Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Ιούλ 2018, 16:30

Χαοτικός έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 23:20
Τι έγινε τελικά στο νήμα; Τον πίνουν οι αντιρατσιστές; Νικάνε οι πατριώτες; Αφήσανε πολλά παιδάκια σήμερα να πνιγούν, να γουστάρουμε;
Ποιος άφησε ρε παιδάκια να πνιγούν;
Αρρωστάκια παπάρες και αντιπάπαροι.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2018, 16:50

sys3x έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 16:30
Χαοτικός έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 23:20
Τι έγινε τελικά στο νήμα; Τον πίνουν οι αντιρατσιστές; Νικάνε οι πατριώτες; Αφήσανε πολλά παιδάκια σήμερα να πνιγούν, να γουστάρουμε;
Ποιος άφησε ρε παιδάκια να πνιγούν;
Αρρωστάκια παπάρες και αντιπάπαροι.
:D
Κανείς ρε δεν άφησε. Αυτό που λέω συνάγεται από τα ποστ που κάνουνε. Να πεις στον άλλον στην παρέα που θα πίνετε ούζα
ότι το πρωί που ήσουν για ψάρεμα έσωσες ένα μεταναστάκι που πνιγότανε και να σου λέει ο άλλος για εποικισμούς και αριστερές εμμονές και μαλακίες.

(και τουλάχιστον να ήταν άντρες και να τα λέγανε μωρέ μαλάκα πάει στοδιάλο. Αλλά η πλειοψηφία αυτών που τα λένε είναι αδερφάρες) :e040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 11 Ιούλ 2018, 20:54

Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 20:33
Η πρόταση σου όπως την έγραψες σε καθιστά υποψήφιο θύτη, όχι μέντιουμ.
Αρχίσουμε... Σαν κοινωνία... Ειδάλλως θα έλεγα όταν αρχίσω - όπως έχεις δει δεν είμαι χέστης για να γράφω τις απόψεις μου...
Όπως πάντα καίγεστε να ονομάσετε τους πάντες φασίστες και τρελούς...

Το 2011 έγραφα στο φόρουμ ότι με τις γελοιότητες που κάνουν οι αριστεροί και πασόκοι θα μπει στη βουλή η ΧΑ και με έλεγαν φασίστα... Και τώρα κοντεύει η ΧΑ να φτάσει στο 10%, αλλά οι αριστεροί όπως πάντα μέσα στα σκατά...
Το 2014 έγραφα στο φόρουμ ότι με τις γελοιότητες των αριστερών θα γίνει το έλα να δεις με το μεταναστευτικό και με έλεγαν φασίστα... Όχι μόνο έφτιαξαν δεκάδες Αμυγδαλέζες, όχι μόνο έβαλαν στον κώλο τους όλα τα σενάρια που μας πουλούσαν, αλλά έκαναν και παραπάνω βήματα...
Από πέρυσι έγραφα ότι στο τέλος η Ιταλία θα πνίγει τους λαθρομετανάστες και με έλεγαν και πάλι φασίστα!!! Και η Ιταλία τους πνίγει από τις αρχές Ιουλίου!!!

Οπότε από τη μία πλευρά έχω συνηθίσει να με λένε όλα τα κεντρωαριστερά ανεγκέφαλα φασίστα, από την άλλη δεν μπορώ να πιάσω το λότο ή το λαχείο... Σε κάθε περίπτωση όμως ειλικρινά χαίρομαι που είμαι σωστός - όσο και να είμαι μάντης μόνο κακών... :003:

ΥΓ
Εάν είναι να αγχώνεσαι με αυτά που διαβάζεις, τότε μην δεις το μέλλον που έρχεται. Η ανθρωποφαγία θα είναι το λιγότερο από αυτά που έρχονται...
Και μπορεί να το ζήσεις...

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2018, 21:07

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn » 11 Ιούλ 2018, 21:15

Το λοιπόν, εγώ λέω ο καθένας να ρωτήσει νοητά έναν ηγέτη της πολιτικής ιδεολογίας, εάν έχει. Δηλαδή ας ρωτήσουμε νοητά τον Στάλιν, τον Χίτλερ, τον Μάο, έναν αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, του Βυζαντίου, τον Κιμ, τον Μπους (τον πατέρα, ο υιός δεν μετράει) ή τί κάνουν ακόμα και τώρα στο USA και όποιον άλλον θέλετε τί θα έκανε άραγε για να μην έρχονται αυτοί; :003:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 11 Ιούλ 2018, 21:19

ksmyrn έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 21:15
Το λοιπόν, εγώ λέω ο καθένας να ρωτήσει νοητά έναν ηγέτη της πολιτικής ιδεολογίας, εάν έχει. Δηλαδή ας ρωτήσουμε νοητά τον Στάλιν, τον Χίτλερ, τον Μάο, έναν αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, του Βυζαντίου, τον Κιμ, τον Μπους (τον πατέρα, ο υιός δεν μετράει) ή τί κάνουν ακόμα και τώρα στο USA και όποιον άλλον θέλετε τί θα έκανε άραγε για να μην έρχονται αυτοί; :003:
Δε πάει έτσι. Πολλοί κοιτάνε το συμφέρον τους.
Πχ, αν ο άλλος είναι πρεζομανής ή πρεζέμπορας, σκέφτεται "περισσότεροι "πορσφυγούλjηδες"=>περισσότεροι προμηθευτές, περισσότεροι εγκληματίες για ν' ασχολείται η αστυνομία και να κάνω εγώ τις βρωμοδουλειές μου" κλπ.
Η ιδεολογία πάει περίπατο μπροστά στη μπίζνα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 11 Ιούλ 2018, 21:29

Northern Spirit έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 23:29
Μηχανικός έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 22:02
Οι περισσότεροι από εδώ που θα πήγαιναν να σώσουν έναν που πνίγεται, θα πνιγόντουσαν και οι ίδιοι. :D

Στην πράξη θα έκαναν την πάπια, θα έπαιρναν τηλέφωνο το 100.
Ειδικά ο Northern Spirit που είναι μεγάλος χέστης. :smt005:
Επειδη εσυ και 2-3 αλλοι πεταξατε αναλογες παπαριες απλα να σου πω οτι διασωση δεν μπορει να γινει αποκλειστικα βγαζοντας τα ρουχα και πηδωντας στη θαλασσα παριστανοντας τον ναυαγοσωστη...Υπαρχουνε και αλλοι μεθοδοι οπως προσεγγιση του πριγομενου με σκαφος και περισυλλογη με την βοηθεια σωσιβιων και σχοινιων...

Αλλα δεν γ@μεις. Ο τσιφτετελληνας αν δεν παραστησει τον εξυπνο δεν θα του παει καλα η μερα..
Κάνει μπαμ ότι πέρασες από την Σχολή Σωστικών Ασπροπύργου! :g030:
Μήπως παρακολούθησες και τα Πυροσβεστικά;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 11 Ιούλ 2018, 21:36

Χαοτικός έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 16:50
Κανείς ρε δεν άφησε. Αυτό που λέω συνάγεται από τα ποστ που κάνουνε. Να πεις στον άλλον στην παρέα που θα πίνετε ούζα
ότι το πρωί που ήσουν για ψάρεμα έσωσες ένα μεταναστάκι που πνιγότανε και να σου λέει ο άλλος για εποικισμούς και αριστερές εμμονές και μαλακίες.

(και τουλάχιστον να ήταν άντρες και να τα λέγανε μωρέ μαλάκα πάει στοδιάλο. Αλλά η πλειοψηφία αυτών που τα λένε είναι αδερφάρες) :e040:
Πλάκωσαν οι πσ@λαράδες!
Γρήγορα τα τσίγκινα σώβρακα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιούλ 2018, 23:52

Kauldron έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 14:36
Αν υπάρχουν φωτογραφίες τους από ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που φτάνουν σε ελληνικό έδαφος, θα βλέπαμε ρακένδυτους ανθρώπους.
Οι δικοί μου ήρθαν τότε και σε πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου ρακένδυτοι. Ήρθαν με πλοία που ναύλωσε ο παππούς μου.

Τι να κάνουμε, δεν είχαν κινητά με φωτογραφικές τότε, να τραβάνε φωτογραφίες κάθε τόσο. Υπάρχουν όμως φωτογραφίες από την προσέλευση προσφύγων στην Ελλάδα. Να μια από τον Πειραιά:

Εικόνα

Αν δεν ήταν τόσο κακής ποιότητας, θα έβλεπες καθαρά ότι κάποιοι χαμογελάνε, όπως η κοπέλα κάτω αριστερά.

Να και μια από το λιμάνι Θεσσαλονίκης:

Εικόνα

Ρακένδυτους δεν τους λες. Η άλλη δεξιά φοράει περιδέραιο. Τουρίστρια θα 'ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 12 Ιούλ 2018, 10:20

Τους λές. Και δεν είναι περιδέριο.
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 12 Ιούλ 2018, 10:36

Kauldron έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 10:20
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
Και ήταν Έλληνες που τους δεχόταν η Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε, ανθέλληνες είναι οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουν, αριστεροί και φιλελέδες.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 12 Ιούλ 2018, 10:45

Kauldron έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 10:20
Για τελευταία φορά:
Το πρόβλημα είναι πως έρχονται και από χώρες που δεν έχουν πόλεμο(έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον = επιδόματα).

Το πρόβλημα είναι πως η Ευρώπη τους εναποθέτει εδώ άπαντες.

Η λέξη δημοκρατια υπάρχει για να δικαιολογεί αυτές τις καταστάσεις.
Βέβαια το Ισραήλ ακολουθεί αυστηρή πολιτική όσο αφορά το θέμα αυτό.
Κανείς δεν κανει λόγο για ρατσισμό στον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν.
Εδώ όμως?

Εσείς οι Χ.Α και οι αριστερουληδες(μ.κ.ο κ κάθε καρυδιάς καρύδι) επενδύεται τις πολιτικές σας επάνω στους μετανάστες.

Άρα είστε μέρος του προβλήματος.
Kauldron άσε την γκρίνια και γινε πρότυπο Έλληνα όπως προστάζουν τα δόγματα του πολιτικαλ κορεκτ.... φιλοξενησε και εσύ 100 200 Αφγανούς σπίτι σου να μοιραστείτε ευτυχισμένες στιγμές πολιτισμικής διαφορετικότητας.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 12 Ιούλ 2018, 10:59

under έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 12:51
foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 12:50
under έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 12:02
Πρωτα πρεπει να μας πεις ποσους πεινασμενους αφρικανους και ασιατες εχεις παρει στο σπιτι σου.
γιατί εσύ έχεις πάρει ή σου ζητάνε να πάρεις;

Απλά βαφτίζεις "σπίτι σου" 132.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα επικράτειας από τα οποία σου ανήκουν το πολύ μερικά στρέμματα τα οποία τα έχουν όλοι εντελώς χεσμένα.
Βασικα δεν μου ζητανε,μου το επιβαλουν.Και ναι,αυτα τα 132.000 τετραγωνικα ειναι σπιτι μου.
Όξω απ' το σπίτι μου ρε! Δικά μου είναι!

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 12 Ιούλ 2018, 11:07

Τοπικιστες ! :lol:

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 12 Ιούλ 2018, 11:12

sharp έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 10:59
Όξω απ' το σπίτι μου ρε! Δικά μου είναι!
Αν ηταν δικα σου θα εχτιζες τοιχους και μαντρες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών