυτο. δεν θα κανω καταχρηση παντως
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Για τις ακροδεξιές επιθέσεις υπάρχει ατιμωρησία, ενώ τους αριστεριστές / αναρχικούς αμέσως τους μαζεύουν.
Το indymedia για παράδειγμα και τα αναρχικά τάγματα εφόδου είναι ένα χρόνιο τέτοιο παράδειγμα
Εδώ π.χ. έχουν επιτεθεί σε πολίτη, τον έχουν ξυλοφορτώσει και ληστέψει, και μετά πανηγυρίζουν ιντερνετικά (και σε διάφορα άλλα σάιτ παρόμοιας πολιτικής γραμμής) δημοσιοποιώντας και τα στοιχεία του.
https://athens.indymedia.org/post/1479963/
Το indymedia για παράδειγμα και τα αναρχικά τάγματα εφόδου είναι ένα χρόνιο τέτοιο παράδειγμα
Εδώ π.χ. έχουν επιτεθεί σε πολίτη, τον έχουν ξυλοφορτώσει και ληστέψει, και μετά πανηγυρίζουν ιντερνετικά (και σε διάφορα άλλα σάιτ παρόμοιας πολιτικής γραμμής) δημοσιοποιώντας και τα στοιχεία του.
https://athens.indymedia.org/post/1479963/
Το παιδί δεν κινδύνευσε, το είδαμε σε ένα σωρό video και φωτογραφίες. Απλώς είπε διάφορα ο άνθρωπος.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 18:02Φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς τίποτα, γιατί η ιδεολογία σου είναι πιο πάνω από την ασφάλεια ενός παιδιού.
Για να πάμε και στον Μπουτάρη τώρα!
Μπουτάρης κατά Μητροπολιτών: Ο Άνθιμος είναι λίγο ακραίων αντιλήψεων - Ο Πειραιώς είναι για ξύλο!
Κατά τα άλλα, να σβήνουν από τα social media το κράξιμο που πέφτει στον ίδιο! Αυτός όμως μπορεί να λέει.«Έχουμε ένα Μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία πάντα θα έχουμε έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο! Τι να τον κάνεις; Να του πεις μη τα λες»;
Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν την σχετική τεχνογνωσία.

- hellegennes
Τι λε ρε μάγκα. Επειδή δεν έπαθε τίποτα, δεν κινδύνεψε που βρέθηκε ξαφνικά στην μέση ενός καβγά που πέφτανε αδέσποτες κλωτσιές, αντικείμενα και έτρεχε κόσμος δεξιά-αριστερά.Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:42Το παιδί δεν κινδύνευσε, το είδαμε σε ένα σωρό video και φωτογραφίες. Απλώς είπε διάφορα ο άνθρωπος.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 18:02Φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς τίποτα, γιατί η ιδεολογία σου είναι πιο πάνω από την ασφάλεια ενός παιδιού.
Φτύσιμο. Μόνο φτύσιμο. Για την γαμημένη πουστροϊδεολογία σας. Πάνω από τα παιδιά η πουστοϊδεολογία σας. Πραγματικά, για πολύ φτύσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Alexander the Great
fixedhellegennes έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 23:07Τι λε ρε μάγκα (ΕΛΕΟΣ!!!). Επειδή δεν έπαθε τίποτα, δεν κινδύνεψε που βρέθηκε ξαφνικά στην μέση ενός καβγά που πέφτανε αδέσποτες κλωτσιές, αντικείμενα και έτρεχε κόσμος δεξιά-αριστερά.Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:42Το παιδί δεν κινδύνευσε, το είδαμε σε ένα σωρό video και φωτογραφίες. Απλώς είπε διάφορα ο άνθρωπος.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 18:02Φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς τίποτα, γιατί η ιδεολογία σου είναι πιο πάνω από την ασφάλεια ενός παιδιού.
Φτύσιμο. Μόνο φτύσιμο. Για την γαμημένη πουστροϊδεολογία σας. Πάνω από τα παιδιά η πουστοϊδεολογία σας. Πραγματικά, για πολύ φτύσιμο.
Όπως είπα και πιο πάνω, ξέρετε τι να κάνετε.

Ο άνθρωπος βρισκόταν εκεί με το παιδί του, εξαγριώθηκε όταν είδε τον προδότη που προσέβαλε τους προγόνους του να έρχεται και να κατσικώνεται σε εκδήλωση μνήμης τους και ακολούθησε το πλήθος που τον έδιωχνε.
Ούτε τον χτύπησε ούτε έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παιδιού από την απόσταση που ήταν. Βάλατε φωτογραφίες για να αποδείξετε τα δικά σας και αυτοσαμποταριστήκατε.
Ο μόνος κίνδυνος θα ήταν αν σκόνταφτε και έπεφτε, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Hellegennes, το υπόλοιπο γιατί το έκοψες; Και οι άλλοι γιατί το έκαναν γαργάρα;
Εδώ δεν έχει κανείς να πει τίποτα;
Εδώ δεν έχει κανείς να πει τίποτα;
Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:42......
.....
.....
Για να πάμε και στον Μπουτάρη τώρα!
Μπουτάρης κατά Μητροπολιτών: Ο Άνθιμος είναι λίγο ακραίων αντιλήψεων - Ο Πειραιώς είναι για ξύλο!Κατά τα άλλα, να σβήνουν από τα social media το κράξιμο που πέφτει στον ίδιο! Αυτός όμως μπορεί να λέει.«Έχουμε ένα Μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία πάντα θα έχουμε έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο! Τι να τον κάνεις; Να του πεις μη τα λες»;
- Golden Age
Για φτύσιμο είναι η δική σας ιδεολογία που είναι στ' αλήθεια πουστροϊδεολογία (και με την κυριολεκτική έννοια) που θα συκοφαντήσετε έναν πατέρα ζητώντας αφαίρεση της κηδεμονίας του παιδιού (κατ' αρχήν ακόμη κι αν τα πράγματα ήταν όπως τα λες - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ - ποιος σου είπε ότι μια στιγμή εντάσεως αποτελεί κριτήριο στερήσεως κηδεμονίας;) και στοχιποιιώντας τον για να υποστηρίξετε τον ανθελληνισμό (γιατί σε αυτό είναι η στήριξη).hellegennes έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 23:07Τι λε ρε μάγκα. Επειδή δεν έπαθε τίποτα, δεν κινδύνεψε που βρέθηκε ξαφνικά στην μέση ενός καβγά που πέφτανε αδέσποτες κλωτσιές, αντικείμενα και έτρεχε κόσμος δεξιά-αριστερά.Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:42Το παιδί δεν κινδύνευσε, το είδαμε σε ένα σωρό video και φωτογραφίες. Απλώς είπε διάφορα ο άνθρωπος.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 18:02Φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς τίποτα, γιατί η ιδεολογία σου είναι πιο πάνω από την ασφάλεια ενός παιδιού.
- hellegennes
Όχι, κοριτσάρα μου. Δεν έχω σκοπό να παίξω μπάλα όταν την στέλνεις την εξέδρα. Άνοιξε νέο νήμα να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Μπουτάρη. Όταν μιλάμε για ένα θέμα, μιλάμε γι' αυτό το θέμα. Δεν θα εκτρέπουμε την συζήτηση καταπώς σάς βολεύει για να αλλάξει το θέμα.
Στην λίστα κι εσύ με τα χυδαία ανθρωπάκια που βάζουν την ιδεολογία τους πάνω από την ζωή ενός παιδιού και κάνουν πως δεν βλέπουν κίνδυνο, γιατί αυτό βολεύει την πουτανοϊδεολογία τους. Και δεν με νοιάζει το είδος της ιδεολογίας, όλες είναι πουτανοϊδεολογίες όταν μπαίνουν πάνω από ένα παιδί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Βινόσαυρος
κόβει κώλους ο χέλλης σε αυτο το νήμα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άλλη μία: οι φωτογραφίες που βάλατε για απόδειξη, τελικά αποδεικνύουν ότι ο πατέρας με το παιδί ήταν αρκετά μακριά ώστε να μην κινδυνεύουν και απλώς περπάτησε δύο μέτρα ψέλνοντας το δημαρχούλη.hellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:54Όχι, κοριτσάρα μου. Δεν έχω σκοπό να παίξω μπάλα όταν την στέλνεις την εξέδρα. Άνοιξε νέο νήμα να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Μπουτάρη. Όταν μιλάμε για ένα θέμα, μιλάμε γι' αυτό το θέμα. Δεν θα εκτρέπουμε την συζήτηση καταπώς σάς βολεύει για να αλλάξει το θέμα.
Στην λίστα κι εσύ με τα χυδαία ανθρωπάκια που βάζουν την ιδεολογία τους πάνω από την ζωή ενός παιδιού και κάνουν πως δεν βλέπουν κίνδυνο, γιατί αυτό βολεύει την πουτανοϊδεολογία τους. Και δεν με νοιάζει το είδος της ιδεολογίας, όλες είναι πουτανοϊδεολογίες όταν μπαίνουν πάνω από ένα παιδί.
Και η συγκεκριμένη δήλωσή του δημαρχούλη λέει να κάνουν σε κάποιον άλλο, αυτό που παραλίγο να του κάνουν άρα είναι πολύ σχετική.
Όταν λες σε συνέντευξη για κάποιον ότι θέλει ξύλο, είσαι τουλάχιστον γελοίο να ζητάς να αποσυρθούν από το web ανάλογες προτροπές για εσένα μην τις ξαναφάς.
Αυτό και η δήλωσή του ότι χε***κε αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ είναι για αυτό ακριβώς το νήμα.
- hellegennes
Σε μια φασαρία δεν υπάρχει κοντά και μακριά, που έκρινες και πόση είναι η επικίνδυνη εμβέλεια, μισότεκνη. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι αυτός ο καραγκιόζης χώθηκε σε μια φασαρία με το παιδί του αγκαλιά κι ευτυχώς τον μάζεψε η γυναίκα του και δεν έφαγε καμμιά αδέσποτη το μικρό.
Πραγματικά, θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν εκπλήσσομαι.
Πραγματικά, θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν εκπλήσσομαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-