Φταιει η πατριαρχία
Κρητικός βίαζε την κόρη του επι 15 χρόνια- "ηταν πολύ όμορφη" είπε στο δικαστήριο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κρητικός βίαζε την κόρη του επι 15 χρόνια- "ηταν πολύ όμορφη" είπε στο δικαστήριο
Οχι, βασικά είναι η ηλικία που δεν γνωρίζουν που πάνε τα 4. Μια μειοψηφία από αυτά, είναι υπερσεξουαλικά αλλά αυτό δεν λέει κάτι.Γιάννης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 11:53Δεν εννοούσα το τι φοράνε. Εννοούσα το "ξεπεταγμένα και πουτανάκια". Με την έννοια ότι στην ηλικία αυτή αρχίζουν να ανακαλύπτουν (και να αξιοποιούν δεόντως) το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σεξ ως νομισματική μονάδα με ανταλλακτική αξία.
Και πολύ καλά κάνουν φυσικά. Δεν το θεωρώ κάτι το κακό ή αφύσικο, ούτε κάτι που δικαιολογεί εγκλήματα εις βάρος τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Κρητικός βίαζε την κόρη του επι 15 χρόνια- "ηταν πολύ όμορφη" είπε στο δικαστήριο
Ε, λιγουλάκι, όσο να'ναι
δεν ξέρω τι φταίει. αντιλαμβάνομαι οτι σε κάθε χωριό 1.000 κατοίκων υπάρχουν στάνταρ 2-3 οικογένειες που συμβαίνει αυτό το πράγμα.
Κάτι που φταίει σίγουρα είναι τα κλειστά στόματα. Δεν νομίζω αυτές οι υποθέσεις οτι να είναι επτασφράγιστο μυστικό εντός της οικογένειας.
- EKPLIKTIKOS
Φαντάζομαι για την ψυχανωμαλη στη Θεσσαλονίκη φταιει επισης η πατριαρχία; αλλα όχι, οταν κανει ενα τετοιο έγκλημα μια γυναικα ειναι απλα ενα ψυχακι, οταν το κανει ενας αντρας ξαφνικα γίνεται συλλογικό κτημα ολου του αντρικού φύλου. Εχω πουλι, έχει πουλι, therefore relevance
τι λες;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:20Φαντάζομαι για την ψυχανωμαλη στη Θεσσαλονίκη φταιει επισης η πατριαρχία; αλλα όχι, οταν κανει ενα τετοιο έγκλημα μια γυναικα ειναι απλα ενα ψυχακι, οταν το κανει ενας αντρας ξαφνικα γίνεται συλλογικό κτημα ολου του αντρικού φύλου. Εχω πουλι, έχει πουλι, therefore relevance
- Otto Weininger
Ότι πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά. Είσαι Ευρωπαίος, είσαι λευκός, είσαι άντρας.Σενέκας έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:23τι λες;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:20Φαντάζομαι για την ψυχανωμαλη στη Θεσσαλονίκη φταιει επισης η πατριαρχία; αλλα όχι, οταν κανει ενα τετοιο έγκλημα μια γυναικα ειναι απλα ενα ψυχακι, οταν το κανει ενας αντρας ξαφνικα γίνεται συλλογικό κτημα ολου του αντρικού φύλου. Εχω πουλι, έχει πουλι, therefore relevance
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Ωχ ήρθαν κι εδώ.
Σταματηστε να παίρνετε τα διάφορα redpills κάθε πρωί για μια βδομάδα, να δειτε ρε παιδιά μήπως νιώσετε καλύτερα.
Σταματηστε να παίρνετε τα διάφορα redpills κάθε πρωί για μια βδομάδα, να δειτε ρε παιδιά μήπως νιώσετε καλύτερα.

Τα επίπεδα ειρωνίας σ'αυτό το ποστ είναι ικανά να προκαλέσουν σε υγιεί άνθρωπο ανεύρυσμα. Θέλω να πω, μου γράφεις τα παραπάνω την ίδια στιγμή όχι μόνο νομίζετε ότι είστε αμερικάνοι, αλλά μπερδεύετε και την Καλιφόρνια με την βαθιά ελληνική επαρχία....Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:26Ότι πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά. Είσαι Ευρωπαίος, είσαι λευκός, είσαι άντρας.Σενέκας έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:23τι λες;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:20
Φαντάζομαι για την ψυχανωμαλη στη Θεσσαλονίκη φταιει επισης η πατριαρχία; αλλα όχι, οταν κανει ενα τετοιο έγκλημα μια γυναικα ειναι απλα ενα ψυχακι, οταν το κανει ενας αντρας ξαφνικα γίνεται συλλογικό κτημα ολου του αντρικού φύλου. Εχω πουλι, έχει πουλι, therefore relevance
- Otto Weininger
Kαμία ειρωνία. Είσαι τα παραπάνω, άρχισε να φέρεσαι ανάλογα.Σενέκας έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:33Τα επίπεδα ειρωνίας σ'αυτό το ποστ είναι ικανά να προκαλέσουν σε υγιεί άνθρωπο ανεύρυσμα. Θέλω να πω, μου γράφεις τα παραπάνω την ίδια στιγμή όχι μόνο νομίζετε ότι είστε αμερικάνοι, αλλά μπερδεύετε και την Καλιφόρνια με την βαθιά ελληνική επαρχία....Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:26Ότι πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά. Είσαι Ευρωπαίος, είσαι λευκός, είσαι άντρας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι, δεν ισχύει αυτό, με την καμμία.bolek έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 11:59δεεν ειναι αυτος ο λογος που κυκλοφορουν ολες οι γυναικες εξω με τα βρακια κατεβασμενα.
απλα ολες τους ξερουν οτι το μονο που εχουν να δωσουν στους αντρες ειναι μουνι κωλο στομα ομορφια
Μα, ναι, αυτό λέω. Αν αντιλαμβανόσουν την παρουσία της δε θα ήταν ειρωνείαOtto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:36Kαμία ειρωνία. Είσαι τα παραπάνω, άρχισε να φέρεσαι ανάλογα.Σενέκας έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:33Τα επίπεδα ειρωνίας σ'αυτό το ποστ είναι ικανά να προκαλέσουν σε υγιεί άνθρωπο ανεύρυσμα. Θέλω να πω, μου γράφεις τα παραπάνω την ίδια στιγμή όχι μόνο νομίζετε ότι είστε αμερικάνοι, αλλά μπερδεύετε και την Καλιφόρνια με την βαθιά ελληνική επαρχία....Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:26
Ότι πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά. Είσαι Ευρωπαίος, είσαι λευκός, είσαι άντρας.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
«Με βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι μας ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα, εδώ και 15 χρόνια. Και αυτά γίνονταν ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα μου. Κάποιες φορές μάλιστα με πήγαινε και σε μια απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του», κατέθεσε χθες η νεαρή κοπέλα.
https://maleviziotis.gr/2020/06/24/%CE% ... %8C%CE%BD/
https://maleviziotis.gr/2020/06/24/%CE% ... %8C%CE%BD/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Δρν ξέρω αν το λες αστειευομενος πάντως ισχύει. Φταίει και η πατριαρχία. .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Φταίει η ποινικοποίηση της ομορφιάς από την κοινωνία. Το καρποφόρο δέντρο, το λιθοβολούνε. Θέλουν να γίνουμε ισλάμ.Naida έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 12:41Δρν ξέρω αν το λες αστειευομενος πάντως ισχύει. Φταίει και η πατριαρχία. .
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
23 Αύγ 2024, 19:35
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν κόλαση αλλά η εργοδοσία μας είπε έχουμε δουλειά
από Sol » 05 Αύγ 2023, 11:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
05 Αύγ 2023, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιάνης Βαρουφάκης: Με το Grexit τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα
από sharp » 01 Ιουν 2024, 17:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
02 Ιουν 2024, 23:29
-