Σάπια Γερμανικά Προϊόντα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 27 Νοέμ 2019, 23:25

dna replication έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 23:13
Εικόνα
Discount ΓΓ :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 27 Νοέμ 2019, 23:30

Ακομα το συζητατε ρε τύποι; πραγματικά ό,τι made in Germany υπάρχει είναι για κλωτσες. Μάρκετινγκ έχουν οι τύποι, Γκεμπελς και λαδωνουν δεξια κ αριστερά γι αυτο πανε μπροστά. Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία. Η γυναίκα μου είχε γκολφ, ευτυχώς το δωσαμε κ βρηκαμε την υγειά μας. Στο vw της αδερφης μου σχεδόν απο καινούργιο κουτα επεσε η ταπετσαρία, ο ουρανος κ κρέμεται ακόμα. Καθε λίγο κ λιγάκι συμπληρώνει λαδια σαν τον Μαμαλακη.

Νομίζετε τυχαία ειναι ολα τα σκανδαλα με Γερμανούς; Ζιμενς να πούμε; Η VW με το σκάνδαλο τα θυμάστε; για ρωτήστε όσους τα εσκασαν χοντρα για πλυντήρια κ κουζινα miele δουλεύουν σήμερα; Έχουν κανει επισκευή ή όχι;

Θυμάμαι πριν χρονια πως ο ειδικος τυπος εκθειαζε κατι τερατα γερμανικά αμαξια που για να μπεις σε στροφή εκανες το σταυρο σου κ είχαν ένα τιμόνι χειρότερο απο τη μαουνα του κυρ Ζαχου που βγαινει στη Φωκαια για ψαρεμα με τους Αιγυπτιους ρε μαλακες, κάτι vw κ Opel τωρα, κ θαβανε τα ιταλικα κ τα γαλλικα οτι χαλανε κτλ κ βλέπεις σε ολες τις πραγματικές έρευνες τα γερμανικα να ειναι σάπια. Μόνο η Μερσεντες ηταν καλη κ αυτα πριν το 2000, μετα ... γαμησε τα.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 27 Νοέμ 2019, 23:31

Κάνετε πάρτι λαμόγια ,αλλά θα έρθει η ώρα κι ο καιρός που θα "ξεμαρμαρώσει" ο ΓΓ και θα μπει να σας δικάσει.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 27 Νοέμ 2019, 23:32

EKPLIKTIKOS έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 23:30
Ακομα το συζητατε ρε τύποι; πραγματικά ό,τι made in Germany υπάρχει είναι για κλωτσες. Μάρκετινγκ έχουν οι τύποι, Γκεμπελς και λαδωνουν δεξια κ αριστερά γι αυτο πανε μπροστά. Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία. Η γυναίκα μου είχε γκολφ, ευτυχώς το δωσαμε κ βρηκαμε την υγειά μας. Στο vw της αδερφης μου σχεδόν απο καινούργιο κουτα επεσε η ταπετσαρία, ο ουρανος κ κρέμεται ακόμα. Καθε λίγο κ λιγάκι συμπληρώνει λαδια σαν τον Μαμαλακη.

Νομίζετε τυχαία ειναι ολα τα σκανδαλα με Γερμανούς; Ζιμενς να πούμε; Η VW με το σκάνδαλο τα θυμάστε; για ρωτήστε όσους τα εσκασαν χοντρα για πλυντήρια κ κουζινα miele δουλεύουν σήμερα; Έχουν κανει επισκευή ή όχι;

Θυμάμαι πριν χρονια πως ο ειδικος τυπος εκθειαζε κατι τερατα γερμανικά αμαξια που για να μπεις σε στροφή εκανες το σταυρο σου κ είχαν ένα τιμόνι χειρότερο απο τη μαουνα του κυρ Ζαχου που βγαινει στη Φωκαια για ψαρεμα με τους Αιγυπτιους ρε μαλακες, κάτι vw κ Opel τωρα, κ θαβανε τα ιταλικα κ τα γαλλικα οτι χαλανε κτλ κ βλέπεις σε ολες τις πραγματικές έρευνες τα γερμανικα να ειναι σάπια. Μόνο η Μερσεντες ηταν καλη κ αυτα πριν το 2000, μετα ... γαμησε τα.
:goodpost:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Νοέμ 2019, 23:36

Η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί έχουν πείσει ότι έχουν προϊόντα ποιότητας, αλλά κι εγώ προσωπικά δεν τα έχω δει ποτέ αυτά τα ποιοτικά προϊόντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 27 Νοέμ 2019, 23:41

Στύγιος έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 23:31
Κάνετε πάρτι λαμόγια ,αλλά θα έρθει η ώρα κι ο καιρός που θα "ξεμαρμαρώσει" ο ΓΓ και θα μπει να σας δικάσει.
:smt005:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 27 Νοέμ 2019, 23:51

οι γερμανικές μπύρες είναι καλές και λόγω παράδοσης αλλά και γιατί ακολουθούν τον νόμο του καϊζερ του χίλια οχτακόσια τόσο
που δεν επιτρέπει τίποτα άλλο από νερό κριθάρι και λυκίσκο
Στις άλλες χώρες (και στην Τσεχία) το έχουν γ@μσει το θέμα με τη ζάχαρη τις μολάσσες τις καραμέλες κ.λ.π.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 27 Νοέμ 2019, 23:58

EKPLIKTIKOS έγραψε:

Φτιάχνουν κορυφαία σετ ντραμς,πιάνα και καπέλα για το κρύο.
Επίσης,μία φορά έκατσε να μπω συνεπιβάτης σε Πόρσε στη Γερμανία για διαδρομή 250 χλμ περίπου και δεν με χάλασε καθόλου,το αντίθετο θα έλεγα.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Νοέμ 2019, 00:08

Papa John έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 23:58

Φτιάχνουν κορυφαία σετ ντραμς,πιάνα και καπέλα για το κρύο.
Εντάξει ρε τυπε και οι Σλοβενοι φτιάχνουν τις ακραποβιτς αλλα αυτο δεν τους κανει γκουρού του μηχανοκίνητου. Αυτα που μου λες ειναι αστεια, κ η Ελλαδα φτιάχνει μουσικα οργανα κ καπελα για το κρυο.
Επίσης,μία φορά έκατσε να μπω συνεπιβάτης σε Πόρσε στη Γερμανία για διαδρομή 250 χλμ περίπου και δεν με χάλασε καθόλου,το αντίθετο θα έλεγα.
Προφανώς γιατι το συγκρίνεις με το φιατακι που θα οδηγείς εσυ ξερω γω. Αλλα θα συγκρινες ποτέ την Πορσε που στην προ κρισης Ελλαδα πήρε ο καθε σουβλατζης με τη Φεραρι; :)

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 28 Νοέμ 2019, 00:33

(Κόλλησες κι εσύ το "τύπε" :e040: )
(Έλεος με την Κοντολίζα,άλλαξε αβατάρ !)

Δεν έχω μπει σε Φερράρι,δεν μπορώ να συγκρίνω.
Και δεν οδηγώ Φιατάκι,Σουζούκι Ίγκνις έχω :evil:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Νοέμ 2019, 01:02

Για το έτος 2016, ο ΕΦΕΤ εξέδωσε 30 δελτία τύπου ανακλήσεων, τα 8 εκ των οποίων αφορούν προϊόντα που είτε παρήχθησαν σε γερμανική χώρα* είτε διακινήθηκαν αποκλειστικά από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. 8 στα 30 είναι παραπάνω από το 1/4 του συνόλου. Καλή όρεξη.

* γερμανικές χώρες είναι οι: Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία. Εν προκειμένω οι ανακλήσεις αφορούν Γερμανία, Ολλανδία, Δανία και Σουηδία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 28 Νοέμ 2019, 01:03

dna replication έγραψε:
27 Νοέμ 2019, 23:13
Εικόνα
Δηλαδή το μή Lidl αλλαντικό, απάκι, σύγλινο, παστουρμάς, ζαμπόν, ή pastrami, πόσο κρέας έχει; Εκτός αν αναλύει πόσο κρέας έχει η εξ ορισμού σαβούρα του Lidl.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 28 Νοέμ 2019, 08:59

EKPLIKTIKOS έγραψε:
Εχω μηχανη bmw κ ξέρω τι σας λέω ρε μαλακες. Εννοείται παλι χαλασμένη είναι, το μισο χρόνο τον περνάει χαλασμένη κ πανω σε γερανούς ή κάθομαι κ τη φτιάχνω αυτιστικά γιατί κανείς δεν την αγοραζει. Τα ηλεκτρικά της είναι γκρεμλιν τελείως, ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία.
Ένας σοφός είχε πει κάποτε "Δε μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αγοράζουνε ευρωπαϊκές μηχανές"

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 28 Νοέμ 2019, 13:46

εγω παντως ενα corsa που ειχα ημουν πολυ ευχαριστημενος
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 28 Νοέμ 2019, 14:17

Μηχανικός έγραψε:
24 Νοέμ 2019, 20:00
Parrot έγραψε:
24 Νοέμ 2019, 19:52
Μόνο τα βελανίδια είναι φρέσκα.
Αυτή την εποχή έχουμε ωραία καρύδια και κάστανα.
όχι δεν έχουμε.

έχω πάει σε τρία διαφορετικά ελλ σουπερμάρκετς και στα τρία τα κάστανα ήταν σκουλικιάρικα
μην κατηγορούμε μόνο τα λιντλ. και οι δικοί μας δεν κάνουν έλεγχους ποιότητας.

έξι ευρώ το κιλό. :a040:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών