Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
pylothess
- Phorum.gr user: pylothess
-
pylothess
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από pylothess » 27 Σεπ 2024, 19:07
Μαδουραίος έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 19:04
pylothess έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 19:02
προφανώς τρολάρεις.
Οχι φυσικα
Τι να σου πω ρε φίλε...
Είπαμε να είμαστε αναρχικοί αλλά όχι και έτσι.
Δεν είμαι στρατόκαυλος .
-
pylothess
από pylothess » 27 Σεπ 2024, 19:09
Δεν λέω ότι είναι εύκολο . Είναι εξαιρετικά δύσκολο να στέκεσαι τελείως ακίνητος έστω και για μια ώρα. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω.
Η φυσική κατάσταση του σώματος είναι να κινείται.
Πάντως εγώ θα προτιμούσα αντί για εύζωνας να έκανα θητεία σαν λοκατζής. Δεν υποτιμώ κανένα σώμα . Και τα δυο εξίσου δύσκολα είναι .
-
pylothess
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 27 Σεπ 2024, 19:34
Βλέποντας αυτό το σεπτό νήμα μου δημιουργήθηκε μια απορία: Αν ένα αγόρι του λυκείου που είναι ας πούμε κάπως δροσερό και χαριτοδιπλωμένο, θελήσει να παρελάσει για την 28η Οκτωβρίου αλλά όχι με τα αγόρια... θέλει να παρελάσει με τα κορίτσια... επειδή ναι μεν θέλει να τιμήσει την πατρίδα αλλά ως γυναίκα ρε παιδί μου... δεν πιστεύω τώρα που έχουν κατοχυρωθεί όλα τα woke δικαιώματα να μην του επιτραπεί να το κάνει, ε;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
pylothess
από pylothess » 27 Σεπ 2024, 19:37
micmic έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 19:34
Βλέποντας αυτό το σεπτό νήμα μου δημιουργήθηκε μια απορία: Αν ένα αγόρι του λυκείου που είναι ας πούμε κάπως δροσερό και χαριτοδιπλωμένο, θελήσει να παρελάσει για την 28η Οκτωβρίου αλλά όχι με τα αγόρια... θέλει να παρελάσει με τα κορίτσια... επειδή ναι μεν θέλει να τιμήσει την πατρίδα αλλά ως γυναίκα ρε παιδί μου... δεν πιστεύω τώρα που έχουν κατοχυρωθεί όλα τα woke δικαιώματα να μην του επιτραπεί να το κάνει, ε;
Τι να σου πω δεν ξέρω.
Ένας άνδρας που κάνει εγχείρηση φυλομετάβασης και γίνεται γυναίκα, μπορεί αργότερα να υπηρετήσει στον στρατό ως γυναίκα;
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Δεκ 2023, 19:40
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από TOR
04 Δεκ 2023, 16:11
-
-
- 101 Απαντήσεις
- 4601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
26 Δεκ 2023, 09:59
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
31 Αύγ 2023, 08:26
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.