Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα
Όπως και να 'χει το πράγμα, έχει όντως ενδιαφέρον η τελική ποινή που θα επιβληθεί στον "βιντεάκια" όπως και η ποινή που θα επιβληθεί στο ασυστόλως εκτεθειμένο στα μάτια του λαού, καρατσεκαρισμένο ιατρικώς ψυχάκι, που κάποιοι αιθεροβάμονες θεώρησαν ως απαραίτητο μέσο την επανένταξη του στην εύνομη κενωνία.
Antetokounmpo for President!
ναι φίλε, απανταω σε καποιον που λεει σαχλες για πακιστανικά κινητα. Σε ποια ταινια τα ειδες αυτα δεν είπες ομως.
τεσπα, καταλαβαινω οτι μπορουμε να κρυφτουμε πισω απο ενα φορεμα, να φωναξουμε "αυτος το εκανε", και αν ρωτήσουν ποιος μίλησε να σφυρίζουμε και να κανουμε τους χαζους, γιατί ειμαστε αντρες. Ωραια η ιδέα σου, αλλα οι καταγγελίες πρέπει να ειναι επώνυμες.
Ε, σε ευρύτερη ανάγνωση, το ίδιο ισχύει και για τις καταγγελίες που γράφονται στο πχόρουμ από τον κάθε κανέκο, που παθαίνει δημοκρατικής φάσης ταράκουλο αν αποκαλυφθεί η ταυτότητα και καθημερινότητα του.enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 16:15ναι φίλε, απανταω σε καποιον που λεει σαχλες για πακιστανικά κινητα. Σε ποια ταινια τα ειδες αυτα δεν είπες ομως.
τεσπα, καταλαβαινω οτι μπορουμε να κρυφτουμε πισω απο ενα φορεμα, να φωναξουμε "αυτος το εκανε", και αν ρωτήσουν ποιος μίλησε να σφυρίζουμε και να κανουμε τους χαζους, γιατί ειμαστε αντρες. Ωραια η ιδέα σου, αλλα οι καταγγελίες πρέπει να ειναι επώνυμες.
Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.
Και από ευέξαπτα κανεκοειδή στο πχόρουμ, άλλο τίποτα.
ναι αν κανει κάποιος καταγγελία εδώ πρέπει να ειναι επώνυμη, αλλά εχει κανει κανείς, ή εννοείς που σε λένε θεία;
νομιζω δεν εχει σχέση η επιθυμία σου να δεις μπουτακια γαλή με αυτό που συζητάμε.
νομιζω δεν εχει σχέση η επιθυμία σου να δεις μπουτακια γαλή με αυτό που συζητάμε.
Προτείνω να τσεκάρεις ποιες αφανείς χλαπάτσες με λένε θεία και όχι μόνον.
Αυτό θα σου λύσει πολλές απορίες.
Κάνε το τεστ και τα ξαναλέμε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δηλαδή έχεις (λέμε τώρα) σε βίντεο πχ μια μίζα σε κάποιο υψηλό πρόσωπο (δικό σου παράδειγμα) και μου λες ευθαρσώς ότι δεν υπάρχει τρόπος να το ανεβάζεις στο νετ χωρίς ονοματεπώνυμο ;enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 16:15ναι φίλε, απανταω σε καποιον που λεει σαχλες για πακιστανικά κινητα. Σε ποια ταινια τα ειδες αυτα δεν είπες ομως.
Έχει καμία σημασία το ονοματεπώνυμο σου ή αν καταδικαστεί ή όχι τελικα το άτομο αυτό όταν θα έχεις κάνει τη ζημιά;
Αυτό λες;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
καλα μπορει να ειναι δίμετροι κουκλοι, αφου δεν τους εχεις δει, γι'αυτο τα εχεις παρει κιολας.
αλλα δεν εχει σχέση γαλή μου, δεν ειναι αδίκημα να σε λένε θεια, μαλακια ειναι , αλλα όχι αδίκημα.
αλλα δεν εχει σχέση γαλή μου, δεν ειναι αδίκημα να σε λένε θεια, μαλακια ειναι , αλλα όχι αδίκημα.
φιλε δεν καταλαβαινεις μαλλον. Λεω οτι ειναι προσβλητικό αν εχω βιντεο με μια μίζα σε κάποιο υψηλό πρόσωπο να πρέπει να κανω τον πακιστανό στην χώρα μου για να το ανεβάσω, ειναι και δική μου χώρα, πρεπει να μπορω να το ανεβάσω με το ονομα μου, και να με επιβραβεύσει η Πολιτεια αν ειχα δικιο, οχι απλα να με αθωώσει.Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 16:29Δηλαδή έχεις (λέμε τώρα) σε βίντεο πχ μια μίζα σε κάποιο υψηλό πρόσωπο (δικό σου παράδειγμα) και μου λες ευθαρσώς ότι δεν υπάρχει τρόπος να το ανεβάζεις στο νετ χωρίς ονοματεπώνυμο ;
Έχει καμία σημασία το ονοματεπώνυμο σου ή αν καταδικαστεί ή όχι τελικα το άτομο αυτό όταν θα έχεις κάνει τη ζημιά;
Αυτό λες;
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις εναόνι μου;
Κατά τα άλλα, σαφώς και το εκλαμβάνω ως τέρμα συνηθισμένη και μαλακισμένη (κυριολεκτικώς) αντίδραση και όχι ως αδίκημα.
Αν το θεωρούσα αδίκημα θα έκανα καταγγελία.
Μπορείς να το δεις και ως μια ευαισθητοποιημένη προσέγγιση μου στις ευάλωτες για τα δικά τους προσωπικά δεδομένα χλαπάτσες του πχώρου.
ΥΓ. Οι "δίμετροι" κούκλοι δεν έχουν τέτοια θέματα.
Το ότι θεωρείται "δίμετρος" όποιος είναι πάνω από ένα 1.85 είναι άλλο ένα πονεμένο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Σεπ 2024, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το εναόνι δεν το λές οπως λενε οι αλλοι το θεια ετσι, το λες για καλό εσύ ε; Τεσπα γαλή, δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, λογικά ουτε εσύ για να μπλεκεις προσωπικους καυγαδες που εχεις στο φορουμ με αυτο που γραφω.
μπορει βεβαια να υπαρχει σχέση, αλλά δεν την βλέπω.
Με ενδιαφέρει το τι βλέπω εγώ και όχι εσύ εναόνι μου. Στην τελική κι εσύ αφανής περσόνα είσαι.
Να προσθέσω επίσης ότι εσύ άνοιξες το εν λόγω μπουκάλι κι όχι εγώ.
Αν σε ζαλίζει, πιες μια γκαζόζα ή μια βαλεριάνα.
Όλα τα είχαμε, οι εναλλακτικοί βίγκαν του θέματος, μας έλειπαν.
τι εννοεις ειμαι αφανής περσόνα; Σε εσένα; Εσκεμμένο ειναι αυτό και το ξερεις, δεν θελω να σε γνωρίσω, κακό ειναι;
Τέσπα, ενδιαφέρον που βλεπεις συσχετισμό την ανάγκης σου να γνωρίσεις οσους νομιζεις οτι πρέπει, με την ανάγκη ενός πολίτη να μην το παιζει "πακιστανός" στην χώρα του για να κανει μια καταγγελία, αλλα δεν βλεπω την σύνδεση.
Αν θες προσπάθησε να με βοηθήσεις να καταλάβω, μηπως και σε αδικώ.
Τέσπα, ενδιαφέρον που βλεπεις συσχετισμό την ανάγκης σου να γνωρίσεις οσους νομιζεις οτι πρέπει, με την ανάγκη ενός πολίτη να μην το παιζει "πακιστανός" στην χώρα του για να κανει μια καταγγελία, αλλα δεν βλεπω την σύνδεση.
Αν θες προσπάθησε να με βοηθήσεις να καταλάβω, μηπως και σε αδικώ.
Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι αν με αδικούν οι αφανείς επιθετικές χλαπάτσες.enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 16:50τι εννοεις ειμαι αφανής περσόνα; Σε εσένα; Εσκεμμένο ειναι αυτό και το ξερεις, δεν θελω να σε γνωρίσω, κακό ειναι;
Τέσπα, ενδιαφέρον που βλεπεις συσχετισμό την ανάγκης σου να γνωρίσεις οσους νομιζεις οτι πρέπει, με το την ανάγκη ενός πολίτη να μην το παιζει "πακιστανός" στην χώρα του για να κανει μια καταγγελία, αλλα δεν βλεπω την σύνδεση.
Αν θες πολυ προσπάθησε πιο ήρεμα να με βοηθήσεις να καταλάβω, μηπως και σε αδικώ.
Χρόνια τώρα.
Αντιθέτως, στηρίζω ολοθέρμως την ώσμωση τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για κακούργημα πηγαίνουν οι Πέντε υπεύθυνοι για το Μάτι
από Kauldron » 05 Ιουν 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Ιαν 2024, 18:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιοι πολιτικοι δεν δικαστηκαν για κακουργημα επειδη ειχαν ασυλια;
από Alex Amsterdam » 22 Μαρ 2024, 08:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
22 Μαρ 2024, 08:42
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
04 Σεπ 2024, 19:31