Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
georgebi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από georgebi » 12 Απρ 2022, 17:17
Αγις έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 16:55
georgebi έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 16:52
..... με κυριότερα οχήματα την καπιταλιστική πατριαρχική πυρηνική οικογένεια
και την ατομική ιδιοκτησία.

https://naieisaimisogynis.com/2021/12/3 ... %bf%ce%b4/
Γιατί τριγκάρονται τα τρολ με την αποδόμηση της οικογένειας
Είχαν καιρό να σκάσουν ομαδικά τρόλ στη σελίδα και αναλογιζόμουν γιατί τόσοι άντρες (συμπτωματικά ούτε μια γυναίκα) θίχτηκαν προσωπικά με το τελευταίο μου στάτους όπου εξηγούσα γιατί αποφεύγω πια τα σόγια και τα οικογενειακά τραπέζια.
Είναι επειδή
η οικογένειά τους είναι εξίσου σάπια με τους ίδιους 
.....
ο κλασικός πατριαρχικός άντρας 
(αν και όχι μόνο αυτός) έχει μάθει οτι η οικογένεια είναι ένας θεσμός που θα τ
ου εξασφαλίσει υποταγή και φροντίδα οπότε τους εξοργίζει η ιδέα οτι αυτό μπορεί να μην ισχύει πια.
Το γεγονός ότι αυτή
η υποχρεωτική έκφανση της οικογένειας καταρρέει 
και θα πρέπει να χτίζουν κάθε σχέση ξεχωριστά, τους τρομοκρατεί και τους θυμώνει.
Είναι η ίδια λογική που
δημιουργεί γυναικτόνους 
, καθώς μαθαίνουν ότι οι γυναίκες τους περιβάλλοντός τους τους ανήκουν και τους χρωστάνε αγάπη και θυμώνουν όταν βλέπουν να χάνουν τον έλεγχο πάνω τους.
......
οφείλουμε να αποδομήσουμε την οικογένεια ως θεσμό στο βαθμό που λειτουργεί ως μια ιδεολογική φυλακή δημιουργώντας συναισθηματικούς εκβιασμούς. 
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
georgebi
από georgebi » 12 Απρ 2022, 17:37
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:26
Κριτική θεωρία.
Μεταμοντερνισμός.
Αγαπητέ Alien, με όλο το θάρρος, θέλω να σου ζητήσω μια χάρη

Απο σήμερα το facebook δεν με αφήνει να δω το περιεχόμενο του ''Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης''

παρά μόνο αν κάνω έγγραφή ..... πράγμα που δεν σκοπεύω να κάνω......

Αν παρ ελπίδα έχεις facebook, ανέβαζε πότε-πότε κανα screenshot και από δω, να μαθαίνουμε τι λένε τα παιδιά

Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 12 Απρ 2022, 17:40
georgebi έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:37
Κριτική θεωρία.
Μεταμοντερνισμός.

Απο σήμερα το facebook δεν με αφήνει να δω το περιεχόμενο του ''Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης''

Αν παρ ελπίδα έχεις facebook, ανέβαζε πότε-πότε κανα screenshot και από δω, να μαθαίνουμε τι λένε τα παιδιά

Το δύσκολο είναι να μπαίνω για πολύ ώρα στο φέησμπουκ, αλλά θα προσπαθήσω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
AlienWay
από AlienWay » 12 Απρ 2022, 17:44

Σχολιασμός της σελίδας
Σε άλλα φεμιvιστικά νέα πλέον το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα διαγράφει ηθοποιούς που "έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το μυτού". Εάν είσαι άντρας ηθοποιός δηλαδή και κάποια, οποιαδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο "απασχολήσει το μυτού" για σένα, ακόμα και εάν δεν κατηγορηθείς για κάτι, ακόμα και εάν κατηγορηθείς αλλά αθωωθείς, ακόμα και τότε θα τον διαγράφουν. Επειδή το μυτού πλέον θα αποφασίζει βάση "όσων απασχολεί" ποιοι θα γίνονται αποδεκτοί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ποιοι όχι. Για την ισότητa, μην φανταστεiτe για κάτι άλλο.
https://www.enikos.gr/.../sei-apofasise ... ./1784431/
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 17:48
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:44

Σχολιασμός της σελίδας
Σε άλλα φεμιvιστικά νέα πλέον το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα διαγράφει ηθοποιούς που "έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το μυτού". Εάν είσαι άντρας ηθοποιός δηλαδή και κάποια, οποιαδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο "απασχολήσει το μυτού" για σένα, ακόμα και εάν δεν κατηγορηθείς για κάτι, ακόμα και εάν κατηγορηθείς αλλά αθωωθείς, ακόμα και τότε θα τον διαγράφουν. Επειδή το μυτού πλέον θα αποφασίζει βάση "όσων απασχολεί" ποιοι θα γίνονται αποδεκτοί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ποιοι όχι. Για την ισότητa, μην φανταστεiτe για κάτι άλλο.
Έχουν το δικαίωμα αυτοί οι ηθοποιοί πι οποίοι έχουν διαγραφεί από το ΣΕΗ , να φτιάξουν ένα άλλο δικό τους σωματείο;

-
Blackdog
από Blackdog » 12 Απρ 2022, 17:54
Κριτική θεωρία.
Μεταμοντερνισμός.

Την ειχα τσεκαρει, νομιζω οτι ολο το περιεχομενο ειναι απο εδω
https://odem.gr/
-
georgebi
από georgebi » 12 Απρ 2022, 18:12
Blackdog έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:54
Κριτική θεωρία.
Μεταμοντερνισμός.

Την ειχα τσεκαρει, νομιζω οτι ολο το περιεχομενο ειναι απο εδω
https://odem.gr/
Σ ευχαριστώ αλλά αυτό το ξέρω...το εχω βάλει και στην αρχική μου ανάρτηση στο νημα.
Στο facebook όμως σχολιάζουν καθημερινά

την τρέχουσα ειδησιογραφία όπως αυτοί την αλιεύουν

Στο odem απλά, αραιά και που, ανακεφαλαιώνουν σε θεματικές ενότητες τους βασικούς τους προβληματισμούς
Anyway....θα δούμε και πως θα εξελιχθεί και η φάση με το facebook....μπορεί και να ειναι παροδικό....
Δεν θα πεθάνουμε στη τελική .....

Όπως και να ειναι,
φυσικά, σ ευχαριστώ

-
AlienWay
από AlienWay » 12 Απρ 2022, 18:21
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:48

Σχολιασμός της σελίδας
Έχουν το δικαίωμα αυτοί οι ηθοποιοί πι οποίοι έχουν διαγραφεί από το ΣΕΗ , να φτιάξουν ένα άλλο δικό τους σωματείο;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι το εξής: Ο Φιλιπίδης κατηγορείται για κακουργήματα. Για τον Κιμούλη είπαν ότι "έκανε μπούλινγκ" και για τον Χαικάλη, είπανε ότι έκανε άκομψο πέσιμο (ή κάτι τέτοιο).
Στην περίπτωση Χαικάλη (και σε κάποιο βαθμό και του Κιμούλη) έχουμε κλασικό cancel culture δυτικού τύπου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 18:28
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 18:21
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 17:48

Σχολιασμός της σελίδας

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι το εξής: Ο Φιλιπίδης κατηγορείται για κακουργήματα. Για τον Κιμούλη είπαν ότι "έκανε μπούλινγκ" και για τον Χαικάλη, είπανε ότι έκανε άκομψο πέσιμο (ή κάτι τέτοιο).
Στην περίπτωση Χαικάλη (και σε κάποιο βαθμό και του Κιμούλη) έχουμε κλασικό cancel culture δυτικού τύπου.
Ένα σωματείο έχει τους δικούς του κανονισμούς στο καταστατικό του , πέρα και άσχετα με το το δικαιούνται τα μέλη του από νομικής πλευρας
Βάση του καταστατικού του , πόσο σύμφωνες με αυτό και τους κανονισμούς του είναι αυτές οι διαγραφές;
-
georgebi
από georgebi » 12 Απρ 2022, 18:29
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 18:21
......έχουμε κλασικό cancel culture δυτικού τύπου.
''Εγω''

πάλι, τα χω λύσει αυτά τα προβλήματα....

Στο χω πει....χάνεις που δεν έχεις γνωρίσει το έργο του
https://www.thethings.com/larry-david-c ... l-moments/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
georgebi την 12 Απρ 2022, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 18:32
Και μία απορία σε δικό μου προσωπικό επίπεδο
Το εάν είμαι μισογύνης η όχι , δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνον την ..
γυναίκα μου.η τις γυναίκες που εγώ σχετίζομαι
Εάν κάνω κάποια παράνομη πράξη , αυτό αφορά την ελληνική δικαιοσύνη και τα δικαστήρια
-
AlienWay
από AlienWay » 12 Απρ 2022, 18:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 18:32
Εάν κάνω κάποια παράνομη πράξη , αυτό αφορά την ελληνική δικαιοσύνη και τα δικαστήρια
Αυτές το λένε περιμένοντας να προσβληθείς. Δηλαδή από τη μια λένε μισογυνηδες σχεδόν όλους τους άντρες και από την άλλη θέλουν να προσβληθούν κιόλας από τον χαρακτηρισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 20:44
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 18:57
Αυτές το λένε περιμένοντας να προσβληθείς. Δηλαδή από τη μια λένε μισογυνηδες σχεδόν όλους τους άντρες και από την άλλη θέλουν να προσβληθούν κιόλας από τον χαρακτηρισμό.
Βασικά τα συναισθήματα και οι απόψεις μου που έχω για τις γυναίκες αφορούν μόνον τις γυναίκες με τις οποίες έχω (κάθε είδους ) σχέσεις..
-
AlienWay
από AlienWay » 12 Απρ 2022, 20:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 20:44
AlienWay έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 18:57
Βασικά τα συναισθήματα και οι απόψεις μου που έχω για τις γυναίκες αφορούν μόνον τις γυναίκες με τις οποίες έχω (κάθε είδους ) σχέσεις..
Στην εποχή των σόσιαλ, αφορούν όλο τον κόσμο. Τον ενδιαφέρουν αυτά, και σε κρίνουν αυστηρά και καχύποπτα, περιμένοντας στη γωνία και τρίβοντας τα χέρια τους, για την παραμικρή σου, την ταπεινή, παρασπονδία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
26 Μαρ 2024, 17:51
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.