catcalling

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: catcalling

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 03 Σεπ 2024, 14:03

Δεν νομίζω οτι η βια στο σχολικο περιβάλλον είναι η λύση, ούτε στο σπίτι. Θαρρώ πως άπαξ και μπουν όρια και δη αδιαπραγμάτευτα από το σπίτι σε μικρή ηλικία, δύσκολο θα καταργηθούν με το έτσι θέλω απ'τα ανήλικα, ή οτι θα πάψουν να τα τηρουν όντας αντιλαμβανόμενα πως δεν τους λείπει η ελευθερία, αλλά δεν επιτρεπεται η όποια ασυδοσία.
Σαν γονιός έχω ρίξει μια φορά χαστούκι στον μεγαλο που είδε τον ουρανό σφοντύλι. Άλλη μια φορά στον μικρό που τονε μάζεψα απο κάτι τσογλάνια που βρέθηκε στο παραρτημα του Πανεπιστημίου για να κάνει παρκούρ σε κάτι στρώματα που είχαν και οι αλλοι πίσω φτιάχναν μολότωφ. Τονε βούτηξα απ'το μαλλί και ευτυχώς έσκασε μετά 5 λεπτά η κλούβα και τα μάζεψε. Εξήγησα με ξεκάθαρο τρόπο πως αν γουστάρουν να ζουν στον δρόμο, ώρα τους καλή κι αέρας στα πανιά τους. Ο πατέρας ήταν πιο συγκαταβατικός, αλλά όταν ξαναμπήκαν τα ορια εκ νέου, απλά συμφώνησε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Σεπ 2024, 14:05

Chupacabra έγραψε:
03 Σεπ 2024, 13:17
Μπίστης έγραψε:
03 Σεπ 2024, 12:07
Δεν έχω καταλάβει τι κάνουνε :102:

Κάποιος στα ελληνικά ?
Catcalling ειναι το να παρενοχλεις ακομψα γυναικες στο δρομο η σε οποιοδηποτε δημοσιο χωρο
Άσε τις woke μαλακίες. Γιατί περιγράφεις μόνο την πλέον ακραία έκφραση του φαινόμενου;
Και ένα σφύριγμα, ακόμα και ένα κομπλιμέντο μπορεί πια να θεωρηθεί catcalling μέσα στην σημερινή άρρωστη νοοτροπία.

Και το παράδοξο είναι οτι με την καταστολή του απλου φλερτ, τα πιτσιρίκια σήμερα ξεσαλώνουν με την πιο χυδαία μορφη.
Οποία έκπληξις.
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι επιστήμονα που φοβάται να πετάξει με αεροπλάνο.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Σεπ 2024, 14:19

Imperium έγραψε:
03 Σεπ 2024, 14:05
Chupacabra έγραψε:
Μπίστης έγραψε:

Κάποιος στα ελληνικά ?
Catcalling ειναι το να παρενοχλεις ακομψα γυναικες στο δρομο η σε οποιοδηποτε δημοσιο χωρο
Άσε τις woke μαλακίες. Γιατί περιγράφεις μόνο την πλέον ακραία έκφραση του φαινόμενου;
Και ένα σφύριγμα, ακόμα και ένα κομπλιμέντο μπορεί πια να θεωρηθεί catcalling μέσα στην σημερινή άρρωστη νοοτροπία.

Και το παράδοξο είναι οτι με την καταστολή του απλου φλερτ, τα πιτσιρίκια σήμερα ξεσαλώνουν με την πιο χυδαία μορφη.
Οποία έκπληξις.
Αυτό είναι catcalling. Δεν υπάρχει "μετριοπαθές" catcalling και ούτε φυσικά το σφύριγμα είναι μετριοπαθές, what the fuck. Το φλερτ δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 03 Σεπ 2024, 14:20

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
03 Σεπ 2024, 10:57
Ναύτης έγραψε:
03 Σεπ 2024, 10:51
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
03 Σεπ 2024, 10:42

Ο δικαιωματισμος λέει πως χρειάζονται εκπαίδευση από μικρά τα αγόρια για να σέβονται τις γυναίκες. Εδώ με την πατριαρχιλα, βάλε και την αλβανική, την πιο βαριά, βάλε την την τραποματσοκαφριλα, δέσαμε. Τα σχολεία στην βόρεια Ευρώπη δεν είναι πια αυστηρά, αλλά γίνεται σωστή δουλειά.
Παλιότερα, πριν 40 χρόνια που η πατριαρχία ήταν βαρβάτη, δεν διανοούμασταν τα 15χρονα να συμπεριφερθούμε έτσι σε κοπέλες, θα μάς αφαλόκοβε ο πατέρας μας έτσι και το μάθαινε. Έτσι συνέβαινε στην πλειονότητα των παιδιών τέλος πάντων. Για την κατάντια πολλών παιδιών σήμερα δεν φταίει η πατριαρχία, φταίει η μαλακία ή/και η αδιαφορία των γονιών, σού είπα: ένα κινητό, μια τιβί, ένα πλειστέσιον κι ένα πενηντάρι κάθε Σάββατο, σ' αυτά εξαντλείται σήμερα η διαπαιδαγώγηση πάρα πολλών εφήβων και μη τυχόν βάλεις καμιά κατσάδα γιατί θα προκληθούν ψυχικά τραύματα στο βλαστάρι.
Πριν από 40 χρόνια δεν υπήρχε ο παράγοντας νεολαία, απλά όταν πήγαινες 18 πήγαινες στρατό,, έψαχνες για δουλειά, παντρευοσουν, και είχες μια γυναίκα να δερνεις στο σπίτι ευπρεπής. Τώρα που είναι πιο φιλελεύθερα τα πράγματα, το πατριαρχικό καφριλικι διαχέεται μέσα στην ηλικία, σε πιο χαμηλό επίπεδο, γιατί στον γάμο δεν σε παίρνει τόσο όσο παλιά.

40 χρόνια πριν στα 80ς της πασοκάρας ; Τότε που αιώνιοι φοιτητές και εφηβεία μέχρι τα 40; Άντε καλέ... Στην επαρχία μπορεί ναταν έτσι σε κάποιο βαθμό..

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 03 Σεπ 2024, 14:25

Imperium έγραψε:
Chupacabra έγραψε:
Μπίστης έγραψε:

Κάποιος στα ελληνικά ?

Οποία έκπληξις.
Εγώ woke;Απεταξάμην καμία σχέση απλά
δίνω τον ορισμό με βάση τα δεδομένα της
σημερινής εποχής.

Σε ανύποπτο χρόνο είχαν ποσταρει νήμα σχετικά με την επιβολή προστίμου εφτακοσιων ευρώ για
καμάκι που νομοθετήθηκε στη Γαλλία.
Σε εκείνο το νήμα μια φορουμιτισα είχε πει ότι έχει ταξιδέψει αρκετές φορές εκεί και δεν ενοχλούνταν ιδιαίτερα αν κάποιος της έλεγε
στο δρόμο oh la la χωρίς όμως να προχωρήσει
σε αγαρμπες η ακομψες κινήσεις.

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 03 Σεπ 2024, 14:31

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
03 Σεπ 2024, 13:36
Ναύτης έγραψε:

Παλιότερα, πριν 40 χρόνια που η πατριαρχία ήταν βαρβάτη, δεν διανοούμασταν τα 15χρονα να συμπεριφερθούμε έτσι σε κοπέλες, θα μάς αφαλόκοβε ο πατέρας μας έτσι και το μάθαινε. Έτσι συνέβαινε στην πλειονότητα των παιδιών τέλος πάντων.
Προσυπογράφω σε ό,τι αφορά τη σκιαγράφηση της περιρρέουσας κατάστασης που περιγράφεις πριν 40-50 χρόνια.

Τα έχω ξαναγράψει θαρρώ: βίωνες μια διάχυτη "τρομοκρατία" μεν (στο σπίτι τις τρώγαμε, στο σχολείο τις τρώγαμε, στην κατασκήνωση περιόδου 1968-1974 τις τρώγαμε, στο δρόμο μόνο το διαπραγματευόμαστε το ξύλο...), ωστόσο μας ετίθεντο τόσο "ωμά" τα όρια έξωθεν και έσωθεν που ξέραμε τι μας περίμενε αν τα υπερβαίναμε...

Το λοιπόν, εάν κάποιος μου ζητούσε να διαλέξω την εποχή που βίωσα ή ετούτη που βιώνουν τα παιδιά μου (από την άποψη της πρόληψης της παραβατικής συμπεριφοράς), θαρρώ πως θα διάλεγα την εποχή μου...

Παράδειγμα (και συγγνώμη αν το έχω ξαναπεί): ο "τρομοκράτης" γυμνασιάρχης μας ήταν κολλητός του πατέρα μου. Ε, εξ αυτού του λόγου, όχι μόνο δεν τον είχα "μέσον" αλλά το αντίθετο. Είχε προειδοποιήσει ο πατέρας: "μη μάθω τίποτε κακομοίρη μου"
:bravo:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Σεπ 2024, 14:33

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Σεπ 2024, 14:19
Δεν υπάρχει "μετριοπαθές" catcalling και ούτε φυσικά το σφύριγμα είναι μετριοπαθές, what the fuck.
Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς γιατί θα καταστραφεί η ανθρωπότητα. Σύντομα... :cry

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Σεπ 2024, 14:39

Chupacabra έγραψε:
03 Σεπ 2024, 14:25
Imperium έγραψε:
Chupacabra έγραψε:

Οποία έκπληξις.
σημερινής εποχής.
Α, της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Έπρεπε να το είχες πεί...

Δηλαδή της εποχής που η μουρλαμάρα είναι το new normal. ΟΚ, Πάσο άμα πρόκειται για τον ορισμό της... σημερινής εποχής.

Έκανα το λάθος να νομίσω οτι μιλάγαμε για τον κανονικό ορισμό.
Πάνε αυτά να μου πείς, έ;

ΟΚ, ας φάμε στη μάπα μαλακισμένα τηνέιτζερ που από την άκρατη πουριτανική καταστολή της @σημερινής εποχής@ έχουν γίνει φόβος και τρόμος, και φυσικά με το απυροβόλητο.

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 03 Σεπ 2024, 14:47

Imperium έγραψε:
03 Σεπ 2024, 14:39
Chupacabra έγραψε:
03 Σεπ 2024, 14:25
Imperium έγραψε:

Οποία έκπληξις.
σημερινής εποχής.
Α, της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Έπρεπε να το είχες πεί...

Δηλαδή της εποχής που η μουρλαμάρα είναι το new normal. ΟΚ, Πάσο άμα πρόκειται για τον ορισμό της... σημερινής εποχής.

Έκανα το λάθος να νομίσω οτι μιλάγαμε για τον κανονικό ορισμό.
Πάνε αυτά να μου πείς, έ;

ΟΚ, ας φάμε στη μάπα μαλακισμένα τηνέιτζερ που από την άκρατη πουριτανική καταστολή της @σημερινής εποχής@ έχουν γίνει φόβος και τρόμος, και φυσικά με το απυροβόλητο.
Δεν ξέρω ποιες είναι οι αιτίες αυτών των
φαινομένων αλλά όποιος τολμήσει να υπερβεί
τα εσκεμμένα θέλει πουτσα και αλυπητο ξύλο.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 03 Σεπ 2024, 14:51

η βία δεν είναι λύση , η λία όμως είναι βισυ.
η αιτία βρε στρόπια είναι ο ανθρωπος.
πάντα υπήρχε πάντα θα υπάρχει.
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ λύση. και λουπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 03 Σεπ 2024, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 03 Σεπ 2024, 14:52

Σε λίγο καιρό άντρες, γυναίκες, παιδιά, ΛΟΑΤΚΙ, όλοι δε θα τολμούμε να βγούμε από τα σπίτια μας

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 03 Σεπ 2024, 15:30

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
03 Σεπ 2024, 13:36
Ναύτης έγραψε:

Παλιότερα, πριν 40 χρόνια που η πατριαρχία ήταν βαρβάτη, δεν διανοούμασταν τα 15χρονα να συμπεριφερθούμε έτσι σε κοπέλες, θα μάς αφαλόκοβε ο πατέρας μας έτσι και το μάθαινε. Έτσι συνέβαινε στην πλειονότητα των παιδιών τέλος πάντων.
Προσυπογράφω σε ό,τι αφορά τη σκιαγράφηση της περιρρέουσας κατάστασης που περιγράφεις πριν 40-50 χρόνια.

Τα έχω ξαναγράψει θαρρώ: βίωνες μια διάχυτη "τρομοκρατία" μεν (στο σπίτι τις τρώγαμε, στο σχολείο τις τρώγαμε, στην κατασκήνωση περιόδου 1968-1974 τις τρώγαμε, στο δρόμο μόνο το διαπραγματευόμαστε το ξύλο...), ωστόσο μας ετίθεντο τόσο "ωμά" τα όρια έξωθεν και έσωθεν που ξέραμε τι μας περίμενε αν τα υπερβαίναμε...

Το λοιπόν, εάν κάποιος μου ζητούσε να διαλέξω την εποχή που βίωσα ή ετούτη που βιώνουν τα παιδιά μου (από την άποψη της πρόληψης της παραβατικής συμπεριφοράς), θαρρώ πως θα διάλεγα την εποχή μου...

Παράδειγμα (και συγγνώμη αν το έχω ξαναπεί): ο "τρομοκράτης" γυμνασιάρχης μας ήταν κολλητός του πατέρα μου. Ε, εξ αυτού του λόγου, όχι μόνο δεν τον είχα "μέσον" αλλά το αντίθετο. Είχε προειδοποιήσει ο πατέρας: "μη μάθω τίποτε κακομοίρη μου"
Αυτό είναι το ζουμί: όρια. Είχαμε όρια. Πράγμα που έφερνε ισορροπία. Τότε δεν το καταλαβαίναμε βέβαια, εγώ έλεγα ότι ο πατέρας μου ήταν βελιγκέκας, ο φόβος και ο τρόμος, ήταν και δίκαιος όμως, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι μ' αδίκησε, ούτε την εποχή που έκανα την επανάστασή μου. Τέσπα, με λίγα λόγια ήταν άσπρο και μαύρο, ήξερες τους κανόνες, ήξερες και το διακύβευμα. Κι αυτός ο φόβος, ο φόβος των συνεπειών, ήταν μάλλον θετικός, δούλευε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Έπρεπε να φτάσω σχεδόν στα 50 μου για να καταλάβω -και να δικαιώσω- τον πατέρα μου. Ξέραν οι παλιοί κι ας μην γνώριζαν τόσα πολλά.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 03 Σεπ 2024, 15:34

Μπίστης έγραψε:

Κάποιος στα ελληνικά ?
Το καμάκι. Ο νηματοθετης δεν έχει καμάκι στο χωριό του, τα παίρνει όλα εισαγώμενα από τις αμερικανικές εκπομπές στην τιβη
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Σεπ 2024, 15:38

Ο Στάθης Ψάλτης φταίει για όλα αυτά!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Σεπ 2024, 15:47

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
03 Σεπ 2024, 15:34
Μπίστης έγραψε:

Κάποιος στα ελληνικά ?
Το καμάκι. Ο νηματοθετης δεν έχει καμάκι στο χωριό του, τα παίρνει όλα εισαγώμενα από τις αμερικανικές εκπομπές στην τιβη
Δεν είναι το καμάκι. Το καμάκι είναι ένα είδους χοντροκομμένο πέσιμο, αλλά έχει ερωτικό στόχο. Όταν σφυρίζεις ή φωνάζεις "που την πας αυτή τη μαούνα καύλα μου", ξέρεις ότι δε πρόκειται να ανταποκριθεί καμία ποτέ. Το κάνουν πιο πολύ για να τους ακούσουν οι υπόλοιποι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών