Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433

- Ορέστης 35
Οι ιδιοι που μισουν τα σκυλια ειναι αυτοι που κανουν μαλακιες με σκυλια. Γνωρισα πολυ καλα και τις δυο κατηγορίες στην κωλογειτονια μου. Ιδια προσωπικοτητα και παιδεια.Πάνας έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 21:33Δεν ξέρω ρε φίλος τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ το πήγαινα βόλτα σε ερημιές και παρόλο που έχω μονοκατοικία με κήπο μεγάλο το είχα μέσα στο σπίτι, δεν γάβγιζε και δεν ενοχλούσε.stergiosbik έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 21:28Να καθισει ο κοσμος να γινει ειδικος στην συμπεριφορα σκυλων μην τυχον και κανουν κανα λαθος και τους ορμηξει κανας κοπρος.
Να βαζουν τα μικρα παιδια στο στομα τους τα κατουρα των κοπρων στο γρασιδι γιατι "Ελα μωρε,εμβολιασμενο ειναι.Δεν εχει τιποτε".
Να ανεχεται ο κοσμος τα γαβγισματα νυχθημερον των κοπρων γιατι "Σκυλι ειναι θα γαβγισει.Μηπως τα παιδια δεν κανουν φασαρια;"
Να μπορει ελευθερα ο καθε βλαμμενος να παιρνει οσους κοπριτες θελει και-κυριως-οτι ρατσα θελει.
Να ορμανε σε μικρα παιδια και ανθρωπους αλλα να ψαχνουν οι φιλοζωοι να βρουν ελαφρυντικα για τα κοπροσκυλα και τα μαλακισμενα τα αφεντικα τους.
Τσιπα γαμω την τρελα μου δεν εχετε;
Δεν ζήτησα να γίνει ειδικός ο κόσμος στα σκυλιά αλλά όχι να έρχονται οι πιτσιρικάδες και να το ενοχλούν για να αγριέψει... δεν είναι ηλίθιο αυτό; Εσύ πιτσιρικάς έκανες πλάκα με ροντβάιλερ;
Goodbye Mr.
- Υπερκουλτουριάρης
Για εμένα είναι ξεκάθαρο. Έχεις παιδιά ή σκυλιά; Είναι προβλημα σου, σε πόλεις μένουμε ο ένας πάνω στον άλλο, θα τα μάθεις να μην ενοχλούν.
Αδέσποτα στους δρόμους, να τα μαντρώνει το κράτος και τέλος,
Συμφωνώ και εγώ πως η κοινωνία μας καταρρέει, γιατί αγνοούμε κάποιους κανόνες κοινής λογικής για ανόητα ιδεολογήματα. Κάποιες ράτσες πρέπει να απαγορευτούν, φυλάξτε τα σύνορα μας.
Αδέσποτα στους δρόμους, να τα μαντρώνει το κράτος και τέλος,
Συμφωνώ και εγώ πως η κοινωνία μας καταρρέει, γιατί αγνοούμε κάποιους κανόνες κοινής λογικής για ανόητα ιδεολογήματα. Κάποιες ράτσες πρέπει να απαγορευτούν, φυλάξτε τα σύνορα μας.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
-
παιδοψυχολόγος πρότεινε σε φιλικό ζευγάρι να πάρει στο 5χρονο με μαθησιακές δυσκολίες γιο τους σκύλο
SpoilerΕμφάνιση
και του πήραν ροτ βάιλερ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι όπως πάμε, θα έχουμε σε λίγα χρόνια μαζικές αυτοκτονίες φανατικών οικολογων ώστε να ελαττωθουν οι ρύποι του διοξειδίου του Ανθρακα, και αυτός ο πάστορας θέλει να θανατωνουμε ένα σκυλί επειδή κατασπαραξε ένα βρέφος. Τς τς τς.
Υποχρεωτική εκπαίδευση των σκύλων κ των ιδιοκτητών τους.
Κ αν κυρά μου ο σκύλος σε πάει βόλτα, μην τον πάρεις, πάρε ένα λούτρινο!
Τα αδέσποτα. Σκυλιά και γατια να... δεν ξερω... να απελαθούν!
Κ αν κυρά μου ο σκύλος σε πάει βόλτα, μην τον πάρεις, πάρε ένα λούτρινο!
Τα αδέσποτα. Σκυλιά και γατια να... δεν ξερω... να απελαθούν!
HaTeRs GoNnA hAtE...

Γερμανικούς ποιμενικούς είχαμε στην Αεροπορία, κάτι γομάρια με κεφάλι μεγαλύτερο απ' το δικό μου!
Απ' τις λίγες φορές που χέστηκα

Άγιος Παΐσιος
«Θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατήσει σύγχυση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ»
«Θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατήσει σύγχυση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ»
- Otto Weininger
Σκατά εκπαίδευση είχε τότε.Στύγιος έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:19
Γερμανικούς ποιμενικούς είχαμε στην Αεροπορία, κάτι γομάρια με κεφάλι μεγαλύτερο απ' το δικό μου!
Απ' τις λίγες φορές που χέστηκαστη ζωή μου , ήταν όταν ξέφυγε απ' τον εκπαιδευτή υπαξιωματικό ένας. Μόλις που προλάβαμε να μπούμε στο τζιπ. Το ζώον στράβωσε την πόρτα και μετά μασούλησε και τους υαλοκαθαριστήρες..
A man who is not embraced by the village,
will burn it down to finally feel its warmth.
will burn it down to finally feel its warmth.
Έπρεπε να βάζατε το εξής τραγούδι:Στύγιος έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:19
Απ' τις λίγες φορές που χέστηκαστη ζωή μου , ήταν όταν ξέφυγε απ' τον εκπαιδευτή υπαξιωματικό ένας. Μόλις που προλάβαμε να μπούμε στο τζιπ. Το ζώον στράβωσε την πόρτα και μετά μασούλησε και τους υαλοκαθαριστήρες..

wooded glade έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:10Το 2007 ήμουνα έτοιμος για Πελοπόννησο να πάρω αγροτική αποζημίωση και με το που πάω να μπω στο γιωταχί του φίλου,λέει άκυρο,τους τσακώσανε τους γύφτους και τα επιστρέφουν
Δεν ξέρω τι έγινε, αλλαγή εκπαιδευτή; ανυπακοή; Θυμάμαι ότι εχέσθημεν κι εγώ κι ο άλλος .Otto Weininger έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:24Σκατά εκπαίδευση είχε τότε.Στύγιος έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:19
Αντί για εφοδεύων έγινα ...αφοδεύων

Άγιος Παΐσιος
-
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι, παραπάνω από σκατά θα έλεγα εκτός αν είναι από καμιά περίεργη γραμμή. Τελείως ξένη συμπεριφορά για ΓΠ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Moλις ειδα αυτο θυμηθηκα ενα παλιο του Τζορτζ Μαϊκλ ειναι το Shoot the dog αλλα καμια σχεση με την πραξη αυτη καθαυτη ητανKauldron έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:25Έπρεπε να βάζατε το εξής τραγούδι:Στύγιος έγραψε: ↑04 Δεκ 2019, 17:19
![]()
υπονοουμενο για τον Τονι Μπλερ του τσαβονησιου που εγλυφε τον Τζωρτζ Μπους.
Με τον Πουτιν τον κοντο και τον Λουκασενκο τον ψηλο
για μια Ευρωπη ελεφτερη και ωραια σε φωναζω σε καλω.
για μια Ευρωπη ελεφτερη και ωραια σε φωναζω σε καλω.

Σηκώνεσαι ένα πρωινό Κυριακής, βγάζεις βόλτα το σκύλο σου κ τον αδέσποτο φίλο του και ακούς τα σχολιανά του ανοργασμικού νοικοκυραίου. Επιστρέφεις, βουτάς σακί τροφή και ταΐζεις όλα τα αδέσποτα του ντουνιά ακριβώς για να δείξεις ότι ο υφέρπων κοινωνικός εκφοβισμός, δε θα περάσει.
Hang on sloopy

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
15 Νοέμ 2019, 18:14