Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω
Που μπορώ να κάνω καταγγελίες για τριτοκοσμικούς αραβότουρκους ελληνιάρηδες που βρωμίζουν τον τόπο με το κωλοόπελ τους που καίει κυρίως λάδια και μετά βενζίνη;
Γνωρίζει κανείς; Μπορώ να απευθυνθώ στην τροχαία με τον αριθμό πινακίδας;
Είμαι ελλάδα αυτές τις μέρες και έχω πάθει πλάκα πόσος μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων καίει λάδια σε φάση που αν είσαι πίσω τους τη γάμησες.
Δεν το έχω δει ούτε στα χειρότερα λασποχώρια της αλβανίας.
Τι σκάτα κάνει η τροχαία; Κτέο πως σκατά περνάνε αυτά τα χρέπια; Κάθονται στον υπεύθυνο;
Γνωρίζει κανείς; Μπορώ να απευθυνθώ στην τροχαία με τον αριθμό πινακίδας;
Είμαι ελλάδα αυτές τις μέρες και έχω πάθει πλάκα πόσος μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων καίει λάδια σε φάση που αν είσαι πίσω τους τη γάμησες.
Δεν το έχω δει ούτε στα χειρότερα λασποχώρια της αλβανίας.
Τι σκάτα κάνει η τροχαία; Κτέο πως σκατά περνάνε αυτά τα χρέπια; Κάθονται στον υπεύθυνο;
Re: Που μπορώ να καταγγείλω/ρυφιανέψω
Καταρχην, κάτσε και πάρε μια βαθειά ανάσα γιατί τα είπες όλα μονοκοπανιά και λαχάνιασα 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Re: Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω
Προσπάθησε να πάρεις ανάσα πίσω από κανέναν τέτοιον και θα δεις.
Re: Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
από jackie Daniels » 12 Φεβ 2025, 16:04 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 171 Απαντήσεις
- 3164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Φεβ 2025, 20:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μπορώ να μπω από pc
από Lugozzi » 03 Δεκ 2024, 09:35 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 11 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
03 Δεκ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πού μπορώ να βρω αυτή τη σειρά;
από talaipwros » 25 Ιούλ 2024, 14:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros