Ποιος άφησε ρε παιδάκια να πνιγούν;
Αρρωστάκια παπάρες και αντιπάπαροι.

Ποιος άφησε ρε παιδάκια να πνιγούν;
Κανείς ρε δεν άφησε. Αυτό που λέω συνάγεται από τα ποστ που κάνουνε. Να πεις στον άλλον στην παρέα που θα πίνετε ούζα
Αρχίσουμε... Σαν κοινωνία... Ειδάλλως θα έλεγα όταν αρχίσω - όπως έχεις δει δεν είμαι χέστης για να γράφω τις απόψεις μου...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 20:33Η πρόταση σου όπως την έγραψες σε καθιστά υποψήφιο θύτη, όχι μέντιουμ.
Δε πάει έτσι. Πολλοί κοιτάνε το συμφέρον τους.ksmyrn έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 21:15Το λοιπόν, εγώ λέω ο καθένας να ρωτήσει νοητά έναν ηγέτη της πολιτικής ιδεολογίας, εάν έχει. Δηλαδή ας ρωτήσουμε νοητά τον Στάλιν, τον Χίτλερ, τον Μάο, έναν αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, του Βυζαντίου, τον Κιμ, τον Μπους (τον πατέρα, ο υιός δεν μετράει) ή τί κάνουν ακόμα και τώρα στο USA και όποιον άλλον θέλετε τί θα έκανε άραγε για να μην έρχονται αυτοί;
Κάνει μπαμ ότι πέρασες από την Σχολή Σωστικών Ασπροπύργου!Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:29Επειδη εσυ και 2-3 αλλοι πεταξατε αναλογες παπαριες απλα να σου πω οτι διασωση δεν μπορει να γινει αποκλειστικα βγαζοντας τα ρουχα και πηδωντας στη θαλασσα παριστανοντας τον ναυαγοσωστη...Υπαρχουνε και αλλοι μεθοδοι οπως προσεγγιση του πριγομενου με σκαφος και περισυλλογη με την βοηθεια σωσιβιων και σχοινιων...
Αλλα δεν γ@μεις. Ο τσιφτετελληνας αν δεν παραστησει τον εξυπνο δεν θα του παει καλα η μερα..
Πλάκωσαν οι πσ@λαράδες!Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 16:50Κανείς ρε δεν άφησε. Αυτό που λέω συνάγεται από τα ποστ που κάνουνε. Να πεις στον άλλον στην παρέα που θα πίνετε ούζα
ότι το πρωί που ήσουν για ψάρεμα έσωσες ένα μεταναστάκι που πνιγότανε και να σου λέει ο άλλος για εποικισμούς και αριστερές εμμονές και μαλακίες.
(και τουλάχιστον να ήταν άντρες και να τα λέγανε μωρέ μαλάκα πάει στοδιάλο. Αλλά η πλειοψηφία αυτών που τα λένε είναι αδερφάρες)
Οι δικοί μου ήρθαν τότε και σε πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου ρακένδυτοι. Ήρθαν με πλοία που ναύλωσε ο παππούς μου.
Και ήταν Έλληνες που τους δεχόταν η Ελλάδα.Kauldron έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 10:20Τους λές. Και δεν είναι περιδέριο.
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
Το πρόβλημα είναι πως έρχονται και από χώρες που δεν έχουν πόλεμο(έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον = επιδόματα).Kauldron έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 10:20Τους λές. Και δεν είναι περιδέριο.
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
Όξω απ' το σπίτι μου ρε! Δικά μου είναι!under έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 12:51Βασικα δεν μου ζητανε,μου το επιβαλουν.Και ναι,αυτα τα 132.000 τετραγωνικα ειναι σπιτι μου.
Αν ηταν δικα σου θα εχτιζες τοιχους και μαντρες.