Πρέπει να νοιώθουν άσχημα τα άτομα της ηλικίας μου που δεν ορθοποδούν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πρέπει να νοιώθουν άσχημα τα άτομα της ηλικίας μου που δεν ορθοποδούν;
Τα άτομα της δικής μου γενιάς, της λεγόμενης χαμένης γενιάς, τα άτομα των 30 κάτι που δεν μπορούν να γίνουν τελείως ανεξάρτητοι οικονομικά, πρέπει να νοιώθουν τύψεις που φορτώνονται ακόμα στους γονείς και παππούδες τους;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πρέπει να νοιώθουν άσχημα τα άτομα της ηλικίας μου που δεν ορθοποδούν;
Nai
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- EKPLIKTIKOS
Πρέπει να σταματήσουμε την κλάψα με το φαγοπότι των μπουμερς. Ο,τι έγινε έγινε τώρα, το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ κ πέρα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είμαστε μεσογειακός λαός και δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε στον προτεσταντικό καπιταλισμό. Το έμαθα στο Πανεπιστήμιο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα όμορφα ψέμματα, άσχημα καίγονται...
από aljawn » 21 Φεβ 2023, 15:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
21 Φεβ 2023, 15:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σπουδαία νέα για τους Άγγλους,άσχημα για εμάς
από BigChiefWahoo » 30 Δεκ 2022, 17:46 » σε Εγκληματικότητα - 12 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
30 Δεκ 2022, 20:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αλεξάνδρα Ιωαννιδου καθηγήτρια του ΠΑΜΑΚ και εκλεκτή του Σύριζα προκαλεί άσχημα
από southern » 17 Φεβ 2023, 17:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 2786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
19 Απρ 2023, 03:09
-