https://www.slang.gr/lemma/19780-trolaro
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραντίνα
Λες να περιμενε απο εμας να της εξηγησουμε τι ειναι τρολλαρισμα ;
Πως να τολμησουμε ; θα ηταν υβρις προς την Αρχιέρεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κόβεις χέρι;Αγις έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 14:15Λες να περιμενε απο εμας να της εξηγησουμε τι ειναι τρολλαρισμα ;
Πως να τολμησουμε ; θα ηταν υβρις προς την Αρχιέρεια
Μα αυτό ακριβώς είναι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να πω...
Μπορεί ναχεις κ δίκιο...
Ποτέ δεν κατάφερα να πέσω μέσα σε άνθρωπο.

To εχω γραψει πολλες φορες τα πραγματικα μεγαλυτερα κ αφανη (για αυτο κ τα μονα επιτυχημενα ) τρολλ δωμεσα ειναι η Μπλουζ και ο Καλαματιανος Μηχανικος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ τους θεωρώ ειλικρινείς. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υποδύονται κάποιον άλλο.
Για την Natasha ας πούμε με την οποία συνομιλούσα για ένα διάστημα και ήταν φαν του Λιακόπουλου, είχα καταλάβει από νωρίς ότι κάτι έκρυβε, ακόμη και αν αυτό ήταν η προώθηση των βιβλίων, δεν ήταν ειλικρινής.
Για την Natasha ας πούμε με την οποία συνομιλούσα για ένα διάστημα και ήταν φαν του Λιακόπουλου, είχα καταλάβει από νωρίς ότι κάτι έκρυβε, ακόμη και αν αυτό ήταν η προώθηση των βιβλίων, δεν ήταν ειλικρινής.
monopoly, brawl stars, uno, plants vs zombies, κατι λεξοπαιχνιδια στο ταμπλετ που δεν ξερω πως τα λενε, scrabble, σκακι, ταβλι, μαθηματικες ασκησεις, cangaroo math, ποδηλατο στην ερημια, επισκευη λαστιχου ποδηλατου, βαψιμο του νεου κρεββατιου που φτιαχνουμε, marsmellows στο τζακι, βολτα το σκυλο, μπασκετ στην αυλη, τσαπισμα και προετοιμασια για φυτεμα, μαθημα για το πως λειτουργει το αυτοκινητο, διαβασμα βιβλιου στα αγγλικα, παρασκευη σοκολατακιων και φαγωμα αυτων, και καπως ετσι περασαν οι 3 πρωτες μερες.
ΖΩΑΡΑ!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν υποδυονται καποιον αλλον.Antares έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 14:48Εγώ τους θεωρώ ειλικρινείς. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υποδύονται κάποιον άλλο.
Αριστοτεχνικα στοχευμενο κ δυσδιακριτο τρολλαρισμα κανουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Ο Μηχανικός είναι middle management στα Lidl, η μπλου ντράμμερ σε ντεθ μέταλ συγκρότημα.

Ναι μωρέ ένα σωρό κάνεις με τα παιδιά άμα έχεις διάθεση. Και διασκεδάζεις και εσύ και το παιδί και σε χορταίνει και το χορταίνεις. Όσων δουλεύουν πολλές ώρες.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 15:07monopoly, brawl stars, uno, plants vs zombies, κατι λεξοπαιχνιδια στο ταμπλετ που δεν ξερω πως τα λενε, scrabble, σκακι, ταβλι, μαθηματικες ασκησεις, cangaroo math, ποδηλατο στην ερημια, επισκευη λαστιχου ποδηλατου, βαψιμο του νεου κρεββατιου που φτιαχνουμε, marsmellows στο τζακι, βολτα το σκυλο, μπασκετ στην αυλη, τσαπισμα και προετοιμασια για φυτεμα, μαθημα για το πως λειτουργει το αυτοκινητο, διαβασμα βιβλιου στα αγγλικα, παρασκευη σοκολατακιων και φαγωμα αυτων, και καπως ετσι περασαν οι 3 πρωτες μερες.
ΖΩΑΡΑ!
Τώρα άμα βαριέσαι να ασχοληθείς εννοείται φρικάρουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Eυχαριστώ
Αγις έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 15:13Δεν υποδυονται καποιον αλλον.Antares έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 14:48Εγώ τους θεωρώ ειλικρινείς. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υποδύονται κάποιον άλλο.
Αριστοτεχνικα στοχευμενο κ δυσδιακριτο τρολλαρισμα κανουν.