Μήπως γίνονται εσκεμμένα λάθη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μήπως γίνονται εσκεμμένα λάθη;
Θα γράψω μια αληθινή ιστορία από ένα δημοτικό σχολείο στα Χανιά.
Σε αυτό το δημοτικό σχολείο σε μία τάξη υπάρχουν 3 αγοράκια από το Πακιστάν .
Όχι μόνο δεν μιλάνε Ελληνικά ούτε μία λέξη αλλά ούτε μία λέξη στα Αγγλικά.
Μήπως είναι μεγάλο λάθος να είναι παιδάκια που δεν μιλάνε καθόλου Ελληνικά στα σχολεία;
Μήπως έπρεπε να τους κάνει το κράτος πρώτα σε ειδικά σχολεία μαθήματα για να τα προετοιμάσει λίγο πριν τα πετάξει μέσα σε μια τάξη χωρίς να μπορούνε να επικοινωνήσουν.
Η δασκάλα φυσικά το βρίσκει πολύ ενδιαφέρον μου είπε ότι την τουαλέτα την λένε τάιλετ και της φάνηκε ότι υπάρχει κάποια σύνδεση με τα Αγγλικά στην γλώσσα τους.
Ανεξάρτητα το ενδιαφέρον της δασκάλας για την κουλτούρα τους και εάν έχουν κοινές ρίζες κάποιες λέξεις.
Δεν γίνονται λίγο βαβέλ τα πράγματα;
Είναι απλά ένα λάθος από χαζομάρα ή είναι εσκεμμένο λάθος το όλο ζήτημα;
Σε άλλες χώρες πως το χειρίζονται το θέμα;
Ξέρει κανείς;
Σε αυτό το δημοτικό σχολείο σε μία τάξη υπάρχουν 3 αγοράκια από το Πακιστάν .
Όχι μόνο δεν μιλάνε Ελληνικά ούτε μία λέξη αλλά ούτε μία λέξη στα Αγγλικά.
Μήπως είναι μεγάλο λάθος να είναι παιδάκια που δεν μιλάνε καθόλου Ελληνικά στα σχολεία;
Μήπως έπρεπε να τους κάνει το κράτος πρώτα σε ειδικά σχολεία μαθήματα για να τα προετοιμάσει λίγο πριν τα πετάξει μέσα σε μια τάξη χωρίς να μπορούνε να επικοινωνήσουν.
Η δασκάλα φυσικά το βρίσκει πολύ ενδιαφέρον μου είπε ότι την τουαλέτα την λένε τάιλετ και της φάνηκε ότι υπάρχει κάποια σύνδεση με τα Αγγλικά στην γλώσσα τους.
Ανεξάρτητα το ενδιαφέρον της δασκάλας για την κουλτούρα τους και εάν έχουν κοινές ρίζες κάποιες λέξεις.
Δεν γίνονται λίγο βαβέλ τα πράγματα;
Είναι απλά ένα λάθος από χαζομάρα ή είναι εσκεμμένο λάθος το όλο ζήτημα;
Σε άλλες χώρες πως το χειρίζονται το θέμα;
Ξέρει κανείς;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μήπως γίνονται εσκεμμένα λάθη;
Όταν ήρθα Αγγλία η μικρή μου κόρη πήγε πρώτη χρονιά σχολείο.
Δεν ήξερε αγγλικά εκτός από κάποιες βασικές λέξεις.
Το σχολείο είχε τοποθετήσει δίπλα της μία βοηθό δασκάλας. Η βοηθός φυσικά δεν μιλούσε ελληνικά αλλά με νοήματα βοηθούσε την κόρη μου να καταλάβει τι γίνεται και τι πρέπει να κάνει.
Μέχρι τα Χριστούγεννα η κόρη μου μίλαγε άπταιστα αγγλικά.
Φυσικά βοηθούσα και εγώ στο σπίτι αλλά σε αυτές τις ηλικίες αν υπάρχει διάθεση τα παιδιά ρουφάνε σα σφουγγάρια.
Δεν ήξερε αγγλικά εκτός από κάποιες βασικές λέξεις.
Το σχολείο είχε τοποθετήσει δίπλα της μία βοηθό δασκάλας. Η βοηθός φυσικά δεν μιλούσε ελληνικά αλλά με νοήματα βοηθούσε την κόρη μου να καταλάβει τι γίνεται και τι πρέπει να κάνει.
Μέχρι τα Χριστούγεννα η κόρη μου μίλαγε άπταιστα αγγλικά.
Φυσικά βοηθούσα και εγώ στο σπίτι αλλά σε αυτές τις ηλικίες αν υπάρχει διάθεση τα παιδιά ρουφάνε σα σφουγγάρια.
Yippie Kay Yay
Re: Μήπως γίνονται εσκεμμένα λάθη;
ειναι μυθος η αντικατασταση πληθυσμου 

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Απρ 2025, 20:41
-