Είμαι ο μόνος έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο; Βρίσκομαι στο matrix;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κοιτάσματα

Είμαι ο μόνος έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο; Βρίσκομαι στο matrix;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοιτάσματα » 01 Ιαν 2025, 16:39

Όλοι μου φαίνεστε σαν npc, σαν άμυαλα όντα χωρίς κριτική σκέψη. Σηκώνεστε, πατε για δουλειά ή μασουλατε επιδόματα. Ακολουθείτε ότι σας λένε τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί. Οι γυναίκες όλη την μέρα να φτιάχνουν νυχια, μαλλιά, να βλεπουν σίριαλ και να κουτσομπολευουν. Οι άντρες ποδοσφαιρο, αμάξια και τσόντες.

Ο τρόπος διασκέδασης και τα χόμπι το ίδιο. Μπουζούκια με σπασιμο πιατων ή club με νοθευμένο αλκοόλ στριμωγμένοι ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα. Λίγο τένις (είναι της μόδας) και λίγο μπάλα. Όλοι ίδιοι. Γυναίκες με χείλη ροφου και τατουάζ, άντρες με τατουάζ και κοιλιά ή ψευτογυμνασμενοι με τατουάζ και αναβολικά.

Τρώτε ότι σας προμοταρει η Αμερική. Μπεργκερς, ζάχαρη, σοκολάτα και ότι σκουπίδι μπορεί να φανταστεί κανεις. Πιστευετε οτι το εμβόλιο θα σας σώσει από καρκίνο, έμφραγμα, ιώσεις, μολύνσεις ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διατροφή και υπνος αρκετές ώρες για να υγιές σώμα.

Πιστευετε οτι η γη γυρίζει γυρω απο τον άξονα της με 1700χμ και γυρω απο τον ήλιο με 120.000χμ και το Ηλιακό μας συστημα με εκατομμύρια χμ γυρω απο τον γαλαξία και ο γαλαξίας μας με εκατομμύρια χμ προς άλλους γαλαξίες. Τόσο τεχνολογία και όλες οι φωτογραφίες του διαστήματος cgi, πηγαμε στο φεγγάρι πριν 80 χρονια και ξαφνικά ξεχάσαμε.

Μάλλον ανουσιο το ποστ μου. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος και γυρω μου ρομπότ. Ίσως είναι ένα πειραμα του δημιουργου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών