Έχουμε στα νούμερα στοιχεία για το είδος της εγκληματικότητας;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:02Ποιες στατιστικές μωρέ; Είστε για δέσιμο; Τα συγκεντρωτικά στοιχεία της αστυνομίας με το σύνολο της εγκληματικής δραστηριότητας είναι. Δεν είναι στατιστικά.
56 συμμορίες κακοποιών ξανά στους δρόμους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 56 συμμορίες κακοποιών ξανά στους δρόμους
Και να τους ταΐζουμε με τους φόρους μας;
Ίσως είναι προτιμότερο να τους ταΐζουμε με τους φόρους μας από το να τους έχουμε να αλωνίζουν ή από το να απομονωθούμε πολιτικά με την θανατική ποινή. Όλες οι αποφάσεις (και η αδράνεια) έχουν συνέπειες και κάποιο κόστος. Διαλέγεις και παίρνεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 17 Απρ 2018, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
ST48410 έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:05Έχουμε στα νούμερα στοιχεία για το είδος της εγκληματικότητας;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:02Ποιες στατιστικές μωρέ; Είστε για δέσιμο; Τα συγκεντρωτικά στοιχεία της αστυνομίας με το σύνολο της εγκληματικής δραστηριότητας είναι. Δεν είναι στατιστικά.
Τι εννοείς για το είδος; Υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για κάθε κατηγορία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλάς για ΕΕ υποθέτω γιατί οι ΗΠΑ δεν θα μας απομονώσουν για τέτοιον λόγο.
Λοιπόν σου έχω νέα: η ΕΕ μας έχει ήδη απομονώσει.
Κάτι θυμάμαι που είχες παραθέσει σε κάποια ανάλογη συζήτηση στο "συχωρεμένο". Αν είναι εύκολο βάλε το και εδώ. Θέλω να δω αν η βαριά εγκληματικότητα συνδέεται με τους αλλοδαπούς τόσο όσο πιστεύεται.hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:21ST48410 έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:05Έχουμε στα νούμερα στοιχεία για το είδος της εγκληματικότητας;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:02Ποιες στατιστικές μωρέ; Είστε για δέσιμο; Τα συγκεντρωτικά στοιχεία της αστυνομίας με το σύνολο της εγκληματικής δραστηριότητας είναι. Δεν είναι στατιστικά.
Τι εννοείς για το είδος; Υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για κάθε κατηγορία.
- hellegennes
Αν έχω όρεξη θα ασχοληθώ μεθαύριο που έχω ρεπό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συμφωνώ.
Κι αν το πρόβλημα είναι τι θα πουν οι Ευρωπαίοι, ας το κάνουν να φανεί σαν ατυχημα, πχ κάπως δηλητηριάστηκε το νερό στην πτέρυγα των αλλοδαπών βαρυποινιτων ή ξέσπασε μια μεγάλη φωτιά.
Πάντως σίγουρα η λύση δεν είναι να κυκλοφορούν ανεμεσα μας όσοι αποδεδειγμένα δρουν αντικοικωνικα
Πάλι τα ίδια ψεματα;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:01[ Στο μεταξύ η εγκληματικότητα των Ελλήνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα την τελευταία 10ετία, σε αντίθεση με των αλλοδαπών που διαρκώς πέφτει. Οπότε κάπου χωλαίνει η θεωριούλα σου.
Αφού σου είχα δείξει στο παλιό φόρουμ ότι η εγκληματικότητα των αλλοδαπών συνεχώς ανεβαίνει, γιατί γράφεις πάλι τα ίδια;
Μου φαίνεται δεν έρχεσαι στο δάσος για βόλτα....
- hellegennes
Περίεργο που είχες δείξει κάτι που δεν δείχνουν τα στοιχεία του μοναδικού οργανισμού που έχει στοιχεία για την εγκληματικότητα: της Ελληνικής Αστυνομίας.ritzeri έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 01:37Πάλι τα ίδια ψεματα;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:01[ Στο μεταξύ η εγκληματικότητα των Ελλήνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα την τελευταία 10ετία, σε αντίθεση με των αλλοδαπών που διαρκώς πέφτει. Οπότε κάπου χωλαίνει η θεωριούλα σου.
Αφού σου είχα δείξει στο παλιό φόρουμ ότι η εγκληματικότητα των αλλοδαπών συνεχώς ανεβαίνει, γιατί γράφεις πάλι τα ίδια;
Μου φαίνεται δεν έρχεσαι στο δάσος για βόλτα....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αλλοδαποί δράστες ανθρωποκτονιών
Το 2017 είναι 134 αλλοδαποι
Το 2016 ήταν 95 αλλοδαποι
Το 2015 ήταν 93 αλλοδαποι
Το 2017 είναι 134 αλλοδαποι
Το 2016 ήταν 95 αλλοδαποι
Το 2015 ήταν 93 αλλοδαποι
Αλλοδαποι που βιασαν
54 το 2015
91 το 2016
90 το 2017
54 το 2015
91 το 2016
90 το 2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 18 Απρ 2018, 01:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αλλοδαποί στην κατηγορία κλοπες - διαρρήξεις
3603 το 2015
3961 το 2016
4207 το 2017
3603 το 2015
3961 το 2016
4207 το 2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 18 Απρ 2018, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελλάδα 2.0 με... βοθρολύματα στους δρόμους
από southern » 17 Ιαν 2025, 13:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
17 Ιαν 2025, 14:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επαιτες στους δρομους και τα φαναρια 2024..
από Garcia » 01 Μαρ 2024, 16:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 5000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
20 Νοέμ 2024, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στους δρόμους οι αστυνομικοί-διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης
από pylothess » 11 Δεκ 2023, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μάιος 2024, 18:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο όλοι στους δρόμους ενάντια στο αντισυνταγματικό νόμο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ
από Manolis » 07 Μαρ 2024, 16:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Μαρ 2024, 13:57
-