Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
Από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν όταν έφερε τον Uri Geller. Αλλά και όλη η εκπομπή "Οι πύλες του ανεξήγητου" υπήρξε φωτεινό παράδειγμα δημοσιογραφικής παρακμής.
Re: Πέθανε ο Χαρδαβέλλας
Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2024, 20:32
από micmic
Επίσης τον θυμάμαι στα πρώτα χρόνια του μνημονίου να υποστηρίζει με θέρμη στο ραδιόφωνο ότι ναι, οι συντάξεις όλων πρέπει να μειωθούν. Αλλά όχι των δημοσιογράφων.
Επίσης τον θυμάμαι στα πρώτα χρόνια του μνημονίου να υποστηρίζει με θέρμη στο ραδιόφωνο ότι ναι, οι συντάξεις όλων πρέπει να μειωθούν. Αλλά όχι των δημοσιογράφων.
Και στα αλλα που έψαχνε τους χαμένους τον βαριόμουν. Από όσες εκπομπές έκανε, αυτή είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μακάρι να εμφανιστούν κι άλλες. Αυτές με τα ουφο τις βαριόμουν από μικρός, ήθελα πιο χαβαλεδοτρας.
Τώρα κάθε αντιψεκ θα προσκυνήσει, όλοι οι ψεύτες και αρχιδογλειφτες αρχίζουν όχι δειλά να προβάλουν τα ουφο μετά τον κινεζο-ιό και την κλιμαπατη ως λόγο γκλομπαλ διακυβέρνησης