Είμαστε με τους αστυνομικούς και την αστυνομία!
Δεν είμαστε ούτε με τους παραβατικούς αναρχομπάχαλους, ούτε με τους παραβατικούς γύφτους αλλά ούτε και με τους παραβατικούς αλλοδαπούς.
Οι απόψεις του κάθε αρσιτερού παρατράγουδου δεν μας αφορούν.
Είμαστε με τους αστυνομικούς και την αστυνομία!
Οταν πεθαίνει ένας συνάνθρωπος μου ναι, πήζω. Εσύ χαίρεσαιΕρμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 16:40Πηξε λίγο να δω κάτι.Citroenakias έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 16:28Ολο 40% του σκατολαου που ψήφισε νδ είναι υπεύθυνο για αυτή τη δολοφονία. Μην περιοριζομαστε μόνο στους κυρπαντεληδεςΜαδουραίος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 16:25Τέτοια θέματα και δολοφονίες καυλώνουν το 20% των κυρ Παντεληδων που έβγαλαν κυβέρνηση τον Κούλη.
dtri2020 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 19:44Είμαστε με τους αστυνομικούς και την αστυνομία!
Δεν είμαστε ούτε με τους παραβατικούς αναρχομπάχαλους, ούτε με τους παραβατικούς γύφτους αλλά ούτε και με τους παραβατικούς αλλοδαπούς.
Ρε φίλε τι έγινε;BOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 18:33Παπαρία είναι να συσχετίζεις τη Γαλλική αστυνομία με περιστατικό της Ελληνικής αστυνομίας στη Λάρισα. Κι έτσι μαντεύω κι εγώ που ούτε το όνομα σου δεν ξέρω ,ότι είσαι κάποιος άεργος αποτυχημένος ,που κλαίς κάποιον ποινικό ,που θα πρέπει κάποιος εργατικός μετανάστης να καθαρίσει το παρμπρίζ από τα χυμένα του μυαλά. Σαν ελάχιστη αλληλεγγύη ,μήπως μπορείς να βοηθήσεις τον φτωχό μετανάστη στην αποκατάσταση του οχήματος ,ώστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει και πάλι; Πολύ πιο παραγωγικό απ το να κλαψουρίζεις εδώ χορτάτος χάρη στα επιδόματα Μητσοτάκη από τα χρήματα μας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 18:25σαν τη γαλλική αστυνομία που έλεγε πως πήγε να τους σκοτώσει μέχρι βγει το βίντεο. την είπες κι εσύ την παπαριά σου, δεν μπορούσες.
Αεργε τελευταία φορά είχα αφεντικό τον περασμένο αιώνα. Πετυχημένο ή αποτυχημένο κρίνουν πάντα κάποιον οι άλλοι. Ομως οι αποτυχημένοι συνήθως το αγνοείτε. Ολα καλά με την ταραχή που πήρες επειδή ανακάλυψες ότι αν ντιλάρεις πρέζα και κλέβεις είναι αρκετά πιθανό να φας 2-3 σφαίρες;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:37Ρε φίλε τι έγινε;BOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 18:33Παπαρία είναι να συσχετίζεις τη Γαλλική αστυνομία με περιστατικό της Ελληνικής αστυνομίας στη Λάρισα. Κι έτσι μαντεύω κι εγώ που ούτε το όνομα σου δεν ξέρω ,ότι είσαι κάποιος άεργος αποτυχημένος ,που κλαίς κάποιον ποινικό ,που θα πρέπει κάποιος εργατικός μετανάστης να καθαρίσει το παρμπρίζ από τα χυμένα του μυαλά. Σαν ελάχιστη αλληλεγγύη ,μήπως μπορείς να βοηθήσεις τον φτωχό μετανάστη στην αποκατάσταση του οχήματος ,ώστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει και πάλι; Πολύ πιο παραγωγικό απ το να κλαψουρίζεις εδώ χορτάτος χάρη στα επιδόματα Μητσοτάκη από τα χρήματα μας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 18:25
σαν τη γαλλική αστυνομία που έλεγε πως πήγε να τους σκοτώσει μέχρι βγει το βίντεο. την είπες κι εσύ την παπαριά σου, δεν μπορούσες.
Πέτυχες τον καφέ του αφεντικού και θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο;
Πες μας και τι δουλειά κάνεις όμως,όχι μόνο περιττό μπλα μπλαBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:40Αεργε τελευταία φορά είχα αφεντικό τον περασμένο αιώνα. Πετυχημένο ή αποτυχημένο κρίνουν πάντα κάποιον οι άλλοι. Ομως οι αποτυχημένοι συνήθως το αγνοείτε. Ολα καλά με την ταραχή που πήρες επειδή ανακάλυψες ότι αν ντιλάρεις πρέζα και κλέβεις είναι αρκετά πιθανό να φας 2-3 σφαίρες;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:37Ρε φίλε τι έγινε;BOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 18:33
Παπαρία είναι να συσχετίζεις τη Γαλλική αστυνομία με περιστατικό της Ελληνικής αστυνομίας στη Λάρισα. Κι έτσι μαντεύω κι εγώ που ούτε το όνομα σου δεν ξέρω ,ότι είσαι κάποιος άεργος αποτυχημένος ,που κλαίς κάποιον ποινικό ,που θα πρέπει κάποιος εργατικός μετανάστης να καθαρίσει το παρμπρίζ από τα χυμένα του μυαλά. Σαν ελάχιστη αλληλεγγύη ,μήπως μπορείς να βοηθήσεις τον φτωχό μετανάστη στην αποκατάσταση του οχήματος ,ώστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει και πάλι; Πολύ πιο παραγωγικό απ το να κλαψουρίζεις εδώ χορτάτος χάρη στα επιδόματα Μητσοτάκη από τα χρήματα μας.
Είμαστε με τους αστυνομικούς που κάνουν τη δουλειά τους. Όχι με όλουςdtri2020 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 19:44Είμαστε με τους αστυνομικούς και την αστυνομία!
Τουριστικά ακίνητα και τελευταία διαμεσολάβηση αγοραπωλησίας ακινήτων με ενδιαφερόμενους από Ισραήλ και μέση ανατολή. Χωρίς περιττούς χαβαλέδες για να μου φτιάχνουν καφέ. Ο Ηλίας από το coffee island μου αρκεί.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:41Πες μας και τι δουλειά κάνεις όμως,όχι μόνο περιττό μπλα μπλαBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:40Αεργε τελευταία φορά είχα αφεντικό τον περασμένο αιώνα. Πετυχημένο ή αποτυχημένο κρίνουν πάντα κάποιον οι άλλοι. Ομως οι αποτυχημένοι συνήθως το αγνοείτε. Ολα καλά με την ταραχή που πήρες επειδή ανακάλυψες ότι αν ντιλάρεις πρέζα και κλέβεις είναι αρκετά πιθανό να φας 2-3 σφαίρες;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:37
Ρε φίλε τι έγινε;
Γιατί δεν λες απλά μεσίτης;BOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:45Τουριστικά ακίνητα και τελευταία διαμεσολάβηση αγοραπωλησίας ακινήτων με ενδιαφερόμενους από Ισραήλ και μέση ανατολή.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:41Πες μας και τι δουλειά κάνεις όμως,όχι μόνο περιττό μπλα μπλαBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:40
Αεργε τελευταία φορά είχα αφεντικό τον περασμένο αιώνα. Πετυχημένο ή αποτυχημένο κρίνουν πάντα κάποιον οι άλλοι. Ομως οι αποτυχημένοι συνήθως το αγνοείτε. Ολα καλά με την ταραχή που πήρες επειδή ανακάλυψες ότι αν ντιλάρεις πρέζα και κλέβεις είναι αρκετά πιθανό να φας 2-3 σφαίρες;
Γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση με μεσιτεία. Εκμεταλλεύομαι ακίνητα ιδιοκτησίας μου μέσω airbnb και αγοράζω για λογαριασμό ενδιαφερόμενων ακίκητα που έχουν ήδη οι ίδιοι επιλέξει,συνήθως σε κακή κατάσταση που απαιτούν ολική ανακαίνηση,για τα οποία αναλαμβάνω την ανακαίνιση και όλες τις νομικές διαδικασίες. Βέβαια έχει τύχει να μεταβιβάσω και ακίνητο που εκμεταλλευόμουν ο ίδιος τουριστικά. Μεσιτεία είναι άλλο πράγμα που δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ. Ελπιζω να περιόρισα το πένθος σου για το νεκρό κλεφτρόνι-βαποράκι.Ας τελειώσουμε το off τόπικ.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:47Γιατί δεν λες απλά μεσίτης;BOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:45Τουριστικά ακίνητα και τελευταία διαμεσολάβηση αγοραπωλησίας ακινήτων με ενδιαφερόμενους από Ισραήλ και μέση ανατολή.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:41
Πες μας και τι δουλειά κάνεις όμως,όχι μόνο περιττό μπλα μπλα
μπλα μπλα μαλακίεςBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:55Γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση με μεσιτεία. Εκμεταλλεύομαι ακίνητα ιδιοκτησίας μου μέσω airbnb και αγοράζω για λογαριασμό ενδιαφερόμενων ακίκητα που έχουν ήδη οι ίδιοι επιλέξει,συνήθως σε κακή κατάσταση που απαιτούν ολική ανακαίνηση,για τα οποία αναλαμβάνω την ανακαίνιση και όλες τις νομικές διαδικασίες. Βέβαια έχει τύχει να μεταβιβάσω και ακίνητο που εκμεταλλευόμουν ο ίδιος τουριστικά. Μεσιτεία είναι άλλο πράγμα που δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ. Ελπιζω να περιόρισα το πένθος σου για το νεκρό κλεφτρόνι-βαποράκι.Ας τελειώσουμε το off τόπικ.
Ούτε εγώ προσέβαλλα κανέναν. Ενας χαβαλές με γελοίο ψευδώνυμο παλαίμαχου μέτριου ποδοσφαιριστή δεν είναι κάποιος. Μιλώ για Ισραηλινούς στο κέντρο της Αθήνας και δεν συναντιέμαι με κανέναν επαρχιώτη με ρίσκο να απολαύσω την μπόχα του θερμαικού αν φυσάει ανάποδα. Αν σε βγάλει ο δρόμος για την πρωτεύουσα ,πέρνα από το δικό μου γραφείο στο Μαρούσι κι αν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ,θα πω στον Ηλία να σε κεράσει ότι καφέ θες. Το βαποράκι-κλεφτρόνι από το Πανόραμα το κλαις;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:01μπλα μπλα μαλακίεςBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:55Γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση με μεσιτεία. Εκμεταλλεύομαι ακίνητα ιδιοκτησίας μου μέσω airbnb και αγοράζω για λογαριασμό ενδιαφερόμενων ακίκητα που έχουν ήδη οι ίδιοι επιλέξει,συνήθως σε κακή κατάσταση που απαιτούν ολική ανακαίνηση,για τα οποία αναλαμβάνω την ανακαίνιση και όλες τις νομικές διαδικασίες. Βέβαια έχει τύχει να μεταβιβάσω και ακίνητο που εκμεταλλευόμουν ο ίδιος τουριστικά. Μεσιτεία είναι άλλο πράγμα που δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ. Ελπιζω να περιόρισα το πένθος σου για το νεκρό κλεφτρόνι-βαποράκι.Ας τελειώσουμε το off τόπικ.
Εγώ ποτέ μου δεν προσβαλα κανέναν για το επάγγελμα του
Αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι κλασικός πινοκιο,εφόσον μιλάς για Ισραηλινούς άρα μιλάς για Θεσσαλονίκη
Συναντιωμαστε λοιπόν στο γραφείο μου στο Πανόραμα και βλέπουμε ποιος ταιζει ποιόν, Βλάχο
ΚατάλαβαBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:10Ούτε εγώ προσέβαλλα κανέναν. Ενας χαβαλές με γελοίο ψευδώνυμο παλαίμαχου μέτριου ποδοσφαιριστή δεν είναι κάποιος. Μιλώ για Ισραηλινούς στο κέντρο της Αθήνας και δεν συναντιέμαι με κανέναν επαρχιώτη με ρίσκο να απολαύσω την μπόχα του θερμαικού αν φυσάει ανάποδα. Αν σε βγάλει ο δρόμος για την πρωτεύουσα ,πέρνα από το δικό μου γραφείο στο Μαρούσι κι αν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ,θα πω στον Ηλία να σε κεράσει ότι καφέ θες. Το βαποράκι-κλεφτρόνι από το Πανόραμα το κλαις;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:01μπλα μπλα μαλακίεςBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 20:55
Γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση με μεσιτεία. Εκμεταλλεύομαι ακίνητα ιδιοκτησίας μου μέσω airbnb και αγοράζω για λογαριασμό ενδιαφερόμενων ακίκητα που έχουν ήδη οι ίδιοι επιλέξει,συνήθως σε κακή κατάσταση που απαιτούν ολική ανακαίνηση,για τα οποία αναλαμβάνω την ανακαίνιση και όλες τις νομικές διαδικασίες. Βέβαια έχει τύχει να μεταβιβάσω και ακίνητο που εκμεταλλευόμουν ο ίδιος τουριστικά. Μεσιτεία είναι άλλο πράγμα που δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ. Ελπιζω να περιόρισα το πένθος σου για το νεκρό κλεφτρόνι-βαποράκι.Ας τελειώσουμε το off τόπικ.
Αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι κλασικός πινοκιο,εφόσον μιλάς για Ισραηλινούς άρα μιλάς για Θεσσαλονίκη
Συναντιωμαστε λοιπόν στο γραφείο μου στο Πανόραμα και βλέπουμε ποιος ταιζει ποιόν, Βλάχο
Οχι ,τυχαίνει να είμαι από αυτούς που βλέπω τις γυναίκες ως ισότιμους συνανθρώπους ,το σεξ ως υπέροχη συνενετική διαδικασία κι έχω εδώ και πολλά χρόνια μια υπέροχη οικογένεια με τη σύντροφο μου,με ενήλικα πλέον παιδιά. Η έκφραση "γαμάς πολλά μουνιά" αν είσαι πάνω από 14 ετών που παράτησε το σχολείο στην 4η δημοτικού , ταιριάζει σε αδέσποτο σκυλί σε οίστρο. Οπότε λυπάμαι τις σεξεργάτριες που σε ανέχονται.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:14ΚατάλαβαBOOMER έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:10Ούτε εγώ προσέβαλλα κανέναν. Ενας χαβαλές με γελοίο ψευδώνυμο παλαίμαχου μέτριου ποδοσφαιριστή δεν είναι κάποιος. Μιλώ για Ισραηλινούς στο κέντρο της Αθήνας και δεν συναντιέμαι με κανέναν επαρχιώτη με ρίσκο να απολαύσω την μπόχα του θερμαικού αν φυσάει ανάποδα. Αν σε βγάλει ο δρόμος για την πρωτεύουσα ,πέρνα από το δικό μου γραφείο στο Μαρούσι κι αν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ,θα πω στον Ηλία να σε κεράσει ότι καφέ θες. Το βαποράκι-κλεφτρόνι από το Πανόραμα το κλαις;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 21:01μπλα μπλα μαλακίες
Εκτός από πολλές δουλειές,θα γαμας και πολλά μουνια
Με το νου σου φυσικά