Συναυλία για τα Τέμπη: How it started, how it's going

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Συναυλία για τα Τέμπη: How it started, how it's going

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 01 Οκτ 2024, 23:31

[quote="mao mao" post_id=3690943 time=1727814504 user_id=355]
[quote=Σέλευκας post_id=3690921 time=1727814102 user_id=600]
κάνεις, δεν βλέπω κανένα τέτοιο υπονοούμενο. Άλλωστε είναι φανερό ότι είναι μια πολιτική σπέκουλα μεταξύ της κυρίας Καρυστινού και της ομάδας καλλιτεχνών με ιδεολογικά πρόσημα. Δεν μπορεί αυτή η κυρία να σέρνει χαροκαμμένους σαν να είναι σκυλάκια.
[/quote]

εντάξει εντάξει, τρίψε τα χέρια σου που μαλώνουν οι συγγενείς μεταξύ τους, σίγουρα ωφελεί το κόμμα σου.
[/quote]
Ωραία το πήγες εκεί που το πήγα και εγώ, για να μη κρυβόμαστε. Αλήθεια όμως από τι ακριβώς θα ωφεληθεί το δήθεν κόμμα μου;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 01 Οκτ 2024, 23:33

Σέλευκας έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:31

Ωραία το πήγες εκεί που το πήγα και εγώ, για να μη κρυβόμαστε. Αλήθεια όμως από τι ακριβώς θα ωφεληθεί το δήθεν κόμμα μου;
Δεν ξέρω που πήγες εσύ, εγώ πάντως πχ στο Μάτι δεν κάθησα να κριτικάρω κανένα συγγενή θύματος. Τέτοια ξεφτιλίκια μόνο από νεοδημοκράτες είδαμε .

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 01 Οκτ 2024, 23:49

mao mao έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:33
Σέλευκας έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:31

Δεν ξέρω που πήγες εσύ, εγώ πάντως πχ στο Μάτι δεν κάθησα να κριτικάρω κανένα συγγενή θύματος. Τέτοια ξεφτιλίκια μόνο από νεοδημοκράτες είδαμε .
ο Τσίπρας δεν ήταν που είπε ότι χτίσαν στο δάσος και καλά να πάθουν;
Πως να μην κριτικάρω όταν βλέπω τέτοια ξεφτίλα που προσβάλει νεκρούς. Ούτε καν ρώτησε τους άλλους γονείς παρά μόνο τους ρίχνει μομφή ότι θέλουν το κουκούλωμα. Μόνο από αριστερούς αυτά , βρήκε να κάνει πολιτική σπέκουλα με άτομα που φημίζονται για την παραταξιακή τους τοποθέτηση. Αν θες να βάλεις καλλιτέχνες πρέπει να έχεις ευρύτερη αποδοχή από όλο το πολιτικό φάσμα και φυσικά σε συνεννόηση με όλους τους γονείς . Τι είναι κουπόνια του ΚΚΕ σε γιορτή της ΚΝΕ; Νεκρούς έχεις δεν μαχεσαι για τη Νικαράγουα και το Αφγανιστάν
Azzurra Carnelos

nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 01 Οκτ 2024, 23:50

Και ο Αντρέας φίλε, όχι μόνο ο Τσιπρας

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 01 Οκτ 2024, 23:54

Και ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος.
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » Χθες, 00:11

Η τύπισσα προσβάλει όσους δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τους κατηγορεί όλους ότι θέλουν συγκάλυψη αν δεν θέλουν τη συναυλία του Παπακωνσταντίνου . Ο Παπακωνσταντίνου είχε βγάλει μια λίστα καλλιτεχνών που τάχα υπόγραψαν υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα Ζαεφ. Μετά μάθαμε ότι πάνω από τους μισούς δεν υπέγραψαν τίποτε , δηλαδή ήταν μια λίστα με σκοπό να εκβιάσει συναισθηματικά ή καλλιτεχνικά τους καλλιτέχνες. Κανονικός εργάτης της παράταξης. Εκπλήσσομαι που δεν έβγαλε λίστα τραγουδιστών χωρίς να το ξέρουν μήπως πάει κανένας από φόβο μη τον πουν δεξιό.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » Χθες, 00:16

mao mao έγραψε:
01 Οκτ 2024, 22:23
Δίκαιωμα του Πλακιά να διαφωνεί με τη συναυλία και να διαχωρίσει τη θέση του. Απόλυτα σεβαστό.

Αυτό που δεν είναι σεβαστό είναι να κατηγορεί τους άλλους συγγενείς οτι πάνε να κονομήσουν από τη συναυλία.
Δεν λέει αυτό ο κ. Πλακιάς. Λέει ας κονομήσουν αλλά όχι χρησιμοποιώντας τα δικά μας θύματα. Ας πούνε οι οικογένειες Χ και ψ κάνουμε αυτή την συναυλία. Όχι "οι οικογένειές των θυμάτων".

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » Χθες, 00:32

gassim έγραψε:
Χθες, 00:16
mao mao έγραψε:
Δίκαιωμα του Πλακιά να διαφωνεί με τη συναυλία και να διαχωρίσει τη θέση του. Απόλυτα σεβαστό.

Αυτό που δεν είναι σεβαστό είναι να κατηγορεί τους άλλους συγγενείς οτι πάνε να κονομήσουν από τη συναυλία.
Δεν λέει αυτό ο κ. Πλακιάς. Λέει ας κονομήσουν αλλά όχι χρησιμοποιώντας τα δικά μας θύματα. Ας πούνε οι οικογένειες Χ και ψ κάνουμε αυτή την συναυλία. Όχι "οι οικογένειές των θυμάτων".
Δηλαδή η αφίσα της συναυλία τις έπρεπε να γράφει; Συναυλία για τα θύματα των Τεμπών πλήν των τάδε οικογενειών; Και να μη γράφει για 57 νεκρούς αλλά για 49πχ; Είπαμε δικαιώμα του να εκφράσει τη διαφωνία του, αλλά μέχρι εκεί.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » Χθες, 00:49

Και τσάμπα να ήταν ο Παπακωσταντίνου είναι από μόνος του προσβολή νεκρών. Και ζωντανών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » Χθες, 00:55

mao mao έγραψε:
Χθες, 00:32
gassim έγραψε:
Χθες, 00:16
mao mao έγραψε:

Δηλαδή η αφίσα της συναυλία τις έπρεπε να γράφει; Συναυλία για τα θύματα των Τεμπών πλήν των τάδε οικογενειών; Και να μη γράφει για 57 νεκρούς αλλά για 49πχ; Είπαμε δικαιώμα του να εκφράσει τη διαφωνία του, αλλά μέχρι εκεί.
Ναι αυτό έπρεπε να λέει.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » Χθες, 01:24

Εικόνα
https://www.documentonews.gr/article/pl ... ika-video/

«Δεν γίνεται να γίνει κάτι για πέντε οικογένειες και άλλες 50 να μην συμμετέχουν»

«Τα 57, ο πληθυντικός και αυτά δεν μου αρέσει, γιατί στα 57 είναι και τα παιδιά μου. Όχι στον αέρα, όχι σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι έξι θύματα, να κάνει μια συναυλία για 57. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με όλες τις οικογένειες και έχουν αναστατωθεί όλοι. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω στον δρόμο και να μου πει ο άλλος ότι ήρθα στη συναυλία, σε ενίσχυσα εγώ 15 ευρώ και εγώ που δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα και τι»

«Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά και καθαρά όχι όμως στο όνομα των παιδιών μου, να πάει ο άλλος να δώσει 15 ευρώ. Αν γινόταν η συναυλία χωρίς αντίτιμο θα ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά με αντίτιμο όχι, τέλος»

«θα πάρουν όλοι οι καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν τα εξώδικα και μετά άμα γίνει συναυλία θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα, που πήγαν τα χρήματα από τη συναυλία. Θα περιμένων να δω εάν θα γίνει η συναυλία»

«εγώ σε συγγενή δεν θα στείλω εξώδικο, ούτε μήνυση θα κάνω ούτε τίποτα» και συνέχισε λέγοντας Αλλά αν οι καλλιτέχνες που θα πάνε, γιατί πάνε, απ’ ότι μαθαίνουμε τώρα δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι, πάνε αφιλοκερδώς, δεν ξέρουν νομίζουν ότι πάνε για να μας βοηθήσουν όλους. Στην ουσία δεν θα μας βοηθήσουν όλους. »

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » Χθες, 10:41

"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » Χθες, 10:56

georgebi έγραψε:
Χθες, 01:24
Εικόνα
https://www.documentonews.gr/article/pl ... ika-video/

«Δεν γίνεται να γίνει κάτι για πέντε οικογένειες και άλλες 50 να μην συμμετέχουν»

«Τα 57, ο πληθυντικός και αυτά δεν μου αρέσει, γιατί στα 57 είναι και τα παιδιά μου. Όχι στον αέρα, όχι σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι έξι θύματα, να κάνει μια συναυλία για 57. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με όλες τις οικογένειες και έχουν αναστατωθεί όλοι. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω στον δρόμο και να μου πει ο άλλος ότι ήρθα στη συναυλία, σε ενίσχυσα εγώ 15 ευρώ και εγώ που δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα και τι»

«Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά και καθαρά όχι όμως στο όνομα των παιδιών μου, να πάει ο άλλος να δώσει 15 ευρώ. Αν γινόταν η συναυλία χωρίς αντίτιμο θα ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά με αντίτιμο όχι, τέλος»

«θα πάρουν όλοι οι καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν τα εξώδικα και μετά άμα γίνει συναυλία θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα, που πήγαν τα χρήματα από τη συναυλία. Θα περιμένων να δω εάν θα γίνει η συναυλία»

«εγώ σε συγγενή δεν θα στείλω εξώδικο, ούτε μήνυση θα κάνω ούτε τίποτα» και συνέχισε λέγοντας Αλλά αν οι καλλιτέχνες που θα πάνε, γιατί πάνε, απ’ ότι μαθαίνουμε τώρα δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι, πάνε αφιλοκερδώς, δεν ξέρουν νομίζουν ότι πάνε για να μας βοηθήσουν όλους. Στην ουσία δεν θα μας βοηθήσουν όλους. »

Εικόνα
Σωστός ο Πλακιάς, σταθερά ηλίθια η Κουτσούμπω.
Antetokounmpo for President! :grfl:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » Χθες, 10:57

Επ' ευκαιρία, έχει καμμία σχέση αυτό το σούργελο με τον λατρεία του ΚΚΕ;
Antetokounmpo for President! :grfl:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » Χθες, 11:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Χθες, 00:49
Και τσάμπα να ήταν ο Παπακωσταντίνου είναι από μόνος του προσβολή νεκρών. Και ζωντανών
και αγέννητων, να προσθέσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών