Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.
Τι να πεις κανείς;
* http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
* https://jailgoldendawn.com/2015/06/08/% ... %B1%CE%B9/
* http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
* https://jailgoldendawn.com/2015/06/08/% ... %B1%CE%B9/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 12 Νοέμ 2018, 10:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Re: Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.
Πέφτω από τα σύννεφα
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
και γω δεν το πιστευα οτι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ να κατηγορείται για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
Οι δημοσιεύσεις και το νήμα που αναφέρουν εμπλοκή Χρυσαυγίτη ήδη έχουν αναφερθεί διότι παραπέμπουν σε αναξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει ως Χρυσαυγίτη κάποιον που ήταν απλώς σύζυγος γυναίκας που ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Cecily Anne
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,

την καλημέρα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
- Cecily Anne
Φυσικά και δε θα κάνω. Σύμφωνα με αυτόΓάταρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:52Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333612
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659#p333714
κι αυτό
viewtopic.php?f=63&t=5659&p=334920#p334246

viewtopic.php?f=63&t=5659#p333746
Αχ για πες μας και συμφωνα με αυτό, τα παιδιά σου θέλεις να τα αγγίζουν χρυσαυγίτες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Kάτσε τώρα να απολαμβάνεις το νήμα και να σκούζεις, θα χαζεύω και θα κάνω κόπι πέιστ το παραπάνω ποστ. Α ναι, κάνει και ένα πμ να κλαίγεσαι στον Σπύρο για τα ακριβώς αντίθετα που κλαιγόσουν χτες, να'χουμε να γελάμε. Τα φιλια μου και την αγάπη μου. χο χο χο
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
κι αυτό
κι αυτό

Αχ για πες μας και συμφωνα με αυτό, τα παιδιά σου θέλεις να τα αγγίζουν χρυσαυγίτες;
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Φυσικά και δε θα κάνω. Σύμφωνα με αυτόΓάταρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:52Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
κι αυτό
κι αυτό

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι χρυσαυγίτες θελουν να φιμωθούν τα δικά τους τα σκάνδαλα και τσιρίζουν σαν παρθενωποπίτσες για τα σκάνδαλα ΝΔκρατών.
Όλοι οι παιδεραστές αξίζουν αργό και βασανιστικό θάνατο
- Cecily Anne
μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:59Οι χρυσαυγίτες θελουν να φιμωθούν τα δικά τους τα σκάνδαλα και τσιρίζουν σαν παρθενωποπίτσες για τα σκάνδαλα ΝΔκρατών.
Κάτσε να βρω και το αλλο ποστ περί απειλών ήταν ωραίο.
Χαοτικός @ Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το Σύστημα/Καθεστώς ανέβαλε την δίκη του κατηγορουμενου ως βιαστή 13χρονης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!!!
http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
Σου γράφω ό,τι ακριβώς μου γράφατε και χθες.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:01Κάτσε να βρω και το αλλο ποστ περί απειλών ήταν ωραίο.
Χαοτικός @ Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνας σκιτσογράφος απεικονίζει παιδεραστία
από tanipteros » 25 Οκτ 2023, 21:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
25 Οκτ 2023, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρυσαυγιτης spree killer still at large
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 09 Φεβ 2025, 11:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 397 Απαντήσεις
- 7712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Φεβ 2025, 01:25
-
-
- 128 Απαντήσεις
- 3190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
24 Φεβ 2024, 20:27
-