Ανθρωποεπίθεση νούμερο 5453
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανθρωποεπίθεση νούμερο 5453
Περιμενω το επισημο πορισμα για να βαλω τον θανατο του Οσίου Ολιβερ στο σωστό νημα των σκυλοεπιθεσεων.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Που ειναι η επίσημη ανακοίνωση για το αγελαιόσκυλο πόρισμα ακομα? Χθες βραδυ ελεγαν οτι θα βγει, την καθυστερεί κι άλλο η ΕΛ.ΑΣ? 

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάλυψη. Οι πρώτες φωτο του σκύλου στο κτηνιατρικό τραπέζι δεν δείχνουν ζώο που δέχτηκε δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή λύκων.
Απλώς πήρε το θέμα δυσφημιστική για την περιοχή τροπή και έπρεπε να διασωθεί το κύρος του τουριστικού προορισμού.
Περισσότερες πιθανότητες θα' δινα στο να το' κανε ο βλάκας ιδιοκτήτης παρά αγέλη ζώων.
Απλώς πήρε το θέμα δυσφημιστική για την περιοχή τροπή και έπρεπε να διασωθεί το κύρος του τουριστικού προορισμού.
Περισσότερες πιθανότητες θα' δινα στο να το' κανε ο βλάκας ιδιοκτήτης παρά αγέλη ζώων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Του φορούσε σκυλολουριά;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όποιο μαλακιστήρι δω στα σοσιαλ μου φετος να μου ποσταρει φωτος απο Αράχωβες και τα ρεστα, εχει φάει μπλοκ στην καλύτερη, κομμένη καλημέρα irl στη χειρότερη. Αν και δεν εχω και πολλους Αραχωβολάγνους φίλους στο στενό μου κυκλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 14:02Κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάλυψη. Οι πρώτες φωτο του σκύλου στο κτηνιατρικό τραπέζι δεν δείχνουν ζώο που δέχτηκε δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή λύκων.
"τρύπα σε αθέατο σημείο" αλλά είχαν κάνει και πρόσφατα επίθεση αλλά δεν το ήξερε...

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το κωμικό στην υπόθεση θα ήταν να διαρρεύσει ότι στην Αράχωβα κυκλοφορούν αγέλες λύκων...vantono έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 14:07Όποιο μαλακιστήρι δω στα σοσιαλ μου φετος να μου ποσταρει φωτος απο Αράχωβες και τα ρεστα, εχει φάει μπλοκ στην καλύτερη, κομμένη καλημέρα irl στη χειρότερη. Αν και δεν εχω και πολλους Αραχωβολάγνους φίλους στο στενό μου κυκλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 14:02Κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάλυψη. Οι πρώτες φωτο του σκύλου στο κτηνιατρικό τραπέζι δεν δείχνουν ζώο που δέχτηκε δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή λύκων.
Αλλά είπαμε, δεν τους κόβει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης χρειάζεται οπωσδήποτε κλουβί. Φυσικά υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις "ζωόφιλων" παπαράκηδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ζωντανό υπέφερε, απο τους βασανιστές του. Κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν πράγματα και καταστάσεις.
Εν τω μεταξύ, δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκεται ο θάνατος της γυναίκας που την κατασπάραξαν τα σκυλιά ενός μαλάκα ιδιοκτήτη, ( σε άλλο νήμα..), με το άμοιρο ζωντανό. Κάποιοι βγάζουν απανθρωπιά ξερωγω. Δεν υπάρχει σύγκριση καμία. Αλλά στον κουβά όλα.
Εν τω μεταξύ, δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκεται ο θάνατος της γυναίκας που την κατασπάραξαν τα σκυλιά ενός μαλάκα ιδιοκτήτη, ( σε άλλο νήμα..), με το άμοιρο ζωντανό. Κάποιοι βγάζουν απανθρωπιά ξερωγω. Δεν υπάρχει σύγκριση καμία. Αλλά στον κουβά όλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όποιος αντέχει να δει 17 λεπτα Ζηνα 
ας μου κάνει και μένα ένα ρεζουμέ που δεν εχω τις αντοχές

ας μου κάνει και μένα ένα ρεζουμέ που δεν εχω τις αντοχές

SpoilerShow
Έχω απενεργοποιήσει το φβ στον υπολογιστή. όταν μπω από κιν θα το τσεκάρω
.,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3
από ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ » 08 Φεβ 2025, 09:14 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ