Discount ΓΓ

Discount ΓΓ
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:30Ακομα το συζητατε ρε τύποι; πραγματικά ό,τι made in Germany υπάρχει είναι για κλωτσες. Μάρκετινγκ έχουν οι τύποι, Γκεμπελς και λαδωνουν δεξια κ αριστερά γι αυτο πανε μπροστά. Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία. Η γυναίκα μου είχε γκολφ, ευτυχώς το δωσαμε κ βρηκαμε την υγειά μας. Στο vw της αδερφης μου σχεδόν απο καινούργιο κουτα επεσε η ταπετσαρία, ο ουρανος κ κρέμεται ακόμα. Καθε λίγο κ λιγάκι συμπληρώνει λαδια σαν τον Μαμαλακη.
Νομίζετε τυχαία ειναι ολα τα σκανδαλα με Γερμανούς; Ζιμενς να πούμε; Η VW με το σκάνδαλο τα θυμάστε; για ρωτήστε όσους τα εσκασαν χοντρα για πλυντήρια κ κουζινα miele δουλεύουν σήμερα; Έχουν κανει επισκευή ή όχι;
Θυμάμαι πριν χρονια πως ο ειδικος τυπος εκθειαζε κατι τερατα γερμανικά αμαξια που για να μπεις σε στροφή εκανες το σταυρο σου κ είχαν ένα τιμόνι χειρότερο απο τη μαουνα του κυρ Ζαχου που βγαινει στη Φωκαια για ψαρεμα με τους Αιγυπτιους ρε μαλακες, κάτι vw κ Opel τωρα, κ θαβανε τα ιταλικα κ τα γαλλικα οτι χαλανε κτλ κ βλέπεις σε ολες τις πραγματικές έρευνες τα γερμανικα να ειναι σάπια. Μόνο η Μερσεντες ηταν καλη κ αυτα πριν το 2000, μετα ... γαμησε τα.
Φτιάχνουν κορυφαία σετ ντραμς,πιάνα και καπέλα για το κρύο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:30Ακομα το συζητατε ρε τύποι; πραγματικά ό,τι made in Germany υπάρχει είναι για κλωτσες. Μάρκετινγκ έχουν οι τύποι, Γκεμπελς και λαδωνουν δεξια κ αριστερά γι αυτο πανε μπροστά. Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία. Η γυναίκα μου είχε γκολφ, ευτυχώς το δωσαμε κ βρηκαμε την υγειά μας. Στο vw της αδερφης μου σχεδόν απο καινούργιο κουτα επεσε η ταπετσαρία, ο ουρανος κ κρέμεται ακόμα. Καθε λίγο κ λιγάκι συμπληρώνει λαδια σαν τον Μαμαλακη.
Νομίζετε τυχαία ειναι ολα τα σκανδαλα με Γερμανούς; Ζιμενς να πούμε; Η VW με το σκάνδαλο τα θυμάστε; για ρωτήστε όσους τα εσκασαν χοντρα για πλυντήρια κ κουζινα miele δουλεύουν σήμερα; Έχουν κανει επισκευή ή όχι;
Θυμάμαι πριν χρονια πως ο ειδικος τυπος εκθειαζε κατι τερατα γερμανικά αμαξια που για να μπεις σε στροφή εκανες το σταυρο σου κ είχαν ένα τιμόνι χειρότερο απο τη μαουνα του κυρ Ζαχου που βγαινει στη Φωκαια για ψαρεμα με τους Αιγυπτιους ρε μαλακες, κάτι vw κ Opel τωρα, κ θαβανε τα ιταλικα κ τα γαλλικα οτι χαλανε κτλ κ βλέπεις σε ολες τις πραγματικές έρευνες τα γερμανικα να ειναι σάπια. Μόνο η Μερσεντες ηταν καλη κ αυτα πριν το 2000, μετα ... γαμησε τα.
Εντάξει ρε τυπε και οι Σλοβενοι φτιάχνουν τις ακραποβιτς αλλα αυτο δεν τους κανει γκουρού του μηχανοκίνητου. Αυτα που μου λες ειναι αστεια, κ η Ελλαδα φτιάχνει μουσικα οργανα κ καπελα για το κρυο.
Προφανώς γιατι το συγκρίνεις με το φιατακι που θα οδηγείς εσυ ξερω γω. Αλλα θα συγκρινες ποτέ την Πορσε που στην προ κρισης Ελλαδα πήρε ο καθε σουβλατζης με τη Φεραρι;Επίσης,μία φορά έκατσε να μπω συνεπιβάτης σε Πόρσε στη Γερμανία για διαδρομή 250 χλμ περίπου και δεν με χάλασε καθόλου,το αντίθετο θα έλεγα.
Δηλαδή το μή Lidl αλλαντικό, απάκι, σύγλινο, παστουρμάς, ζαμπόν, ή pastrami, πόσο κρέας έχει; Εκτός αν αναλύει πόσο κρέας έχει η εξ ορισμού σαβούρα του Lidl.
Ένας σοφός είχε πει κάποτε "Δε μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αγοράζουνε ευρωπαϊκές μηχανές"EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:30Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
όχι δεν έχουμε.