ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ..(απορία προς αντιρατσιστές )...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ..(απορία προς αντιρατσιστές )...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Απρ 2019, 20:11

Το ότι δεν ειμαι ρατσιστής προς τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται , ως πρόσφυγες πολέμου έστω στην χώρα μας , αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και φιλάνθρωποι ως λαός μαζί τους ;
Το ότι τα σύνορα είναι ανοικτά και μπορώ ελεύθερα να πάω οπουδήποτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα , αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας στην οποία θα καταφύγω , για δικούς μου έστω λόγους και ανάγκες , θα πρέπει να με περιθάλψουν να μου παρέχουν τροφή και στέγη ;

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ..(απορία προς αντιρατσιστές )...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Απρ 2019, 20:16

Και για να γίνω (σκόπιμα ) κυνικός και ώμος το ότι δεν ειμαι ρατσιστής με τα κύματα μεταναστών που έρχονται στην χώρα μας , και που δεν έχω πρόβλημα να έρχονται εφόσον δεν θίγουν τα προσωπικά μου συμφέροντα , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να νοιάζομαι για την δική τους επιβίωση ;
Δεν μπορώ να θεωρούμε αντιρατσιστης και ταυτόχρονα να μην δίνω δεκάρα τσακιστη για αυτούς όπως άλλωστε δεν δινω και δεκάρα τσακιστη για τους ομοεθνείς μου συμπατριώτες οι οποίοι πεθαίνουν από την πρόβα λόγω μνημονίου ;
(σκόπιμα είναι τόσο κυνικός και ώμος χάριν συζήτησης περιγράφοντας την νοοτροπία του περισσότερου κόσμου )

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 14 Απρ 2019, 20:32

ψηφίζεις λάθος κόμμα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Απρ 2019, 20:37

southern έγραψε:
14 Απρ 2019, 20:32
ψηφίζεις λάθος κόμμα.

Ψηφίζω το πολιτικό κόμμα το οποίο θεωρώ ότι εξυπηρετεί τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα

Το θέμα μου έχει φιλοσοφικό χαρακτήρα
Αντιρατσισμος συνεπάγεται αυτόματα και φιλανθρωπία προς τους παρατυπους μετανάστες ;

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 14 Απρ 2019, 20:41

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
14 Απρ 2019, 20:37
southern έγραψε:
ψηφίζεις λάθος κόμμα.

Ψηφίζω το πολιτικό κόμμα το οποίο θεωρώ ότι εξυπηρετεί τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα

Αντιρατσισμος συνεπάγεται αυτόματα και φιλανθρωπία προς τους παρατυπους μετανάστες ;
δικαίωμα σου το πρώτο, αλλά παίρνεις πακέτο και τις παροχές προς αυτούς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Απρ 2019, 20:49

southern έγραψε:
14 Απρ 2019, 20:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
14 Απρ 2019, 20:37
southern έγραψε:
ψηφίζεις λάθος κόμμα.

δικαίωμα σου το πρώτο, αλλά παίρνεις πακέτο και τις παροχές προς αυτούς
Εδώ δεν συζητάμε τα προσωπικά μου συμφέροντα σε σχέση με το κυρίαρχο πολιτικό καθεστώς αλλά το ερώτημα του νήματος
Και ποιος σου είπε ότι τα προσωπικά μου συμφέροντα βλάπτονται από την σημερινή πολιτική κατάσταση ;

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 14 Απρ 2019, 20:51

είναι πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ οι παροχές

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών