Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Νετο Γκουερινο

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 09 Μαρ 2025, 00:48

Τέλος πάντων κι έτσι δεν έχει πλάκα
Δυνατό σβέρκο έχει ο γ.γ έχει κοκκινίσει η παλάμη μου αλλά βαρέθηκα καπου

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 09 Μαρ 2025, 00:50

Η μεγαλη αλλαγη απ τις προηγουμενες μερες ειναι η διαρροη οτι απ τις εξετασεις προκυπτει οτι το τραυμα στο λαιμο του ειναι μεταθανατιο.

Οποτε αυτο αποκλειει το οτι τον στραγγαλισαν. Το ενδεχομενο σφαιρας μαχαιριας κλπ εχει αποκλειστει απ την αρχη εφοσον δεν εφερε αλλο τραυμα.

Αρα το ερωτημα ειναι αν εστω τον σκοτωσε καποιος, πως το εκανε;

Σε λιγες μερες θα δειξει αν προκειται για δηλητηριαση, ασφυξια, η παθολογικους λογους απ τις ιστολογικες.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Μαρ 2025, 00:51

δυο γνωστα ατομα εχουν τις παθησεις που περιγραφονται ..με την υποθεση αυτη εμαθα λεπτομερειες
που πριν δεν ηξερα γιατι δεν εδινα σημασια....αν δεν παρουν τα χαπια στην ωρα τους
αποπροσανατολίζονται ή και λυποθυμουν ακομη μη γνωριζονταςπου βρισκονται

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 09 Μαρ 2025, 00:52

Νon4me έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:45
GoBack έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:36
Νon4me έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:30

Επιστημονικη φαντασια ειναι ενας 40χρονος που κανει του σκασμου τις αγωγες σε ψυχοφαρμακα ( σε τετοιο σημειο που τα παιρναν απο αλλου ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ) δεν εχει χομπυ δεν εχει τιποτα και ο πατερας του τον πηγαινοφερνει παντου και εχει ομαδα να τον ψαχνει ?

πεθαινουν απο ανακοπη 40ρηδες ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ τι σου κανει εκπληξη και ταχα μου παιζουμε τις κουμπαρες τοσα ποστ για κατι που δεν καταλαβαινεις ?
Ολο το σεναριο ειναι επιστημονικη φαντασια,μονο φελος θα το πιστευε.Σου γραφει ο αλλος ασιτια αφυδατωση και υποθερμια και τα καταπινεις αμασητα επειδη λεει επαιρνε ψυχοφαρμακα :102:
:102: προφανως σε τραβαν οι εμμονες σου . ποσο εισαι ? ( αν θες λες ) εγω 43 . σου εχω πει 200 φορες το παιδι δεν ηταν καλα . εσυ παιρνεις δεδομενα με τα στανταρ τα δικα σου η τα δικα μου που μεχρι τα 30κατι επαιζα 1 ωρα ρακετες στον ηλιο με 40 βαθμους 2 και 3 το μεσημερι ,.

Μπορει οταν χαθηκε να ηταν ηδη κανα 2 ωρες σεργιανι ηδη πεινασμενος ηδη αυτο ηδη το ενα ηδη το αλλο . δεν μιλαμε για εναν 40χρονο και να εχεις στο μυαλο σου τον τζων ραμπο . ενταξει ισως χτισατε υψηλα στανταρ . αυτες οι περιπτωσεις κανουν και το δυνατοτερο μπαμ πεφτοντας και δε μενει τπτ .
Ρε σεις τι κάθεστε και συζητάτε;
Δεν υπάρχει κάποιο πόρισμα που να λέει ότι πέθανε από καρδιά
Μλκιες του Καψή είναι

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Μαρ 2025, 00:53

SeaHawk έγραψε:
Κλασσικη αντιδραση ψεκασμενων
Ξεκιναει με αρνηση
η αλλη η καριοφυλλια καραμπετη πηγε πρωτο τραπεζι πιστα λες και ξερω γω τι . και δωσε χορους και πανυγηρια τα τρολλ ισαξιους του οχι .

κανε ενα εσπρεσακι αυριο το πρωι και κατσε διαβασε τις πρωτες 10 σελιδες του θεματος . :lol:

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Μαρ 2025, 00:54

Νετο Γκουερινο έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:52
Νon4me έγραψε:
GoBack έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:36

Ολο το σεναριο ειναι επιστημονικη φαντασια,μονο φελος θα το πιστευε.Σου γραφει ο αλλος ασιτια αφυδατωση και υποθερμια και τα καταπινεις αμασητα επειδη λεει επαιρνε ψυχοφαρμακα :102:
:102: προφανως σε τραβαν οι εμμονες σου . ποσο εισαι ? ( αν θες λες ) εγω 43 . σου εχω πει 200 φορες το παιδι δεν ηταν καλα . εσυ παιρνεις δεδομενα με τα στανταρ τα δικα σου η τα δικα μου που μεχρι τα 30κατι επαιζα 1 ωρα ρακετες στον ηλιο με 40 βαθμους 2 και 3 το μεσημερι ,.

Μπορει οταν χαθηκε να ηταν ηδη κανα 2 ωρες σεργιανι ηδη πεινασμενος ηδη αυτο ηδη το ενα ηδη το αλλο . δεν μιλαμε για εναν 40χρονο και να εχεις στο μυαλο σου τον τζων ραμπο . ενταξει ισως χτισατε υψηλα στανταρ . αυτες οι περιπτωσεις κανουν και το δυνατοτερο μπαμ πεφτοντας και δε μενει τπτ .
Μλκιες του Καψή είναι
κανεις δεν ξερει ακομη ακριβως τι εγινε . υποθεσεις κανουμε με βαση το ιστορικο του . και τις ιδιαιτεροτητες του .

ε καποιος που χανεται μες το σπιτι δεν ειναι δυσκολο να γινει η στραβη . στατιστικα παντα . εσεις συνεχιστε να ψαχνετε το σουγια του κουλη στα βατα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Μαρ 2025, 00:56

SeaHawk έγραψε:
Κλασσικη αντιδραση ψεκασμενων
Ξεκιναει με αρνηση
Συμφωνώ! Προσπάθησε να αποδεχτείς την άρνησή σου να αναγνωρίσεις τί διαβάζεις και τί θεωρείς ως οριστικό πόρισμα που στο επισφραγίζει με άρθρο-ύμνο στην παπαρολογία και την ηλιθιοδέστατη χειραγώγηση ο Καψής

Saturn έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:34
Νετο Γκουερινο έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:28
Τι μας βάζεις τα λινκ ρε βλαμμενε;
Βάλε το σημείο που γράφουν ότι υπάρχει τελεσίδικο πόρισμα και είναι αυτό που γράφει ο Καψής
Περιμενω

Πάρε πχ σημείο από το Λάρισσαπρεςς :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

Τέλος, έχουν ενισχυθεί τα στοιχεία, ότι οι κακώσεις που εντοπίστηκαν στη σορό του είναι μεταθανάτιες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 09 Μαρ 2025, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 09 Μαρ 2025, 00:57

Νon4me έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:54
Νετο Γκουερινο έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Μλκιες του Καψή είναι
κανεις δεν ξερει ακομη ακριβως τι εγινε . υποθεσεις κανουμε με βαση το ιστορικο του . και τις ιδιαιτεροτητες του .

ε καποιος που χανεται μες το σπιτι δεν ειναι δυσκολο να γινει η στραβη . στατιστικα παντα . εσεις συνεχιστε να ψαχνετε το σουγια του κουλη στα βατα.
Ναι ρε φίλε αλλά η συζήτηση άρχισε από τις μλκιες του Καψή που έλεγε ότι βγήκε το πόρισμα και πέθανε από την καρδιά του κτλ
Τις μλκιες που έχασε ο άλλος ο χαμένος δηλαδή και μας τις έφερε εδω

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Μαρ 2025, 00:58

ε τώρα, ο αγαπούλας πάει να φέρει την μπάλα πλαγίως του γηπέδου για να την πετάξει με μια χαριτωμενιά κατα την εξέδρα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 09 Μαρ 2025, 00:58

Νon4me έγραψε:

Θα σου απαντησω σοβαρα σε ενα τελευταιο ποστ.Τι παει να πει δεν ηταν καλα;Ειχε καποιο προβλημα υγειας σωματικο;Απ οσο ξερουμε οχι.Τι παει να πει ηταν πεινασμενος;Ειχε να φαει 25 μερες ωστε να παιξει καποιο ρολο στο συγκεκριμενο σεναριο;Αμφιβαλλω.Προλαβε να αφυδατωθει μεσα σε λιγες ωρες;Πως και γιατι;Εχεις ιδεα τι αντοχες εχει ο ανθρωπινος οργανισμος;.Δεν χρειαζεται να εισαι ο Ναδαλ για να επιζησεις ενα βραδυ ντυμενος στο κρυο στα 40 σου.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Μαρ 2025, 01:01

Νετο Γκουερινο έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:57
Νon4me έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:54
Νετο Γκουερινο έγραψε:

Μλκιες του Καψή είναι

Ναι ρε φίλε αλλά η συζήτηση άρχισε από τις μλκιες του Καψή που έλεγε ότι βγήκε το πόρισμα και πέθανε από την καρδιά του κτλ
Τις μλκιες που έχασε ο άλλος ο χαμένος δηλαδή και μας τις έφερε εδω
Βρε γαμα τον καψη και τον εναν και τον αλλον . πες πως το θεμα δεν ειχε παρει διαστασεις και το συζητουσαμε μαζι .

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ? εγω δεν ξερω . λενε ψυχοφαρμακα και προφανως δυνατα για να μη τα ψωνιζουν απο ντοπια μαγαζια .

ΞΕΡΕΙΣ πχ αν επαιρνε για πιεση . η τα αλλα τα περιεργα οταν εχει ρευστορευστο αιμα κλπ ? εγω δεν ξερω .

θελω να πω πως εναν ανθρωπος με τοσο επιβαρυμενο οργανισμο . ( 40ρης να χανεται σαν την γιαγια που ειπα πιο πριν την γειτονισσα μου )

Γιατι ειστε τοσο επιφυλακτικοι με καποιον που τα στοχεια φωναζουν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ . ?

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Μαρ 2025, 01:04

GoBack έγραψε:
09 Μαρ 2025, 00:58
Νon4me έγραψε:

Θα σου απαντησω σοβαρα σε ενα τελευταιο ποστ.Τι παει να πει δεν ηταν καλα;Ειχε καποιο προβλημα υγειας σωματικο;Απ οσο ξερουμε οχι.Τι παει να πει ηταν πεινασμενος;Ειχε να φαει 25 μερες ωστε να παιξει καποιο ρολο στο συγκεκριμενο σεναριο;Αμφιβαλλω.Προλαβε να αφυδατωθει μεσα σε λιγες ωρες;Πως και γιατι;Εχεις ιδεα τι αντοχες εχει ο ανθρωπινος οργανισμος;.Δεν χρειαζεται να εισαι ο Ναδαλ για να επιζησεις ενα βραδυ ντυμενος στο κρυο στα 40 σου.
δεν υπαρχει αλλη απαντηση ( και πολλες ηταν ) συρε να παιξεις την κολοκυθια αλλου .

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Μαρ 2025, 01:04

GoBack έγραψε:
Νon4me έγραψε:

οχι ! συμβαινουν αυτα που γραφω παραπανω ..και επισης ανπαθει καποιος υποθερμια πεθαινει
χωρις να το καταλαβει -αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που μαθαινουμε για την αναβαση

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 09 Μαρ 2025, 01:05

GoBack έγραψε:
Δεν χρειαζεται να εισαι ο Ναδαλ για να επιζησεις ενα βραδυ ντυμενος στο κρυο στα 40 σου.
Το ενα βραδυ μονος σου το σκεφτηκες η ειχες και βοηθεια;
Ο άτυχος άνδρας όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές φαίνεται να έχασε τη ζωή του μεταξύ 48 και 72 ωρών, από την εξαφάνισή του το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου 2024
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 09 Μαρ 2025, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 09 Μαρ 2025, 01:08

SeaHawk έγραψε:
09 Μαρ 2025, 01:05
GoBack έγραψε:
Δεν χρειαζεται να εισαι ο Ναδαλ για να επιζησεις ενα βραδυ ντυμενος στο κρυο στα 40 σου.
Το ενα βραδυ μονος σου το σκεφτηκες η ειχες και βοηθεια;
Τι λεει το σεναριο;Οτι ξυπνησε το επομενο πρωι αλλα του αρεσε και ειπε να κατσει αλλες 2-3 μερες;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών