Τα 17χρονα με τα 15χρονα να κάνουνε ότι θέλουν. Εκτός από εγκυμοσύνες , ναρκωτικά και κοντρες με αυτοκίνητα, μηχανάκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 21:41το θες να σε πάω βόλτα με την πουτσικλέτα περνάει για ευγενικό τύπε;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 17:02Αν 17χρονος προτείνει ευγενικά σεξ σε μια 15χρονη δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.
Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα πάλι, με κάλυψε η Ναϊδα.Αγις έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 17:15με καλυψε ο ΟργισμενοςNaida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 16:34Πιθανόν να την προσέγγισε ερωτικά με μνμ κτλ και το παιδί να ανταπέδωσε στην προσέγγιση. Και με την 1η ευκαιρία να την βίασε.
53 χρόνων να έλκεται από 14 χρόνων παιδί. Και στα 15 έχουμε και το οκ από τον νόμο με την ανάλογη συναίνεση. Εξάλλου έχουμε και φορουμιτες που τους φαίνονται δελεαστικά 15χρονα παιδιά για σεξουαλική συνεύρεση και φορουμιτισσες που τους επικροτουν. Ε Αγις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν δεν μπορείς να κοντρολάρεις την έλξη σου για το ανήλικο, χρειάζεσαι άμεσα ψυχιατρική βοήθεια. Κοινώς να σε μαζέψουν και να σε αλυσοδέσουν. Διότι εκτός της ηθικής υπόστασης επί του θέματος, υπάρχει και η πιθανότητα, αυτή η ''επί του πρακτέου έκφραση'' κάποια στιγμή να διανθιστεί ''υπέροχα''. Καλή ώρα με τον τύπο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:55Την έλξη δεν μπορείς να την κοντρολάρεις ούτε να την βάλεις σε καλούπια. Την ελευθερία στην πρακτική έκφραση της, σαφέστατα ναι.George_V έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:52Aν θεωρησουμε οτι ο καθενας εχει την ελευθερία να ελκεται απο οτι γουστάρει πιστευεις οτι μπορει οποιοσδηποτε να βγει και να πει "θελω 12χρονη για σεξ" και δεν θα παρέμβει εισαγγελεας?Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:27
Είσαι σε σύγχυση. Όπως πάντα. Επαναλαμβάνω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να έλκεται και να γουστάρει ότι του καβλωσει. Δεν θα του το πεις ειδικά εσύ.Μάθε να κατανοείς το τι διαβάζεις.
Άλλο το τι αρέσει στον καθένα και άλλο τι επιτρέπεται να κάνει. Τούρμπο.
Γιατι με αυτη τη λογικη δεν του επιτρεπεται αρα δεν ειναι ελευθερος να ελκεται απο οτι θελει αυτος.
Τί όχι;
Ορμώμενος απο την μετουσίωση της Δημοκρατικής οντότητας ,φτάσαμε στο σημείο να λέμε Δημοκρατία την ορμώμενη απο ψυχικά νοσήματα φιλαρέσκεια στην μπριζόλα ή στο ψάρι του καθενός κρεμανταλάNaida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:40Βρε ηλίθιε, όταν κανονοκοποιείς το θέλω του ανωμάλου που έλκεται από ένα παιδικό ή εφηβικό σώμα είναι σαν να του λες "περάστε κύριε στο παιδικό δωμάτιο σας περιμέναμε". Αλλά ως ηλίθιος που είσαι που να αντιληφθείς.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:27
Είσαι σε σύγχυση. Όπως πάντα. Επαναλαμβάνω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να έλκεται και να γουστάρει ότι του καβλωσει. Δεν θα του το πεις ειδικά εσύ.Μάθε να κατανοείς το τι διαβάζεις.
Άλλο το τι αρέσει στον καθένα και άλλο τι επιτρέπεται να κάνει. Τούρμπο.Τι έπαθες βρε ηλίθιε; δεν σε καταλαβαίνω ηλίθιε. Πρώτος ξεκίνησες τους χαρακτηρισμούς ηλίθιε.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Να υφίσταται απουσία λεκτικής βίαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 21:41το θες να σε πάω βόλτα με την πουτσικλέτα περνάει για ευγενικό τύπε;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 17:02Αν 17χρονος προτείνει ευγενικά σεξ σε μια 15χρονη δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Και σύν τοις άλλοις είναικαι αστυνομικός πανάθεμά τον.Εχω βέβαια κι άλλη περίπτωση ,ενός πρώην αστυνομικού που τον έπιασα σε Πάρκινγκ αυτοκινήτων,όπου το είχα πάει για να παρκάρω και άνοιξε το ντουλαπάκι μου την στιγμή που ήμουν πλάτη στο αυτοκίνητο και ετοιμαζόμουν να φύγω με τα πόδια.Τυχαία γύρισα και τον είδα να αρπάζει το κασετόφωνο του αυτοκινήτου μου και τον τσάκωσα.Αμα έχουμε τέτοιους αστυνομικούς καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Δεν είμαι σε θέση να ξεμπουρδουκλωσω τα μυαλά σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:50Σου διαφεύγει ότι δεν παίζουν σε όλες τις φάσεις διαχρονικές βεντέτες που η αρχή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:23Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σχεδόν κάθε μορφή εγκλήματος είναι μια υποκειμενική μορφή αυτόδικιας από τους δράστες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 17:22
Οκ, αν αναφερόσουν στη λεκτική επίθεση από τον οποιονδήποτε άσχετο, αλλάζει το πράγμα.
Νόμιζα ότι αναφερόσουν στη συγκεκριμένη φάση.
Κατά τα άλλα, η αυτοδικία μπορεί να έχει πολλές εκφράσεις. Μπορεί να είναι λεκτική τρομοκρατία, μπορεί να είναι βρωμόξυλο από τον "κανένα" και μπορεί επίσης να έχει βελούδινες και αναίμακτες εφαρμογές που θα πονέσουν πολύ περισσότερο.
Το ότι την απορρίπτεις εσύ, δεν λέει κάτι.
Οπότε, κάπου τα έχεις μπλέξει αναφορικά με την αυτοδικία, που αφορά ανταπόδοση στην χ ή ψ έκφραση απρόκλητης βίας.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά ή να τη ζωγραφίσω;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οσο πάει γίνεται και καλύτερο........Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:11Δεν είμαι σε θέση να ξεμπουρδουκλωσω τα μυαλά σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:50Σου διαφεύγει ότι δεν παίζουν σε όλες τις φάσεις διαχρονικές βεντέτες που η αρχή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:23
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σχεδόν κάθε μορφή εγκλήματος είναι μια υποκειμενική μορφή αυτόδικιας από τους δράστες.
Οπότε, κάπου τα έχεις μπλέξει αναφορικά με την αυτοδικία, που αφορά ανταπόδοση στην χ ή ψ έκφραση απρόκλητης βίας.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά ή να τη ζωγραφίσω;
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. ΧριστιανομαρξισμοςΠασιφάη έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 22:45Εμένα πάλι, με κάλυψε η Ναϊδα.Αγις έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 17:15με καλυψε ο ΟργισμενοςNaida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 16:34Πιθανόν να την προσέγγισε ερωτικά με μνμ κτλ και το παιδί να ανταπέδωσε στην προσέγγιση. Και με την 1η ευκαιρία να την βίασε.
53 χρόνων να έλκεται από 14 χρόνων παιδί. Και στα 15 έχουμε και το οκ από τον νόμο με την ανάλογη συναίνεση. Εξάλλου έχουμε και φορουμιτες που τους φαίνονται δελεαστικά 15χρονα παιδιά για σεξουαλική συνεύρεση και φορουμιτισσες που τους επικροτουν. Ε Αγις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οι περισσότεροι άνθρωποι και δή αμόρφωτοι ή μη προικισμένοι με εγκέφαλο κανονικό έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ρωτήσουν κάποιον τουλάχιστον φίλο όπως κάναμε μικροι με φίλους και συμμαθητές για κάτι το οποίο δεν είναι ηθικά σωστό.Αυτό γινόταν πάντοτε στις κοινωνίες αλλά τώρα τα μάθαμε όλα και αποφαίζουμε μόνοι μας για τις ατασθαλίες μας.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:14Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. Χριστιανομαρξισμος
Εμένα όμως ,μου κάνει εντύπωση το εξής: o αστυνομικός που δεν γνώριζε ότι αυτό που πάει να κάνει στο δεκατετράχρονο ,πήρε την απόφαση μόνος του να της την πέσει ή μήπως άδεια ,και γιατί δεν μίλησε με έναν φίλο του για το αν αυτό που κάνει ειναι σωστό?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Λάθος κάνεις. Μπορείς να γουστάρεις οτιδήποτε νομίζεις. Μιλάμε πάντα για άποψη και γούστο. Μπορείς να καβλωνεις με Χίτλερ. Άλλο αυτό κι άλλο να προσπαθήσεις με έργα να εγκαθιδρυσεις ναζισμο. Μπορεί κάποιος να γουστάρει σεξουαλικα σκύλο κουταβάκια , είναι ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ δικαιωμα του , ΟΜΩΣ απαγορεύεται και σωστά νανσυνεβρεθει σεξουαλικως με αυτά.George_V έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 21:26Δε θα διαφωνησω αλλα νομικα δε σου επιτρεπεται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:55Την έλξη δεν μπορείς να την κοντρολάρεις ούτε να την βάλεις σε καλούπια. Την ελευθερία στην πρακτική έκφραση της, σαφέστατα ναι.George_V έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 20:52
Aν θεωρησουμε οτι ο καθενας εχει την ελευθερία να ελκεται απο οτι γουστάρει πιστευεις οτι μπορει οποιοσδηποτε να βγει και να πει "θελω 12χρονη για σεξ" και δεν θα παρέμβει εισαγγελεας?
Γιατι με αυτη τη λογικη δεν του επιτρεπεται αρα δεν ειναι ελευθερος να ελκεται απο οτι θελει αυτος.
Απλά πραματακια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αμα είναι ανώμαλος, αρκεί ο ψυχίατρος. Να τον χαπακωσει να έρθει στα ίσια του.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:14Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. Χριστιανομαρξισμος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Ολοι αμορφωτοι και ξεαμορφωτοι οφείλουν να τηρούν το νόμο δλδ τους κανόνες εσωτερικής ασφαλείας ενός έθνους ή κράτους δλδ μιας οντότητας συλλογικού συμφέροντος.vag_el έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:18Οι περισσότεροι άνθρωποι και δή αμόρφωτοι ή μη προικισμένοι με εγκέφαλο κανονικό έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ρωτήσουν κάποιον τουλάχιστον φίλο όπως κάναμε μικροι με φίλους και συμμαθητές για κάτι το οποίο δεν είναι ηθικά σωστό.Αυτό γινόταν πάντοτε στις κοινωνίες αλλά τώρα τα μάθαμε όλα και αποφαίζουμε μόνοι μας για τις ατασθαλίες μας.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:14Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. Χριστιανομαρξισμος
Εμένα όμως ,μου κάνει εντύπωση το εξής: o αστυνομικός που δεν γνώριζε ότι αυτό που πάει να κάνει στο δεκατετράχρονο ,πήρε την απόφαση μόνος του να της την πέσει ή μήπως άδεια ,και γιατί δεν μίλησε με έναν φίλο του για το αν αυτό που κάνει ειναι σωστό?
Ο αστυνομικός.πρέπει να απολυθεί, συλληφθεί δικαστεί φυλακίστει άμεσα εφόσον είναι ένοχος.
Δλδ που διαφωνείς με όλα αυτά;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ρε Όργι, σοβαρά τώρα. Σε μένα μιλάς για χριστό, θεούς και παπάδες;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:14Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. Χριστιανομαρξισμος
Επί του θέματος, ναι, θεωρώ ανήθικο ένας μεγάλος άνθρωπος ηλικιακά να προσεγγίζει ένα παιδί. Και ναι, είναι άρρωστος και ναι, προσωπικά θα του γάμαγα τα πρέκια αν έπεφτε στην αντίληψή μου, για οποιοδήποτε παιδί.
ΔΕΝ μιλάμε για μια σχέση δυο παιδιών 15χρονων ή 17 χρονων, που είναι και το φυσιολογικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 30 Ιούλ 2022, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάς αλλού το νόημα των όσων εγραψα.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:22Ολοι αμορφωτοι και ξεαμορφωτοι οφείλουν να τηρούν το νόμο δλδ τους κανόνες εσωτερικής ασφαλείας ενός έθνους ή κράτους δλδ μιας οντότητας συλλογικού συμφέροντος.vag_el έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:18Οι περισσότεροι άνθρωποι και δή αμόρφωτοι ή μη προικισμένοι με εγκέφαλο κανονικό έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ρωτήσουν κάποιον τουλάχιστον φίλο όπως κάναμε μικροι με φίλους και συμμαθητές για κάτι το οποίο δεν είναι ηθικά σωστό.Αυτό γινόταν πάντοτε στις κοινωνίες αλλά τώρα τα μάθαμε όλα και αποφαίζουμε μόνοι μας για τις ατασθαλίες μας.Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2022, 23:14
Ναι , οι άνθρωποι οφείλουν να ρωτήσουν τρίτους (Χριστό, παπάδες, ινστρουχτορες , κόμμα, κτλ) τι θα τους αρέσει και τι όχι. Χριστιανομαρξισμος
Ο αστυνομικός.πρέπει να απολυθεί, συλληφθεί δικαστεί φυλακίστει άμεσα εφόσον είναι ένοχος.
Δλδ που διαφωνείς με όλα αυτά;
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 7545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο είναι αδιανόητο το ν' απολυθεί ένας μπάτσος?
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 12:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάτσος συνελήφθη για πρόκληση βίας στον αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ Παναθηναϊκός
από Μαδουραίος » 25 Μαρ 2023, 20:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Μαρ 2023, 14:18
-