Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μάιος 2020, 00:00

Όταν ο άλλος γράφει ιερό νερό με ολ καπς το μόνο ερώτημα είναι εάν θα πρέπει να συνδράμει ο τακτικός στρατός τις μονάδες των εκάμ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 21 Μάιος 2020, 00:02

Μα πώς γίνεται να υπάρχουν αθρώποι που φαντάζονται ότι μπορούν να απολαμβάνουν το νερό τους χωρίς το κεφάλαιο να βγάζει φράγκα από αυτό; Ανήκουστο.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 21 Μάιος 2020, 00:10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Μάιος 2020, 00:00
Όταν ο άλλος γράφει ιερό νερό με ολ καπς το μόνο ερώτημα είναι εάν θα πρέπει να συνδράμει ο τακτικός στρατός τις μονάδες των εκάμ

με άλλα λόγια στηρίζεις και συ το μαφιόζο.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 21 Μάιος 2020, 00:42

Kαι οι Ενεργοί Πολίτες του Βόλου ξεκινούν αύριο Πέμπτη κινητοποιήσεις.... Το σωματείο ΑΣΜΑ 450+ δημιουργών και κληρονόμων στο πλάι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και των Σταγιατών
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 21 Μάιος 2020, 00:46

Ενεργοί Πολίτες του Βόλου με Ωραίο Μαγουλάκι;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 21 Μάιος 2020, 00:51

Μαυροβασίλης έγραψε:
21 Μάιος 2020, 00:46
Ενεργοί Πολίτες του Βόλου με Ωραίο Μαγουλάκι;
Εγώ πάλι θα έδινα έμφαση στο υπογραμμισμένο :σωματείο δημιουργών και κληρονόμων :roll:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 21 Μάιος 2020, 00:59

georgebi έγραψε:
21 Μάιος 2020, 00:51
Εγώ πάλι θα έδινα έμφαση στο υπογραμμισμένο :σωματείο δημιουργών και κληρονόμων :roll:
σωστά, σε περίπτωση που δεν έχομε επαρκή επιχειρήματα υπέρ του κ. Αχιλλέα:
http://www.avgi.gr/article/10973/809352 ... demiourgon
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 21 Μάιος 2020, 01:57

https://tvxs.gr/news/ellada/bolos-perib ... orrimmaton
Φωτεινή Λαμπρίδη

Πρόεδρος ΤΕΕ: Καταστροφικό για την περιοχή το εργοστάσιο

Ο Μ. Βαξεβανόπουλος θυμίζει ότι την ώρα που ο Αχ. Μπέος λέει ότι αντιδρούν 40 γραφικοί, την ίδια θέση με αυτή των Ενεργών Πολιτών, έχει πάρει η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ) στο Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα, η οποία χαρακτήρισε καταστροφικό για την περιοχή το εργοστάσιο.

Το ΤΕΕ ήταν ο φορέας που κοινοποίησε το πρόβλημα με την κατασκευή της μονάδας παραγωγής srf, που στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχε εξεταστεί σοβαρά και ο ισχυρισμός του δημάρχου ήταν ότι ήταν μονάδα ανακύκλωσης. «Ζητήσαμε και πήραμε την προμελέτη που είχαν καταθέσει και διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μονάδα παραγωγής εναλλακτικού καυσίμου (srf) που μάλιστα θα αφήνει ένα τεράστιο υπόλειμμα, γιατί βάζει τα σκουπίδια σύμμικτα (όπως παραλαμβάνονται από τους κάδους) και στη μελέτη να αναγράφεται ότι αυτό το υπόλειμμα θα επιστρέφει στον ΧΥΤΑ και θα θάβεται», ανέφερε.

Η ίδια πρόσθεσε ότι το τονάζ των 50.000 τόνων, προφανώς δεν είναι αρκετό για να δώσει οικονομική βιωσιμότητα στη μονάδα, καθώς θα παράγει 15.000 τ. προϊόν, που είναι …τίποτα.

Η πρόεδρος του ΤΕΕ, είπε ότι ο Δήμος Βόλου δεν έχει κάνει καμία κίνηση προς την κατεύθυνση της ανακύκλωσης, καθώς δεν έχει ορίσει και δεν χρηματοδότησε πράσινα σημεία διαλογής στην πηγή. Στο τεχνικό πρόγραμμα δεν έχει καμία δαπάνη, με συνέπεια να καταργεί κάθε δυνατότητα ανακύκλωσης μέσα στην πόλη, γιατί αυτή η μέθοδος, μας δίνει ουσιαστικά τη μείωση των απορριμμάτων και μας οδηγεί στη μείωση του υπολείμματος που καταλήγει στον ΧΥΤΑ.
Να αναφέρω βέβαια πως η νεοδημοκράτισσα Καπούλα πέρα από πρόεδρος του τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ είναι και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου. :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Μάιος 2020, 09:04

alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:35
Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:18
Δε ξέρω.. μου κάνει πολύ περίεργο να θέλει να σου επιβάλει ο άλλος με το ετσι θέλω να υδροδοτηθεις από εκεί που γουστάρει αυτός. Δηλαδή με λίγα λόγια αν πάει ένας κάτοικος να χρησιμοποιήσει την πηγή θα είναι εκεί κάποιος, Αστυνομία ίσως, που θα το απαγορεύει;
ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
δεν υπαρχει "καλο νερο" απο πηγη. τις 99 μερες μπορει να ειναι καλο, την 100στη χεζει εκει ενας ασβος και δεν ειναι. το νερο πρεπει να χλωριωθει. τους εβαλαν χλωριωτη, στη δικη τους πηγη, και τσινισαν. που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα μη το δωσουν σε ιδιωτες, απλως ειναι καποιας μορφης ψεκ. η απλως δε θελουν να πληρωνουν, και η χλωριωση εχει καποιο κοστος.

επισης, αν το νερο της πορταριας ειναι εξισου καλο, ποιος ο λογος να μη δωθει η πηγη σε ιδιωτη, να κονομησει κι ο δημος κι ο ιδιωτης, να υπαρξει και αναπτυξη, εμφιαλωτηριο, δουλειες...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 21 Μάιος 2020, 13:16

Ρε συ Μαυροβασίλης τι λεει κ. Αχιλλέας; :o:o
Εικόνα
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Μάιος 2020, 13:27

Ασέβαστος έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:04
alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:35
Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:18
Δε ξέρω.. μου κάνει πολύ περίεργο να θέλει να σου επιβάλει ο άλλος με το ετσι θέλω να υδροδοτηθεις από εκεί που γουστάρει αυτός. Δηλαδή με λίγα λόγια αν πάει ένας κάτοικος να χρησιμοποιήσει την πηγή θα είναι εκεί κάποιος, Αστυνομία ίσως, που θα το απαγορεύει;
ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
δεν υπαρχει "καλο νερο" απο πηγη. τις 99 μερες μπορει να ειναι καλο, την 100στη χεζει εκει ενας ασβος και δεν ειναι. το νερο πρεπει να χλωριωθει. τους εβαλαν χλωριωτη, στη δικη τους πηγη, και τσινισαν. που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα μη το δωσουν σε ιδιωτες, απλως ειναι καποιας μορφης ψεκ. η απλως δε θελουν να πληρωνουν, και η χλωριωση εχει καποιο κοστος.

επισης, αν το νερο της πορταριας ειναι εξισου καλο, ποιος ο λογος να μη δωθει η πηγη σε ιδιωτη, να κονομησει κι ο δημος κι ο ιδιωτης, να υπαρξει και αναπτυξη, εμφιαλωτηριο, δουλειες...
σωστα ολα αυτα κ κοινη λογικη - βαρεθηκαμε να τα γραφουμε

η απαντηση ειναι πως κομθουνια + παραφυαδες δεν μπορουν να κανουν μαφιοζιες σε μαφιοζο πιθανοτατα τους πεταξε εξω απο μασες κ προγραμματα του δημου κ σαν τεμπελοσκυλα που ειναι ουρλιαζουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Μάιος 2020, 13:28

georgebi έγραψε:
21 Μάιος 2020, 00:42
Kαι οι Ενεργοί Πολίτες του Βόλου ξεκινούν αύριο Πέμπτη κινητοποιήσεις.... Το σωματείο ΑΣΜΑ 450+ δημιουργών και κληρονόμων στο πλάι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και των Σταγιατών
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Μάιος 2020, 13:30

Βλήμα έγραψε:
21 Μάιος 2020, 00:02
Μα πώς γίνεται να υπάρχουν αθρώποι που φαντάζονται ότι μπορούν να απολαμβάνουν το νερό τους χωρίς το κεφάλαιο να βγάζει φράγκα από αυτό; Ανήκουστο.
Δεν θέλουμε την ανάπτυξή σας, θέλουμε αποανάπτυξη, χιππις ροκ εν ρολ και ντρακγς, φλουουουοου, ζήτω η Αριστεράάά.

Να πάνε στη Βόρεια Κορέα να τα κάνουν αυτά.

Ούτως ή άλλως, ποιος θα αφήσει το Μπέο και την "καπιταλιστική ανάπτυξη", για να ζήσει τέτοιες καταστάσεις με κάτι τύπους να περιφέρονται με τα όπλα πάνω απο τα κεφάλια των πολιτών και να καθαρίζουν όποιον δεν πάει με τα νερά τους (δικτατορία δηλαδή απο τις πιο βίαιες):

Εικόνα

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Μάιος 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 21 Μάιος 2020, 13:33

Golden Age έγραψε:
21 Μάιος 2020, 13:28

Εικόνα
Ασε έρχεσαι δεύτερος..
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Μάιος 2020, 13:34

georgebi έγραψε:
21 Μάιος 2020, 13:33
Golden Age έγραψε:
21 Μάιος 2020, 13:28

Εικόνα
Ασε έρχεσαι δεύτερος..
Γιατί άραγε όλος ο κόσμος τους λέει τσίρκο; :102:

Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ λέω και τίνος τσίρκο είναι. :wave:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις