Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
runner

Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 30 Οκτ 2024, 23:15

Δεν υπάρχει ''θερινή ώρα''.
Η ώρα που έχουμε τώρα είναι η φυσιολογική.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 30 Οκτ 2024, 23:15

hellegennes έγραψε:
30 Οκτ 2024, 06:35

Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
Για το θεο
Εικόνα

Πώς η αλλαγή της ώρας αυξάνει τα τροχαία ατυχήματα
https://www.topgeargreece.gr/news/10078 ... E%BC%CE%B5.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 30 Οκτ 2024, 23:19

SeaHawk έγραψε:
30 Οκτ 2024, 23:15
hellegennes έγραψε:
30 Οκτ 2024, 06:35

Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
Για το θεο
Εικόνα

Πώς η αλλαγή της ώρας αυξάνει τα τροχαία ατυχήματα
https://www.topgeargreece.gr/news/10078 ... E%BC%CE%B5.

Ε, αφού το λένε οι 4 τροχοί έτσι θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 30 Οκτ 2024, 23:21

Κοιτα αν πρεπει να διαλεξω την αποψη με την μεγαλυτερη βαρυτητα για κατι σχετικο με τα τροχαια,αναμεσα στους 4 τροχους και ενα μπακαλη που δεν οδηγαει ε διαλεγω 4 τροχους.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 31 Οκτ 2024, 02:18

Κι εγώ ανεκαθεν αυτό που λέει ο γιαννόπουλας πίστευα, σχετικά με το θέμα των οδηγικων ατυχημάτων. Το σκοτάδι του απογεύματος είναι χειρότερο από το "πρωινό".
Το πρωί ξεκινάς τη μέρα σου ντούρος και φρέσκος, έχεις πιει το καφεδάκι σου, πας στη δουλειά σου χωρίς να βιάζεσαι και δεν έχεις λόγο να βιαστείς κτλ.
Ενω τα απογεύματα που επιστρέφουν όλοι εντελώς καυλωμενοι να γυρίσουν σπίτι, να ξεκουραστούν ή να συνεχίσουν με άλλες υποχρεώσεις κτλ, γίνεται της καραπουταναρας.
Το λέω επειδή κάθε μέρα το βλέπω, όχι επειδή το λέει ο γιαννόπουλας.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Οκτ 2024, 02:27

vantono έγραψε:
31 Οκτ 2024, 02:18
Κι εγώ ανεκαθεν αυτό που λέει ο γιαννόπουλας πίστευα, σχετικά με το θέμα των οδηγικων ατυχημάτων. Το σκοτάδι του απογεύματος είναι χειρότερο από το "πρωινό".
Το πρωί ξεκινάς τη μέρα σου ντούρος και φρέσκος, έχεις πιει το καφεδάκι σου, πας στη δουλειά σου χωρίς να βιάζεσαι και δεν έχεις λόγο να βιαστείς κτλ.
Ενω τα απογεύματα που επιστρέφουν όλοι εντελώς καυλωμενοι να γυρίσουν σπίτι, να ξεκουραστούν ή να συνεχίσουν με άλλες υποχρεώσεις κτλ, γίνεται της καραπουταναρας.
Το λέω επειδή κάθε μέρα το βλέπω, όχι επειδή το λέει ο γιαννόπουλας.
Ο ΓΓ ως συνήθως λέει μαλακίες. Έχω απαντήσει σ' αυτήν την έρευνα της πούτσας με το αναλυτικό αρχείο των ΗΠΑ για τα οδικά ατυχήματα, όπου δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ συσχέτιση.

Θα υπήρχε όμως αύξηση αν γυρνούσαμε μόνιμα είτε σε θερινή είτε σε χειμερινή ώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 31 Οκτ 2024, 04:49

Δημοκράτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 08:02
Μα η αλλαγή της ώρας πρακτικά αυτό είναι
Όλα ορίζονται να γινονται μια ώρα πριν ή μια ωρα μετά
Το ότι " βαφτίζουμε " οι άνθρωποι το τώρα 8 ή 9 ή ώρα είναι καθαρά δική μας επιλογή
Μπορείς να πεις ότι συνεχίζει να είναι 8 αλλά εσύ θα πηγαίνεις για δουλεια στις 9
Για μάθημα πας ότι ώρα θέλεις. Δεν γίνεται να πας όμως για ύπνο ότι ώρα θέλεις. Τότε δεν θα μιλάς για ύπνο αλλά για ξενύχτι. Έχω εμπλακεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα(ελαφρύ) την ημέρα αλλαγής της ώρας. Είχα το προηγούμενο βράδυ κοιμηθεί 8 ώρες. Δεν μου έλειπε δηλαδή ύπνος ποσοτικώς.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 31 Οκτ 2024, 07:42

Σπύρος έγραψε:
31 Οκτ 2024, 04:49
Δημοκράτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 08:02
Μα η αλλαγή της ώρας πρακτικά αυτό είναι
Όλα ορίζονται να γινονται μια ώρα πριν ή μια ωρα μετά
Το ότι " βαφτίζουμε " οι άνθρωποι το τώρα 8 ή 9 ή ώρα είναι καθαρά δική μας επιλογή
Μπορείς να πεις ότι συνεχίζει να είναι 8 αλλά εσύ θα πηγαίνεις για δουλεια στις 9
Για μάθημα πας ότι ώρα θέλεις. Δεν γίνεται να πας όμως για ύπνο ότι ώρα θέλεις. Τότε δεν θα μιλάς για ύπνο αλλά για ξενύχτι. Έχω εμπλακεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα(ελαφρύ) την ημέρα αλλαγής της ώρας. Είχα το προηγούμενο βράδυ κοιμηθεί 8 ώρες. Δεν μου έλειπε δηλαδή ύπνος ποσοτικώς.
Δεν βγαζειβκανενα νόημα αυτό που λες
Φυσικά και πας για ύπνο ότι ώρα θέλεις

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Οκτ 2024, 08:08

hellegennes έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:46
Ασέβαστος έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:06
hellegennes έγραψε:
30 Οκτ 2024, 11:56

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό έκαναν μέχρι την επινόηση της αλλαγής της ώρας, μόνο που το δεύτερο είναι απείρως πιο βολικό για πάρα πολλούς λόγους.
οχι, το πρωτο ειναι πιο βολικο :102:
Να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει, να αλλάζουνε ας πούμε κατά βούληση τα ωράρια στους υπαλλήλους τους οι επιχειρήσεις, να αλλάζουν τα σχολεία και να μην ξέρουν τι να κάνουν τα παιδιά τους, να μην ξέρεις πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όλο αυτό το μπάχαλο που προτείνεις;
προφανως δε θα αλλαζει ωραριο καθενας καθε μηνα. μια φορα θα αλλαζουν, ισως και καμμια. τα σχολεια ας πουμε που ειναι βασικα χειμωνα, ισως και να μην αλλαξουν καθολου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Οκτ 2024, 08:20

Ασέβαστος έγραψε:
31 Οκτ 2024, 08:08
hellegennes έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:46
Ασέβαστος έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:06

οχι, το πρωτο ειναι πιο βολικο :102:
Να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει, να αλλάζουνε ας πούμε κατά βούληση τα ωράρια στους υπαλλήλους τους οι επιχειρήσεις, να αλλάζουν τα σχολεία και να μην ξέρουν τι να κάνουν τα παιδιά τους, να μην ξέρεις πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όλο αυτό το μπάχαλο που προτείνεις;
προφανως δε θα αλλαζει ωραριο καθενας καθε μηνα. μια φορα θα αλλαζουν, ισως και καμμια. τα σχολεια ας πουμε που ειναι βασικα χειμωνα, ισως και να μην αλλαξουν καθολου.
Τα σχολεία στην Ελλάδα ξεκινάνε καλοκαίρι και τελειώνουν καλοκαίρι.

Ειλικρινά, έχω χαθεί με το τι προτείνεις. Τώρα λες να μην αλλάζουν καθόλου ή να αλλάζουν μια φορά (τι είναι πάλι αυτό; έναν χρόνο θα είναι με το ένα σύστημα και έναν με το άλλο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών