Juno
Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών
τι ζόρι τραβάς εσύ;
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών
Κατάλαβες Έλληνα;
Όταν αντιδράς στα μνημόνια και ψηφίζεις όχι, είσαι βαλκάνιος τεμπέλης.
Όταν αντιδράς για την Μακεδονία είσαι φασίστας και ετερόκλητος όχλος.
Όταν αντιδράς στον ισλαμικό επικοισμό από 70++ χώρες είσαι ρατσιστής και μισάνθρωπος...
Όταν αντιδράς στα μνημόνια και ψηφίζεις όχι, είσαι βαλκάνιος τεμπέλης.
Όταν αντιδράς για την Μακεδονία είσαι φασίστας και ετερόκλητος όχλος.
Όταν αντιδράς στον ισλαμικό επικοισμό από 70++ χώρες είσαι ρατσιστής και μισάνθρωπος...
Όχι ακόμα και νομίζω πως ο πρώτος πληθυντικός στο σχόλιο που σε έτσουξε, αφορά όλη την κοινότητα. Μιλάω για όλους μας και πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Τώρα θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές ερωτήσεις και να τοποθετηθείς σχετικά με το σχόλιο και πού κάνω λάθος, τι από αυτά που είπα, δεν θα κάνει την αλλαγή;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εδώ μιλάμε για μια συγκεκριμένη αντίδραση απέναντι σε γυναικόπαιδα παπαγάλε. Εγώ κατέβηκα στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία κι ακόμα υποστηρίζω ότι είναι προδοτική συμφωνία. Το να βρίζεις γυναικόπαιδα είναι κυρίως άνανδρο και μετά όλα τα άλλα.
Απλώς σχολίασα την μεγαλοπρεπή κοτσάνα πως η εγκατάσταση είναι προσωρινή. Αφού είναι προσωρινή, πώς το βλέπεις, πότε περίπου θα έχουν φύγει; Περίπου, πες μία ημερομηνία συν-πλην.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:51τι ζόρι τραβάς εσύ;
Πώς θα κάνουμε αυτά τα γυναικόπαιδα να γυρίσουν πίσω; Έχεις να προτείνεις κάτι; Πιστεύεις πως αν δεν εγκριθεί η αίτηση ασύλου, θα φύγουν έτσι απλά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:58Εδώ μιλάμε για μια συγκεκριμένη αντίδραση απέναντι σε γυναικόπαιδα παπαγάλε. Εγώ κατέβηκα στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία κι ακόμα υποστηρίζω ότι είναι προδοτική συμφωνία. Το να βρίζεις γυναικόπαιδα είναι κυρίως άνανδρο και μετά όλα τα άλλα.
Δε μου κανει καμια εντυπωση οτι δεν εχεις παιδια και το μαντεψα.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:57Όχι ακόμα και νομίζω πως ο πρώτος πληθυντικός στο σχόλιο που σε έτσουξε, αφορά όλη την κοινότητα. Μιλάω για όλους μας και πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Τώρα θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές ερωτήσεις και να τοποθετηθείς σχετικά με το σχόλιο και πού κάνω λάθος, τι από αυτά που είπα, δεν θα κάνει την αλλαγή;
Κανενα τσουξιμο δεν εχω. Αντιθετως εσενα ειδα να τσιτωνεις με την ερωτηση μου. Μαλλον θα υπαρχει λογος αλλα δεν ειναι του παροντος.
Το δε σχολιο σου ειναι αναξιο σχολιασμου.
Απλα σου ευχομαι να μη κανεις παιδια και εχουν την αντιμετωπιση που προτεινεις. Αυτο μονο.
Και εάν συνεχίσουν να έρχονται και να βυθίζουν τις βάρκες μόνοι τους, τι θα κάνουμε;Namrail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 21:40Δεν έχεις απολύτως τίποτα που να υπερασπίζεται τις αρρωστημένες ιδέες σου. Το κράτος ακόμα και στην εποχή του σαπισμενου καπιταλισμού, εφόσον έχει θεσπιστεί πάνω στη δυτική κουλτούρα και δηλώνει αστική δημοκρατία , δεν βυθίζει βάρκες όπως θα ήθελες για να προστατέψει τάχα τα σύνορα, ούτε κάνει πουσ μπακ αλλά σώζει τους μετανάστες που κινδυνεύουν, ακόμα και αν οι ίδιοι έχουν βυθίσει τη βάρκα.
Επίσης δεν τους στέλνει σε ξερονήσια , όπως θα ονειρευόσουν αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί τις ροές με κάποια μίνιμουμ ανθρώπινα κριτήρια.
Και τέλος προστατεύει την αξία της ζωής και της αξιοπρέπειας όσων έρχονται, σύμφωνα με κάποια ελάχιστα ιδεώδη που ναζίδια σαν και σένα δεν μπορούν να καταλάβουν.
Έτσι έχει το πράγμα. Το κράτος και ο στρατός λοιπόν δεν συμμερίζονται τις ρατσιστικές και δηλητηριωδεις ιδέες σου.
Οπότε ή βγάλε το σκασμό, είτε βάλε το κεφάλι σου στο ντορβά, παίξε τη ζωή σου κορόνα γράμματα, για να αλλάξει αυτό. Από τον καναπέ δεν θα πετύχεις τίποτα.
Ο πληθυσμός της Ασίας και της Αφρικής που απλώς είναι φτωχός πιάνει το ένα δις, ή όχι; Αν έρθουν όλοι αυτοί, τι προτείνεις, να πάμε εμείς αλλού ως λαθρομετανάστες;
Λογικές λύσεις του προβλήματος, παρακαλώ. Με επιχειρήματα.
Γιούνο τι έχεις κάνει προσωπικά για να αποτρέψεις το φαινομενο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα βυθίσουμε τις βάρκες τους για να τους πνίξουμε. Όχι γιατί μας το επιβάλλει κάποια διεθνής συνθήκη. Επειδή είμαστε άνθρωποι. Και αν τελικά δεν γυρίσουν πίσω και κάποιοι μείνουν εδώ, πρέπει, όχι μόνο σαν πολιτεία, αλλά πρωταρχικά σαν κοινωνία να τους φερθούμε ανθρώπινα. Δώσε πρώτα την ευκαιρία στα παιδάκια να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μας και σαν τα αλβανάκια πριν από αυτά να γίνουν Έλληνες με άπταιστα ελληνικά και αν δεις ότι αυτό δεν γίνεται εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:59Απλώς σχολίασα την μεγαλοπρεπή κοτσάνα πως η εγκατάσταση είναι προσωρινή. Αφού είναι προσωρινή, πώς το βλέπεις, πότε περίπου θα έχουν φύγει; Περίπου, πες μία ημερομηνία συν-πλην.Πώς θα κάνουμε αυτά τα γυναικόπαιδα να γυρίσουν πίσω; Έχεις να προτείνεις κάτι; Πιστεύεις πως αν δεν εγκριθεί η αίτηση ασύλου, θα φύγουν έτσι απλά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:58Εδώ μιλάμε για μια συγκεκριμένη αντίδραση απέναντι σε γυναικόπαιδα παπαγάλε. Εγώ κατέβηκα στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία κι ακόμα υποστηρίζω ότι είναι προδοτική συμφωνία. Το να βρίζεις γυναικόπαιδα είναι κυρίως άνανδρο και μετά όλα τα άλλα.
ΤΙΠΟΤΑ! Ξυνει την πατουσα της..

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Αναμενόμενη απάντηση από εσένα. Όταν σου λέμε να διαβάσεις αυτό που σχολίασες επιφανειακά και να πεις και ένα επιχείρημα, τσιτώνουμε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:05Δε μου κανει καμια εντυπωση οτι δεν εχεις παιδια και το μαντεψα.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:57Όχι ακόμα και νομίζω πως ο πρώτος πληθυντικός στο σχόλιο που σε έτσουξε, αφορά όλη την κοινότητα. Μιλάω για όλους μας και πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Τώρα θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές ερωτήσεις και να τοποθετηθείς σχετικά με το σχόλιο και πού κάνω λάθος, τι από αυτά που είπα, δεν θα κάνει την αλλαγή;
Κανενα τσουξιμο δεν εχω. Αντιθετως εσενα ειδα να τσιτωνεις με την ερωτηση μου. Μαλλον θα υπαρχει λογος αλλα δεν ειναι του παροντος.
Απλα σου ευχομαι να μη κανεις παιδια και εχουν την αντιμετωπιση που προτεινεις. Αυτο μονο.

Έγραψα ένα ολόκληρο σχόλιο όπου προτείνω αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων και αντί να μου πεις ότι το χ και το ψ που είπα, δεν γίνονται για αυτούς τους λόγους, παραθέτοντας επιχειρήματα, κάνεις μία γενική ερώτηση εντελώς εκτός θέματος. Και μετά σαν κατινούλα το γύρισες επί του προσωπικού "μην σου τύχει".
Ξέρεις με ευχές και κατάρες δεν γίνεται πολιτική και δεν ζουν τα έθνη. Η Ιστορία καταβροχθίζει τέτοια έθνη.
Και αν έχεις παιδί, θα έπρεπε όχι να ανησυχείς, αλλά να ψάχνεις για δεύτερο διαβατήριο γιατί το μόνον δεδομένο είναι πως θα έχετε την αντιμετώπιση που προτείνω αν πάτε σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος, ενώ θα έχετε πολύ χειρότερη αντιμετώπιση αν πάτε προς την άλλη κατεύθυνση όταν εδώ γίνει Λίβανος.
Η Ιστορία έχει αποδείξει πως οπουδήποτε πήγαν, ή επιβλήθηκαν ή τους έσφαξαν οι γηγενείς αμυνόμενοι. Πουθενά δεν υπήρξε ειρηνική συνύπαρξη. <- Αυτά είναι επιχειρήματα.
Εδώ όμως έχετε μάθει να μάχεστε με όπλα ευχές και κατάρες.
-
η εγκατάσταση είναι προσωρινή
η ενόχληση των φασισταριών μόνιμη.
δεν σχολίασες όμως την ενόχληση των φασισταριών. Γιατί δεν σχολιάζεις την ενόχλησή σου;
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Τα τελευταια 15 χρονια εχω ζησει σε 2 διαφορετικες χωρες και ξερω πολυ καλυτερα απο σενα (που μαλλον δεν εχεις βγει ποτε εξω απ'το χωριο σου) το πως με αντιμετωπιζουν.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:21Αναμενόμενη απάντηση από εσένα. Όταν σου λέμε να διαβάσεις αυτό που σχολίασες επιφανειακά και να πεις και ένα επιχείρημα, τσιτώνουμε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:05Δε μου κανει καμια εντυπωση οτι δεν εχεις παιδια και το μαντεψα.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 11:57
Όχι ακόμα και νομίζω πως ο πρώτος πληθυντικός στο σχόλιο που σε έτσουξε, αφορά όλη την κοινότητα. Μιλάω για όλους μας και πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Τώρα θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές ερωτήσεις και να τοποθετηθείς σχετικά με το σχόλιο και πού κάνω λάθος, τι από αυτά που είπα, δεν θα κάνει την αλλαγή;
Έγραψα ένα ολόκληρο σχόλιο όπου προτείνω αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων και αντί να μου πεις ότι το χ και το ψ που είπα, δεν γίνονται για αυτούς τους λόγους, παραθέτοντας επιχειρήματα, κάνεις μία γενική ερώτηση εντελώς εκτός θέματος. Και μετά σαν κατινούλα το γύρισες επί του προσωπικού "μην σου τύχει".
Ξέρεις με ευχές και κατάρες δεν γίνεται πολιτική και δεν ζουν τα έθνη. Η Ιστορία καταβροχθίζει τέτοια έθνη.
Και αν έχεις παιδί, θα έπρεπε όχι να ανησυχείς, αλλά να ψάχνεις για δεύτερο διαβατήριο γιατί το μόνον δεδομένο είναι πως θα έχετε την αντιμετώπιση που προτείνω αν πάτε σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος, ενώ θα έχετε πολύ χειρότερη αντιμετώπιση αν πάτε προς την άλλη κατεύθυνση όταν εδώ γίνει Λίβανος.
Η Ιστορία έχει αποδείξει πως οπουδήποτε πήγαν, ή επιβλήθηκαν ή τους έσφαξαν οι γηγενείς αμυνόμενοι. Πουθενά δεν υπήρξε ειρηνική συνύπαρξη. <- Αυτά είναι επιχειρήματα.
Εδώ όμως έχετε μάθει να μάχεστε με όπλα ευχές και κατάρες.
Την λυση που προτεινεις την εχω αντιμετωπισει μονο απο κατι ατομα που με το ζορι μπορουν να γραψουν το ονομα τους.
Εξαρχίδη, ο μόνος τρόπος ήταν να τους αναγκάσεις να επιστρέφουν πίσω. Υπήρχε και άλλος τρόπος να το κάνεις από το να τους βυθίζεις τις βάρκες, εαν δεν μπόρεσες ή δεν ήθελες να το κάνεις με τον πρώτο τρόπο ούτε με τον δεύτερο θα κατάφερνες τίποτα.
Ένταξη μερίδας αυτών των ανθρώπων* στην κοινωνία* γίνεται όταν η κοινωνία στέκει και όταν τα μεγέθη δεν είναι δυσανάλογα.
Μην λέμε και ό,τι θέλουμε.
*κυρίως ελεγχομένους αριθμούς από νεαρά γυναικόπαιδα και κυρίως αποκομμένα από τις πατρικές τους "εστίες", ένταξη με νεαρούς άρρενες μονομάχους δεν πρόκειται να γίνει εις τους αιώνες (ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε τις αναλογίες φύλων όσων μπαίνουν μέσα)
*άλλο θέμα, σε τί θα τους εντάξουμε, ξέρουμε εμείς τί είμαστε και πού πάμε για να τους εντάξουμε ανάλογα? μπορεί μεθαύριο κάποιοι να ενταχθούν, σε τί θα ενταχθούν? μια φαινομενική έστω ειρηνική συμβίωση λύνει τα προβλήματα και ερμηνεύεται ως ένταξη?
Juno: με κλωτσοπατινάδες στα πεζοδρόμια, μπαρμπεκιου γουρουνοκεφαλής στα χοτσποτ και μετάθεση ευθύνης σε ομάδες ατόμων όσων υποχρεούται το Κράτος να κάνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος δεν έχεις αποτέλεσμα
Το μόνο αποτέλεσμα που ενδέχεται να δεις είναι όταν θα προσπαθείς να σώσεις τον κ@λο σου άμα ξεκινήσουν τίποτα αναταραχές στις πόλεις κτλ. Τον κ@λο σου και μόνο και καμιά πατρίδα.
Ένταξη μερίδας αυτών των ανθρώπων* στην κοινωνία* γίνεται όταν η κοινωνία στέκει και όταν τα μεγέθη δεν είναι δυσανάλογα.
Μην λέμε και ό,τι θέλουμε.
*κυρίως ελεγχομένους αριθμούς από νεαρά γυναικόπαιδα και κυρίως αποκομμένα από τις πατρικές τους "εστίες", ένταξη με νεαρούς άρρενες μονομάχους δεν πρόκειται να γίνει εις τους αιώνες (ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε τις αναλογίες φύλων όσων μπαίνουν μέσα)
*άλλο θέμα, σε τί θα τους εντάξουμε, ξέρουμε εμείς τί είμαστε και πού πάμε για να τους εντάξουμε ανάλογα? μπορεί μεθαύριο κάποιοι να ενταχθούν, σε τί θα ενταχθούν? μια φαινομενική έστω ειρηνική συμβίωση λύνει τα προβλήματα και ερμηνεύεται ως ένταξη?
Juno: με κλωτσοπατινάδες στα πεζοδρόμια, μπαρμπεκιου γουρουνοκεφαλής στα χοτσποτ και μετάθεση ευθύνης σε ομάδες ατόμων όσων υποχρεούται το Κράτος να κάνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος δεν έχεις αποτέλεσμα
Το μόνο αποτέλεσμα που ενδέχεται να δεις είναι όταν θα προσπαθείς να σώσεις τον κ@λο σου άμα ξεκινήσουν τίποτα αναταραχές στις πόλεις κτλ. Τον κ@λο σου και μόνο και καμιά πατρίδα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;
από georgebi » 06 Δεκ 2024, 13:18 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 200 Απαντήσεις
- 5827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
13 Απρ 2025, 23:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα λεφτά σας είναι αρκετά;
από Unicex » 30 Ιαν 2025, 07:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 99 Απαντήσεις
- 1690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
01 Φεβ 2025, 10:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης σαν Τσίπρας, εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό για να πάρει λεφτά
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Οκτ 2023, 20:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Οκτ 2023, 20:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα λεφτά παίρνει ένας ευρωβουλευτής..;
από Parrot » 22 Απρ 2024, 16:35 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-