Ναι, αλλά πρόσεχε τι γράφεις. Εκείνο το "Κωλάντερ" το πέρασα για ειρωνική διασκευή του "Κώλντρον" και λέω "τι διάλο, το 'χασε τελείως αυτός;".
Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- hellegennes
Διαφωνώ σε κάθε ένα από τα σημεία σου. Λιγότεροι είναι οι κακοί επαγγελματίες, με ανώτερο από το μέσο μορφωτικό επίπεδο, γνώσεις νομικών θεμάτων και λιγότερη αλαζονεία από τον μέσο πολίτη. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις, όπως είπα και όπως είναι αναμενόμενο σε μια κοινωνία που οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, όχι ρομπότ, αλλά γενικά έχω τελείως διαφορετική εικόνα.Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:13Βασικά οι κακοί επαγγελματίες είναι πολύ περισσότεροι στην αστυνομία, λόγω της φύσεως των ατόμων και της δουλειάς τους.
Συγκεκριμένα, μιλάμε για άτομα πάρα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (ειδικά οι ειδικοί φρουροί), που όμως πρέπει να έχουν κάποια γνώση θεμάτων νομικής φύσεως. Αυτά τα θέματα ούτε τα κατέχουν, ούτε τους ενδιαφέρουν.
Επιπλέον το γεγονός οτι είναι εξουσία, τους κάνει να νιώθουν υπεράνω των πολιτών, στους οποίους δε θεωρούν (και μάλλον ισχύει) οτι λογοδοτούν.
Βάλε λοιπόν αλαζονεία μαζί με χαϊβανοσύνη, και έχεις τον ΈΛ αστυνομικό.
Δεν ξέρω τι σου έκαναν, αλλά είναι εμφανές ότι έχεις bias από κακές εμπειρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είμαι υπεύθυνος για ό,τι γράφω, οχι για ό,τι παρανοείς.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:18Ναι, αλλά πρόσεχε τι γράφεις. Εκείνο το "Κωλάντερ" το πέρασα για ειρωνική διασκευή του "Κώλντρον" και λέω "τι διάλο, το 'χασε τελείως αυτός;".
Α, μάλιστα. Είναι το ίδιο λοιπόν, ΟΚ.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:17Γαλλική προφορά.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:13Αυτό το "ντεζούρ" που λες εκεί τι είναι; Κάτι σαν το ντε γιούρε;hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:05
Όχι, εμένα δεν μου περνάει αυτό απ' το μυαλό. Μου περνάει από το μυαλό ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, οπότε αναμένεις να έχουν τα ίδια ποσοστά διαφθοράς με τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα ίδια ποσοστά κακών επαγγελματιών, τα ίδια ποσοστά μαλακισμένων. Ίσως μάλλον μικρότερα ποσοστά γιατί υποτίθεται ότι υπάρχουν φίλτρα.
Όπως και να 'χει, το να περιμένεις το αστυνομικό σώμα να αποτελείται από τάξεις αγγέλων είναι κάπως αντιρεαλιστικό. Ναι, θα υπάρχουν και καθάρματα και κακοί επαγγελματίες. Το πρόβλημα σε επαγγέλματα σαν αυτό είναι ότι έχουν ντεζούρ δυνατότητα επιβολής εξουσίας.
Ένας κακός επαγγελματίας πωλητής μπορεί να είναι ενοχλητικός, αντιπαθής, αντιαποδοτικός για την επιχείρηση που δουλεύει. Ένας κακός μπάτσος δημιουργεί πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν διαδικασίες ελέγχου. Ωστόσο ποτέ των ποτών δεν θα είναι όλοι στο σώμα καλά στοιχεία, αυτό είναι αντικειμενικά αδύνατον.
Δεν το 'χω ξανακούσει έτσι, φαντάζομαι οι Αγγλοσάξονες θα το λένε τίποτα ντε τζούρ, ντε τζιουρ (ή κάτι τέτοιο, αν δεν υπήρχει το "e" στο τέλος τους είχα ικανούς να το λένε και ντε τζαρ) και μπερδεύτηκα. Θενκς.

Δίνεις πατήματα όμως. Εγώ συνεχίζω να το βλέπω σαν "Κώλντρον", αν το διαβάσω στα γρήγορα. Κρίμα δεν είναι να σού κολλήσουν τέτοιο νικ (κάποιοι κακοί, δεν τους ξες, από την πάνω γειτονιά είναι) και μάλιστα να φταις εσύ γι' αυτό; Ε; Κρίμα είναι...

Έγραψα 2 περιστατικά ήδη.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:20Διαφωνώ σε κάθε ένα από τα σημεία σου. Λιγότεροι είναι οι κακοί επαγγελματίες, με ανώτερο από το μέσο μορφωτικό επίπεδο, γνώσεις νομικών θεμάτων και λιγότερη αλαζονεία από τον μέσο πολίτη. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις, όπως είπα και όπως είναι αναμενόμενο σε μια κοινωνία που οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, όχι ρομπότ, αλλά γενικά έχω τελείως διαφορετική εικόνα.Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:13Βασικά οι κακοί επαγγελματίες είναι πολύ περισσότεροι στην αστυνομία, λόγω της φύσεως των ατόμων και της δουλειάς τους.
Συγκεκριμένα, μιλάμε για άτομα πάρα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (ειδικά οι ειδικοί φρουροί), που όμως πρέπει να έχουν κάποια γνώση θεμάτων νομικής φύσεως. Αυτά τα θέματα ούτε τα κατέχουν, ούτε τους ενδιαφέρουν.
Επιπλέον το γεγονός οτι είναι εξουσία, τους κάνει να νιώθουν υπεράνω των πολιτών, στους οποίους δε θεωρούν (και μάλλον ισχύει) οτι λογοδοτούν.
Βάλε λοιπόν αλαζονεία μαζί με χαϊβανοσύνη, και έχεις τον ΈΛ αστυνομικό.
Δεν ξέρω τι σου έκαναν, αλλά είναι εμφανές ότι έχεις bias από κακές εμπειρίες.
Εμένα όταν με σταμάτησαν ήταν ευγενέστατοι. Λογικό είναι, όταν σταματάς κάποιον άγνωστο έτσι, δε θέλεις και να τον προκαλείς.
Ε, να διαβάζεις προσεκτικά.
Μουσίτσα.
Καλά, ασ' τα αυτά τώρα. Πες ποια ήταν η πρόσφατη εμπειρία σου με την ΕΛ.ΑΣ., που σε οδήγησε να ανοίξεις νήμα.Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:23Ε, να διαβάζεις προσεκτικά.
Μουσίτσα.

ΟΚ. Περιμένουμε λεπτομέρειες (ειλικρινά το λέω).

Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουν αρνητικές εμπειρίες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Οι περισσότεροι προσπαθούν να είναι ευγενικοί αλλά είναι τέτοια η φύση της δουλειάς τους που μια φορά να πέσεις σε μαλάκα ή σε κάποιον που του έχουν σπάσει τα νεύρα, μπορεί να σου κάνει τέτοια ζημιά που δεν το ξεχνάς ποτέ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- hellegennes
Α, ο καθένας εκεί το λέει διαφορετικά. Υπάρχουν 100 διαφορετικές προφορές, από ντετζουρέ, σε ντετζάουρ, ντεζούρε, ντετζιάουρ... τρέχα-γύρευε.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:21Α, μάλιστα. Είναι το ίδιο λοιπόν, ΟΚ.
Δεν το 'χω ξανακούσει έτσι, φαντάζομαι οι Αγγλοσάξονες θα το λένε τίποτα ντε τζούρ, ντε τζιουρ (ή κάτι τέτοιο, αν δεν υπήρχει το "e" στο τέλος τους είχα ικανούς να το λένε και ντε τζαρ) και μπερδεύτηκα. Θενκς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η φυσιολογική κατάσταση με τους γύρω σου είναι να είσαι καλοπροαίρετος και όχι σκατόψυχος. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι καλοπροαίρετος μόνο με όσοσυς σε πηδάνε, πάνε σε ψυχίατρο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Ιαν 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Remote viewing - Εμπειρίες
από alto_sem » 12 Αύγ 2024, 22:03 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 3 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 23:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τραυματικές μας εμπειρίες σε ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι
από georgebi » 23 Οκτ 2024, 22:15 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα