Ο Δημητράς είναι καρκίνος σε μορφή ανθρώπου.georgebi έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 22:59https://racistcrimeswatch.wordpress.com Με τιμή,
Παναγιώτης Δημητράς
Ελληνικ ό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι... Μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστικό πυροβολισμό και τραυματισμό 2 ανήλικων προσφύγων από κάτοικο Χίου.
ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
3 Απριλίου 2020
Κυρίες/Κύριοι,
Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, κατ’ άρθρο 42 ΚΠΔ, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, για τον πυροβολισμό και τραυματισμό δύο ανήλικων προσφύγων από 48χρονο κάτοικο του Χαλκειούς Χίου, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020. Με δεδομένη την εθνικότητα τους και το γεγονός ότι ο ίδιος έχει πυροβολήσει κατά προσφύγων/μεταναστών και στο παρελθόν, το έγκλημα πρέπει οπωσδήποτε να ερευνηθεί και ως έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά (άρθρο 82Α ΠΚ), κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Αυτή είναι η Ελληνική πεδία μας ? Να την Χέσω.
Έπειτα παριστάνουν τους Χριστιανούς τα ρεμάλια.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Μαύρο Πρόβατο
Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Μάλλον γράφεις το ανωτέρο γιατί τα χρήματα για την διαβίωση σου τα βρίσκεις στην τράπεζα και όχι με τον κόπο ενός αγρότη.relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Εάν ήσουν αγρότης και σου έκλεβαν τη ζωή σου (τα ζαρζαβατικά δηλαδή), τι θα έκανες;;;
Χώρια ότι δεν διάβασες όλες τις σελίδες...
Εγώ θα τους είχα κάνει και τροφή για τα γουρούνια που θα είχα...Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:40Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- relativer777
Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:40Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Θα σου έπερναν τη ιδιοκτησία σου ?
Για να φτάσουν στο σημείο να κλέψουν τρόφιμα,
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
μηπως για να φτασει στο σημειο να πυροβολησει σημαινει οτι ειχε φτασει σε σημειο απογνωσης ...?relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:49Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:40Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δυστυχώς, τύπε, αυτή είναι η Ελληνική πεδία μας...relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
απο το παλιο ρεπορταζ
https://www.politischios.gr/hios-poli/s ... o-halkeiosΌπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τα 7 άτομαεισέβαλλαν στο θερμοκήπιο ιδιοκτησίας 75χρονου και αφού έκλεψαν διάφορα λαχανικά στη συνέχεια ξεκίνησαν να προκαλούν φθορές
ενώ επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη.
Προκειμένου οι δράστες να απομακρυνθούν ο γιος του 75χρονου, ένας 45χρονος Χαλκούσης έριξε στον αέρα βολές με κυνηγετικό όπλο ως ύστατο μέτρο εκφοβισμού.
- Λίνο Βεντούρα
Feindflug έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:54Δυστυχώς, τύπε, αυτή είναι η Ελληνική πεδία μας...relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!

να ερχονται στο δικο σας οικοπεδο για χρονια οι φτωχοι Αι Γιαννηδες
να σας κλεβουν να σας σπανε να σας χεζουν και να δερνουνε και το γεροντα πατερα σας ...

Ριχνει ο καθενας τις φωτοβολιδες του και μετα πρεπει να τον παρεις απο το χεράκι . ελα λολα να ενα μηλο , τα 2 16 χρονα
προσφυγοπουλακια
τελικα ηταν 4-5 , τελικα το εκαναν συνεχεια και τελικα τους αρεσε και ο πετροπολεμος 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 04 Απρ 2020, 19:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μαύρο Πρόβατο
Εσυ τι θα εκανες αν καποιος εισεβαλε στην ιδιοκτησια σου; Θα εκανες οτι κοιμασαι;relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:49Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:40Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:36Πού καταντήσαμε. Η ζωή να αξίζει λιγότερο από μερικά κιλά ζαρζαβατικά !!!
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
- relativer777
Όχι δεν κάνω ότι κοιμάμαι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:05Εσυ τι θα εκανες αν καποιος εισεβαλε στην ιδιοκτησια σου; Θα εκανες οτι κοιμασαι;relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:49Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:40
Εγω ΔΕΝ ειμαι χριστιανος και ευχαριστως θα τους την μπουμπουνιζα αν εισεβαλαν στην ιδιοκτησια μου!
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
Κάθε Χρόνο μου κλέβουν ζαρζαβατικά από τον μπαξέ μου. Δέν είναι αλλοδαποί αλλά Έλληνες.
Μπαίνουν Όταν απουσιάζω για λίγο.
Δέν είπα ότι είναι ευχάριστο, αλλά ότι η ζωή είναι πολυτιμότερο αγαθό, από μερικά κιλά ζαρζαβατικά.
Δέν έγινα φτωχότερος, από ότι είμαι.
Και Εάν τον δείς και του την μπουμπουνίσεις όπως λές, τότε θα πουλήσεις την ιδιοκτησία σου για να πληρωθούν δικηγόροι και δικαστήρια, και πολύ πιθανών να βρεθείς φυλακή για κάποια χρόνια για ανθρωποκτονία. Και όλα αυτά για μερικά κιλά ζαρζαβατικά ?
Γειά ξανα σκέψου το, θα πυροβολούσες ?
ναιrelativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:39Όχι δεν κάνω ότι κοιμάμαι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:05Εσυ τι θα εκανες αν καποιος εισεβαλε στην ιδιοκτησια σου; Θα εκανες οτι κοιμασαι;relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:49
Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
Κάθε Χρόνο μου κλέβουν ζαρζαβατικά από τον μπαξέ μου. Δέν είναι αλλοδαποί αλλά Έλληνες.
Δέν είπα ότι είναι ευχάριστο, αλλά ότι η ζωή είναι πολυτιμότερο αγαθό, από μερικά κιλά ζαρζαβατικά.
Και Εάν τον δείς και του την μπουμπουνίσεις όπως λές, τότε θα πουλήσεις την ιδιοκτησία σου για να πληρωθούν δικηγόροι και δικαστήρια, και πολύ πιθανών να βρεθείς φυλακή για κάποια χρόνια για ανθρωποκτονία. Και όλα αυτά για μερικά κιλά ζαρζαβατικά ?
Και πυροβολείς και τους κάνεις και λιπασμαrelativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:39Όχι δεν κάνω ότι κοιμάμαι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 19:05Εσυ τι θα εκανες αν καποιος εισεβαλε στην ιδιοκτησια σου; Θα εκανες οτι κοιμασαι;relativer777 έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 18:49
Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά το να πυροβολούν για μερικά ζαρζαβατικά είναι απάνθρωπο.
Σημαίνει οτι πεινούσαν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελ ηλικιωμένοις εκτέλεσε με καραμπίνα Αλβανό υπάλληλο
από Μαδουραίος » 15 Σεπ 2023, 14:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 14:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλληφθέντες για εμπρησμό στον Αυλώνα:Δικηγόρος και κάτοικος ο ένας
από Frappezitis » 24 Αύγ 2023, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
27 Αύγ 2023, 14:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε πράξη έχει και συνέπεια; Οχι, αν είσαι χωριάτης μόνιμος κάτοικος.
από Kauldron » 19 Σεπ 2024, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Σεπ 2024, 11:24
-