Αλλαγή νομισμάτων με χαρτονομίσματα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Αλλαγή νομισμάτων με χαρτονομίσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 23 Αύγ 2019, 11:16

Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει για ποιο λόγο για να σου χοντρύνει τα ψιλά σου η τράπεζα της Ελλάδος απαιτεί να υπάρχουν συγκεκριμένα ποσά; Και μάλιστα απαγορεύεται να κουβαλάς και μεταλικά πράγματα (όπως είναι τα κέρματα), χαριστικά σε βάζουν. Δηλαδή τα χρήματα αξίας 0,01-0,20 τι θα τα κάνουμε; Αυτό ίσχυε από πάντα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 23 Αύγ 2019, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Αλλαγή νομισμάτων με χαρτονομίσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 23 Αύγ 2019, 11:19

Χα απαιτεί συγκεκριμένα ποσά; στην άλφα ήθελαν 10 ευρώ προμήθεια.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 23 Αύγ 2019, 11:20

Κυκλοφορώ τώρα στην πόλη κουβαλώντας δέκα κιλά νομίσματα. Μου σκίστηκε η σακούλα με τα εικοσάλεπτα και γέμισε ο τόπος γαμώ το σπιτάκι τους. Κι είχε και σκατοτουπέ ο υπάλληλος. Και δεν με άφησαν να τα ξεχωρίσω μια στιγμή αυτά που ξεπερνούσαν την απαιτούμενη αξία. Όταν οι καφετέριες θέλουν να διώξουν γυφτάκι πιο ευγενικά φέρονται.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 23 Αύγ 2019, 11:22

Βαριούνται οι υπαλκηλοι ρε.
Όταν της ζήτησα να μου φέρει την εγκύκλιο για την προμήθεια που ζήτησε άρχισε τις μαλακιες και μου είπε έλα Πέμπτη, τότε δεν περνούμε προμήθεια. 🤣🤣
Να κλαίς και να γελάς
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 23 Αύγ 2019, 11:30

https://www.xronos.gr/koinonia/mono-ets ... onomismata

:011:

Τέτοιο αναίτιο ζόρισμα του πολίτη είναι ακατανόητο.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Αύγ 2019, 21:57

Γραφικός έγραψε:
23 Αύγ 2019, 11:20
Κυκλοφορώ τώρα στην πόλη κουβαλώντας δέκα κιλά νομίσματα. Μου σκίστηκε η σακούλα με τα εικοσάλεπτα και γέμισε ο τόπος γαμώ το σπιτάκι τους. Κι είχε και σκατοτουπέ ο υπάλληλος. Και δεν με άφησαν να τα ξεχωρίσω μια στιγμή αυτά που ξεπερνούσαν την απαιτούμενη αξία. Όταν οι καφετέριες θέλουν να διώξουν γυφτάκι πιο ευγενικά φέρονται.
Άγιος επίτροπος σε εκκλησία είσαι;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών