ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
run
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: run
Τοποθεσία: an rumeli

ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 06 Απρ 2018, 18:45

http://www.news247.gr/koinonia/eglima/s ... 77141.html


http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... 2039&lang=

κι εδώ τα στοιχεια τους στο σαιτ της αστυνομιας

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 2368
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 06 Απρ 2018, 20:54

Σώπα ρε... Οι γύφτοι είναι καλοί άνθρωποι...
Για αυτό παίζει ο Κούλης ποδόσφαιρο μαζί τους...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Πάνας
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 11180
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:08

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 06 Απρ 2018, 21:11

Αυτοί δεν είναι Ρομά !

Άβαταρ μέλους
Von Mackensen
Δημοσιεύσεις: 1009
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:24

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 06 Απρ 2018, 21:45

500 χρονια κλέβουν,ακομα στη δευτερη γεννια ειμαστε?

Πάνας
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 11180
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:08

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 06 Απρ 2018, 21:49

Μα δεν είναι Ρομά λέμε ανοίξτε τα λινκ πριν μιλήσετε.

Άβαταρ μέλους
Isomnia
Δημοσιεύσεις: 1132
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 10:38

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia » 07 Απρ 2018, 08:41

Προτείνω γκάλοπ:
βγείτε στο δρόμο και ρωτάτε τους, "τι είστε ρε σεις";
(γύφτοι ή ρομά δεν θα το λέτε, αφήστε να το πουν αυτοί)
Αυτός που θα το κάνει κερδίζει και παράσημο ανδρείας!
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira

Άβαταρ μέλους
Last Veteran
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 11:30

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 07 Απρ 2018, 08:47

Προτιμώ να εμπιστευτώ 10000 ευρώ σε νομάδες βεδουινους με εβραϊκές ρίζες πάρα 10 ευρώ σε γύφτους.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος
Δημοσιεύσεις: 7759
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 17:47

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Απρ 2018, 10:02

Isomnia έγραψε:
07 Απρ 2018, 08:41
Προτείνω γκάλοπ:
βγείτε στο δρόμο και ρωτάτε τους, "τι είστε ρε σεις";
(γύφτοι ή ρομά δεν θα το λέτε, αφήστε να το πουν αυτοί)
Αυτός που θα το κάνει κερδίζει και παράσημο ανδρείας!
Θα σου πουν ειτε οτι ειναι ελληνες ή οτι ειναι τσιγγανοι. Το εχω κανει. Δεν ειναι τοσο τρομερο να πιασεις μια κουβεντα μαζι τους

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 7211
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Απρ 2018, 20:13

Isomnia έγραψε:
07 Απρ 2018, 08:41
Προτείνω γκάλοπ:
βγείτε στο δρόμο και ρωτάτε τους, "τι είστε ρε σεις";
(γύφτοι ή ρομά δεν θα το λέτε, αφήστε να το πουν αυτοί)
Αυτός που θα το κάνει κερδίζει και παράσημο ανδρείας!
03/11/2016
Ρομά ή Ρομ ή Τσιγγάνοι ή Γύφτοι:
Από πού κατάγονται τελικά;


Εικόνα
Πώς ήρθαν και πώς εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη; Από πού προέρχονται τα διάφορα ονόματά τους;

Ρομά ή Ρομ ή Αθίγγανοι ή Τσιγγάνοι ή Γύφτοι… Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

Στο σημερινό άρθρο, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι' αυτούς (Αθίγγανοι,Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

Εικόνα

Οι Ρομά (αγγλ. Gypsies, γαλλ. Tsiganes ή Tziganes, γερμ. Zigeuner), αποδείχτηκε ότι είναι Καυκασοειδής λαός με σκουρόχρωμο δέρμα, που προέρχεται από τη Βόρεια Ινδία, αλλά σήμερα κατοικέι σχεδόν σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Κυρίως όμως στην Ευρώπη.

Είναι ο μόνος νομαδικός λαός που δεν υπήρξε ούτε κατακτητικός ούτε κτηνοτροφικός και παρά το ότι έχουν γίνει αντικείμενο πολλών μελετών από κορυφαίους επιστήμονες, εξακολουθούν να περιβάλλονται από μύθους και μυστήρια.

Την άποψη για προέλευση των Ρομά από την Ινδία, διατύπωσε ο Αδαμάντιος Κοραής στο έργο του "Άτακτα" 4,37. Θεωρεί βέβαια, ότι κάποια φύλα (οι Ατσίγγανοι) ήρθαν στην Ευρώπη μέσω Ασίας, ενώ άλλα (οι Γύφτοι) μέσω Αιγύπτου. Αυτό το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, πάντως η ταύτιση Αθίγγανων και Γύφτων έγινε αργότερα από την έλευσή τους στην Ευρώπη (περ. 14ο - 15ο αι.).

Φαίνεται λοιπόν, ότι οι Ρομά ήταν Ινδοί παρίες (οι οποίοι σύμφωνα με το "καστικό" σύστημα που ίσχυε ως την εποχή του Γκάντι, ονομαζόταν "Άθικτοι", οι οποίοι μετά τον 9ο αιώνα, μέσω διαδοχικών μεταναστεύσεων, έφτασαν από το Ιράν και από εκεί στα εδάφη της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη.

Πράγματι, στο Βυζάντιο, ήταν γνωστοί από τον 9ο αιώνα με την ονομασία Αιγύπτιοι, από την οποία προήλθε η ονομασία Γύφτοι.

Το όνομα Αιγύπτιοι, το πήραν, είτε γιατί ήρθαν μέσω της Αιγύπτου, είτε γιατί ήρθαν μέσω της Κιλικίας (περιοχής της Μικράς Ασίας), που λόγω της ευφορίας του εδάφους της, χαρακτηριζόταν "Μικρά Αίγυπτος". Για το όνομα Αθίγγανοι, υπάρχει η εξής ερμηνεία. Αθίγγανοι ονομάζονταν οι Έλληνες αιρετικοί Μελχισεδεκίτες ή Καθαροί. Όταν η αίρεση είχε παρακμάσει και είχαν απομείνει μόνο οι εξωτερικές της εκδηλώσεις και οι δεισιδαιμονίες, ο όρος Αθίγγανος έφτασε να σημαίνει αυτόν που ασκούσε τη μαντεία. Επειδή και οι Γύφτοι ήταν επίσης γνωστοί για την ενασχόλησή τους με τη μαντεία, ονομάστηκαν κι αυτοί Αθίγγανοι (όπως αναφέρει ο αείμνηστος φιλόλογος γλωσσολόγος Δικαίος Βαγιακάκος).

Πάντως, σήμερα, σχεδόν πάντα, οι Αθίγγανοι, οι Τσιγγάνοι και οι Γύφτοι ταυτίζονται με τους Ρομά, παρόλο ότι είναι κοινής μεν προέλευσης φύλα, που ήρθαν όμως στην Ευρώπη μέσω διαφορετικών περιοχών και σε διαφορετικές εποχές.

Εικόνα

Ο όρος Ρομ, με τον οποίο αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι, σημαίνει άντρας ή σύζυγος. Στο κορυφαίο γαλλικό λεξικό "Le Petit Robert" σημειώνεται ότι ο όρος πρωτοεμφανίστηκε το 1857. Στο κορυφαίο αμερικανικό λεξικό, Merriam-Webster's (11η έκδοση), αναφέρεται ότι ο όρος Ρομ πρωτοεμφανίστηκε το 1841 και δηλώνει τον σύζυγο. Όσο για τον όρο Gupsy (Γύφτος), αναφέρει ότι πρωτοεμφανίστηκε το 1537!

Οι Ρομά, για τους μη ομόφυλούς τους, χρησιμοποιούν τον όρο gadje, άκρως μειωτικό, που σημαίνει "άξεστος επαρχιώτης", "χωριάτης", "στουρνάρι" ή "βάρβαρος".


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ (ΜΠΑΛΑΜΟΣ) - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ.
https://www.youtube.com/watch?v=qXI2g9MhV2I

Η εξάπλωση των Ρομά στην Ευρώπη και τις άλλες ηπείρους - Οι δυσκολίες που συνάντησαν.
Όπως αναφέραμε, από τον 9ο αιώνα, οι Ρομά είχαν εγκατασταθεί στη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Τον 15ο αιώνα, για να αποφύγουν τους πολέμους μεταξύ Βυζαντινών και Οθωμανών, εγκατέλειψαν σταδιακά τις περιοχές όπου κατοικούσαν και χάρη σε έγγραφα που τους χορήγησε το 1417-1418 ο βασιλιάς της Βοημίας, εγκαταστάθηκαν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Το 1721, Πολωνοί τσιγγάνοι διέσχισαν τη Ρωσία και εγκαταστάθηκαν στη Σιβηρία.

Αντιμετώπισαν βέβαια και περιοριστικές νομοθεσίες εναντίον τους. Οι Ισπανοί τσιγγάνοι (Gitanos), από το 1499 ως το 1783, αντιμετώπισαν διώξεις. Ομοίως και οι Γάλλοι ομοεθνείς τους το 1539. Στην Αγγλία, το 1530, διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, αλλιώς θα φυλακίζονταν! Επίσης, οι πρώτες αναχωρήσεις τσιγγάνων για τις ευρωπαϊκές αποικίες στην Αμερική και την Αφρική, δεν ήταν εθελοντικές. Οι Ισπανοί, οι Βρετανοί και οι Πορτογάλοι επιχείρησαν μ' αυτό τον τρόπο να απαλλαγούν από αυτούς. Επίσης, τσιγγάνοι μετείχαν στον αποικισμό της Λουϊζιάνας από τους Γάλλους.

Η γλώσσα των Ρομά λέγεται Ρομανί "Χρηστικό Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας", Ακαδημία Αθηνών, έκδ. 2014) και έχει μεγάλη ομοιότητα με τη σανσκριτική και τις ινδοευρωπαϊκές γλώσσες της Βόρειας Ινδίας. Αυτό, παρατηρήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα και οδήγησε στην ανακάλυψη της αρχικής κοιτίδας των Ρομά.

Σήμερα, είναι διασκορπισμένοι σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, ζουν όμως κυρίως στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Οι εκτιμήσεις για τον συνολικό πληθυσμό τους διαφέρουν, θεωρείται ωστόσο ότι ανέρχεται περίπου, σε 6.000.000.

Πολύτιμες πληροφορίες για το άρθρο αυτό, αντλήσαμε από την εγκυκλοπαίδεια "ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ-ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ" (έκδ. 1993) και την εγκυκλοπαίδεια "ΔΟΜΗ" (εκδ. 2005).
https://www.protothema.gr/stories/artic ... ai-telika/

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 7211
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 08 Απρ 2018, 03:38

7 Απριλίου 2018
Η Ελληνική αστυνομία ΤΙΜΑ την ημέρα μνήμης ΡΟΜΑ!

Εικόνα
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΑ!

Με ένα πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τον πιο διακριτικό και σωστό τρόπο κοινωνικού χειρισμού θεμάτων που αφορούν τους Ρομά τιμά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την ημέρα μνήμης για τους Ρομά όλου του κόσμου, η οποία έχει καθοριστεί παγκοσμίως για τις 8 Απριλίου, που εφέτος συμπίπτει με το Πάσχα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνεκπαίδευσης μεταξύ αστυνομικών και εκπροσώπων κοινοτήτων Ρομά, που υλοποιείται από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ.

Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας, ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου 2018 και περιλαμβάνει την κοινή εκπαίδευση αστυνομικών και εκπροσώπων Ρομά, σε θέματα προληπτικής ασφάλειας, τρόπου ελέγχου των Ρομά και το πώς πρέπει να αντιδρούν αυτοί σε αστυνομικούς ελέγχους, ώστε να υπάρχει μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση των συγκεκριμένων ευαίσθητων ομάδων.

Συνολικά στο πρόγραμμα συνεκπαίδευσης συμμετέχουν 378 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα, (της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης, των ΟΠΚΕ και τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων), μαζί με κοινωνικούς διαμεσολαβητές που έχουν ορίσει οι σύλλογοι Ρομά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γράφει το newsit.

Αυτά..
https://hellas-now.com/i-elliniki-astyn ... imis-roma/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 7211
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Απρ 2018, 21:40

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Του πούλησε έρωτα και του άρπαξε τα λεφτά!

Εικόνα
Δεν πρόλαβε όμως να τα ξοδέψει αφού την έπιασαν λίγο αργότερα…

Θύμα του αγοραίου έρωτα μιας Ρομά λίγο έλειψε να πέσει 57χρονος στην Ιστιαία Ευβοίας.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη (10/4) όταν μια νεαρή Ρομά πλησίασε τον 57χρονο και του έκανε προτάσεις για να του πουλήσει ερωτικές υπηρεσίες.

Ο 57χρονος δεν ενέδωσε σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ωστόσο στο στενό «πρέσινγκ» της νεαρής η τελευταία κατόρθωσε να του βουτήξει 1.000 ευρώ που είχε επάνω του.

Όταν ο άνδρας συνειδητοποίησε τη είχε συμβεί, ειδοποίησε την αστυνομία που από τις περιγραφές εντόπισε γρήγορα τη Ρομά σε κοντινό καταυλισμό. Για καλή τύχη του 57χρονου η δράστις δεν είχε προλάβει να ξοδέψει ευρώ κι όλο το ποσό βρέθηκε επάνω της και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και το παρέδωσαν στον παθόντα.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... e-ta-lefta


Εικόνα
Οι… τρελίτσες και μάλιστα με «ευπαθείς» πληρώνονται ακριβά!
Ας πρόσεχες αγαπητέ! Χάθηκαν οι κανονικές γυναίκες;


13 Απριλίου 2018
ΛΙΟΝΤΑΡΙ ο 74 χρονος πήρε στο κυνήγι 3 «Ρομά» ληστές που τελικά τους έπιασε η αστυνομία.

Εικόνα

Με λάθος άνθρωπο προσπάθησαν να τα βάλουν οι τρεις γύφτοι που πήγαν στο ποιμνιοστάσιο ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου στην περιοχή της Τιθορέας με το πρόσχημα ότι ήθελαν να αγοράσουν ένα αρνί και τον κράτησαν απασχολημένο για να αρπάξουν το πορτοφόλι του! Ο 74χρονος κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε αμέσως....

ότι τον είχαν ξαφρίσει, αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Άρπαξε ένα ξύλο και πήρε στο… κυνήγι τους δράστες οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τα χέρια του, του πέταξαν το πορτοφόλι και συνέχισαν να τρέχουν! Όμως, ο αποφασισμένος ηλικιωμένος τους περιέγραψε με λεπτομέρειες στην Αστυνομία.

Από τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αμφίκλειας εντόπισαν τους τρεις γύφτους ηλικίας 44 ως 52 χρόνων και τους οδήγησαν στα γραφεία τους, όπου αναγνωρίστηκαν από τον 74χρονο και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
http://www.stoxos.gr/2018/04/74-3.html

legatus
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 18 Απρ 2018, 15:44

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από legatus » 18 Απρ 2018, 16:46

http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomik ... yei-paidiaΣπέρνουν τρόμο σε παιδιά και ενήλικες τα μέλη σπείρας Ρομά, που εδώ και καιρό αλωνίζουν «ανενόχλητα» σε περιοχές του Ιλίου και της Πετρούπολης, δρώντας σε δύο μέτωπα, αφού αδειάζουν σπίτια και ληστεύουν παιδιά στους δρόμους, σχολεία και αθλητικά κέντρα.Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων των περιοχών, τα μέλη της σπείρας έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τους μαθητές, καθώς πραγματοποιούν επιθέσεις να ανυποψίαστα θύματα έξω, αλλά και μέσα σε σχολεία και αθλητικά κέντρα. Επιθέσεις με λοστούς και μαχαίρια με τα οποία απειλούν τα παιδιά και στη συνέχεια τους αποσπούν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά, για να εξαφανιστούν αμέσως μετά και να συνεχίσουν τη δράση τους… ανενόχλητοι, σε επόμενη ενέδρα.Οι κάτοικοι των περιοχών δηλώνουν εξοργισμένοι με την απουσία της αστυνομίας, καθώς τα περιστατικά πληθαίνουν, ενώ ακόμα πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα με τις κλοπές σε σπίτια που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στην ευρύτερη περιοχή.

Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό –σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων- έχουν… εξαφανιστεί και οι άνδρες της ομάδας Δίας από τους δρόμους του Ιλίου και της Πετρούπολης.

To Newsbomb πραγματοποιεί εκτεταμένη έρευνα για όσα έχουν ήδη καταγγελθεί, αφού είναι δεκάδες τα περιστατικά και πλέον οι πολίτες δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, κάνοντας λόγο για απουσία της Αστυνομίας και εξαφάνιση του όποιου αισθήματος ασφάλειας μπορεί κανείς να αισθάνεται, ακόμα και μέσα στο σπίτι του...


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomik ... z5D21MHCXT


περιοριστηκε η εγκληματικοτητα!

legatus
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 18 Απρ 2018, 15:44

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από legatus » 18 Απρ 2018, 16:56

http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ai-xriston


Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην πλατεία Πάρκου, η οποία έχει μετατραπεί σε "γκέτο" παραβατικών ατόμων, και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα.

Στα χέρια ήρθαν μέρα μεσημέρι στην πιο κεντρική πλατεία της Λαμίας, την πλατεία Πάρκου, άτομα Ρομά με χρήστες ναρκωτικών προφανώς μετά από διαφωνίες στις παράνομες συναλλαγές που εκτυλίσσονται καθημερινά στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) έπεσε το «ξύλο της αρκούδας», με επαγγελματίες και θαμώνες της πλατείας να είναι για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. «Η πλατεία έχει μετατραπεί σε "Καμηλόβρυση", φοβόμαστε να τη διασχίσουμε πολλές φορές. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να τελειώσει αυτή η παρακμή;», μας έλεγε επαγγελματίας της πλατείας, που καθημερινά βιώνει απίστευτες καταστάσεις.

Με την εμφάνιση της αστυνομίας κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν, κάποιοι άλλοι όμως παρέμειναν στο σημείο και ζητούσαν και τα ρέστα επιδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς.


υγ μειωθηκε η εγκληματικοτητα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 7211
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Απρ 2018, 03:31

legatus έγραψε:
18 Απρ 2018, 16:56
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ai-xriston

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην πλατεία Πάρκου, η οποία έχει μετατραπεί σε "γκέτο" παραβατικών ατόμων, και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα.
Λαμία: Νεαρή ρομά ικανοποιούσε τον παππού «φόρα παρτίδα»

Εικόνα
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... tou-dromou
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... -tis-polis

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός
Δημοσιεύσεις: 9793
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:31
Τοποθεσία: Καλαμάτα

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 21 Απρ 2018, 16:52

Πάνε σήμερα το πρωί να ανοίξουν το μαγαζί τους, εδώ στην Καλαμάτα.
Δεν είχε ρεύμα ούτε τηλέφωνο.
Παίρνουν με το κινητό ΔΕΗ και ΟΤΕ, δεν ήξεραν τίποτα.
Ψάχνοντας ανακαλύπτουν ότι οι γύφτοι είχαν κόψει και είχαν κλέψει τα καλώδια που έμπαιναν στην επιχείρηση από την κολόνα του δρόμου. :lol:

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών