Sofia Vergara ή Salma Hayek?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Sofia Vergara ή Salma Hayek?

Sofia Vergara
23
68%
Salma Hayek
11
32%

Σύνολο ψήφων: 34

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Re: Sofia Vergara ή Salma Hayek?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 24 Ιούλ 2024, 07:35

Feindflug έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 21:06
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 16:21
Feindflug έγραψε:
21 Ιούλ 2024, 11:18
...
Τι έγινε εδώ πύτε;
Όλα καλά, δικέ μου.

Δεν σε αφορά.
πού το ξέρεις; :xena: πρέπει να πεις, για να είμαστε σίγουροι
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Re: Sofia Vergara ή Salma Hayek?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 30 Ιούλ 2024, 22:03

vantono έγραψε:
23 Ιούλ 2024, 10:23
Allah έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 15:27
Jenna Ortega. Επειδή έτσι.
Άγουρη πύτε μου, εχει φτάσει πανω απο 20 χρονων και μοιάζει ακομα για 15. Με αυτή και με Αριανα Γκράντε διπλα μου, θα αισθανόμουν παιδεραστής.
Δεν ειναι τυχαιο που σε μια προσφατη ταινια της (παιζει να μην εχει κυκλοφορήσει και ακομα) την εβαλαν σε ρόλο Λολίτας που αποπλανεί (ή αποπλανείται απο) καθηγητή της. Ειναι ο,τι πρεπει για το ρόλο.
Νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί η Fata_Morgana επί του συγκεκριμένου θέματος.

Εντάξει, κι εμένα λίγο μικρή μου πέφτει, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να γνωρίσω τη μαμά της.

Η Vergara με αφήνει αδιάφορο, είναι σαν φάση κονσομασιόν σε κωλάδικο της Μπογκοτά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών