Χαλάρωσε λίγο, ζουζούνα.

Δεν μου λες ρε Ασεβαστε, τι πάει να πει μην αρχίζεις κάτι αν δεν έχεις σκοπό να το ολοκληρώσεις; αν στην πορεία πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα και δεν μ αρέσει θα πρέπει να συνεχίσω γιατί; εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς θα κάνουμε και δεν υπάρχει το πισωγύρισμα; τι λέτε ρε; τι μαλακίες λέτε; για σεξ μιλάμε. Γιατί πράγμα πάει γυρεύοντας; για να βιαστεί; δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
good point.panos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
Απο την δικη μου οπτικη γωνια παντως, αυτο δεν γινεται να συμβεί απο αντρα οποτε δεν μπορώ να το καταλαβω.
Χαλαρή είμαι
very good point.
Σιγά μωρέNaida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 18:31Δεν μου λες ρε Ασεβαστε, τι πάει να πει μην αρχίζεις κάτι αν δεν έχεις σκοπό να το ολοκληρώσεις; αν στην πορεία πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα και δεν μ αρέσει θα πρέπει να συνεχίσω γιατί; εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς θα κάνουμε και δεν υπάρχει το πισωγύρισμα; τι λέτε ρε; τι μαλακίες λέτε; για σεξ μιλάμε. Γιατί πράγμα πάει γυρεύοντας; για να βιαστεί; δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
Τι λες παιδί μου, εδώ φούστα να φορέσεις, να χορέψεις με τον άλλο να φλερτάρεις πρεπει να σε πηδηξει μετά. Γιατί αφού τον ερεθισες. Αλλιώς άμα πεις δεν θέλω να να προχωρήσω και σε βιάσει εεεεμ και εσύ πήγαινες γυρεύοντας.
Ακριβώς. Τραβα παίχτηνα άμα ερεθίστηκες ζωντοβολο(κατα τη ΓΑΛΗ) Όχι εσύ, ο ασυγκράτητος.vagabondo έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 18:38Σιγά μωρέNaida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 18:31Δεν μου λες ρε Ασεβαστε, τι πάει να πει μην αρχίζεις κάτι αν δεν έχεις σκοπό να το ολοκληρώσεις; αν στην πορεία πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα και δεν μ αρέσει θα πρέπει να συνεχίσω γιατί; εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς θα κάνουμε και δεν υπάρχει το πισωγύρισμα; τι λέτε ρε; τι μαλακίες λέτε; για σεξ μιλάμε. Γιατί πράγμα πάει γυρεύοντας; για να βιαστεί; δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
ναι. αμα στ αληθεια παιζει αυτο, ειναι ακριβως ετσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 18:26Περα απο την πλάκα η ναιδα έχει δίκιο. Αν η άλλη δε θέλει ενώ έδειχνε να θέλει, οκ ξενερα, αλλά είναι σαν τον κολλητό που κανονίσατε κ μετά σε γειωσε. Δεν μπορείς να τον βγάλεις με το ζορι. Το πολύ πολύ να το κρατήσεις για το μέλλον κ να μην κανονίσεις μαζι του ξανά.
θλιβεροεμετικά όλα αυτά, ούτε δεύτερη ματιά δεν αξίζουν,
Το γιατί γιατί οι φεμ φουσκώνουν ή προβάλλουν το ακάλυπτο στήθος με την ίδια μανία με τις αντιφεμ, το έχεις καταλάβει;