τοτε ηταν σκετος φιλελέ
μετα μπηκε στο νοημα και καταλαβε οτι εδω στο κομμουνιστάν με εναν αριστεριστικο λαο και με εκατομμυρια μουσλιμς εισβολεις χρειαζονται και αλλα πραγματα...
βοηθησε βεβαια και ο φαηλος....
τοτε ηταν σκετος φιλελέ
Ήτανε σκέτος φιλελέ
Beria έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:38Ήτανε σκέτος φιλελέ
Κι έγινε απολελέ και τρελελέ
Φάσμα είναι οι απόψεις όχι τα φύλα, όταν πας στο γιατρό να σου πει το φύλο του εμβρύου δεν σου λέει δέκα μονάδες αρσενικό και ενενήντα θηλυκό, σε λίγο θα μας πούνε ότι και να είσαι έγγυος είναι φάσμαPolaris3 έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 00:12Ξεφτιλίζει ? Ούτε καν.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 17:19προχτες Τζημερος εναντιον βαλιανατου και λοιπων μπολσεβικοειδων για την γουοκ προπαγανδα τους!
Τα εξηγεί καλά ο γιατρός στο τέλος του βιντεο, το φύλο είναι φάσμα.
Χαμηλή ποιότητα πολιτικών γενικά και παγκοσμίως. Ίσως μου φαίνεται έτσι επειδή γερνάω αλλά οι παλιότεροι (εποχές ξέρω γω Θάτσερ - Μιτεράν) όσο καθίκια και να ήταν είχαν τουλάχιστον ένα χάρισμα, λίγο βαρύτητα. Από τη σημερινή εποχή ποιον θα θυμουνται σε 50 χρόνια, τον Μάσκ;
Δεν λέω κάτι διαφορετικό.Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 23:33Χαμηλή ποιότητα πολιτικών γενικά και παγκοσμίως. Ίσως μου φαίνεται έτσι επειδή γερνάω αλλά οι παλιότεροι (εποχές ξέρω γω Θάτσερ - Μιτεράν) όσο καθίκια και να ήταν είχαν τουλάχιστον ένα χάρισμα, λίγο βαρύτητα. Από τη σημερινή εποχή ποιον θα θυμουνται σε 50 χρόνια, τον Μάσκ;
Ο άνθρωπος είναι γιατρός. Κάτι ξέρει παραπάνω από εσένα που ενημερώνεσαι από ακροδεξιούς youtubers.Σέλευκας έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 22:50Φάσμα είναι οι απόψεις όχι τα φύλα, όταν πας στο γιατρό να σου πει το φύλο του εμβρύου δεν σου λέει δέκα μονάδες αρσενικό και ενενήντα θηλυκό, σε λίγο θα μας πούνε ότι και να είσαι έγγυος είναι φάσμαPolaris3 έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 00:12Ξεφτιλίζει ? Ούτε καν.ερνεστο καρανίξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 17:19προχτες Τζημερος εναντιον βαλιανατου και λοιπων μπολσεβικοειδων για την γουοκ προπαγανδα τους!
Τα εξηγεί καλά ο γιατρός στο τέλος του βιντεο, το φύλο είναι φάσμα.
εγώ έχω κάνει πολύ σοβαρές σπουδές στο χρωματικό φάσμα και αντιλαμβάνομαι τι είναι η εννοια του φάσματοςPolaris3 έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 18:52Ο άνθρωπος είναι γιατρός. Κάτι ξέρει παραπάνω από εσένα που ενημερώνεσαι από ακροδεξιούς youtubers.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demograph ... rientationSurveys in Western cultures find, on average, that about 93% of men and 87% of women identify as completely heterosexual
Σέλευκας έγραψε: ↑Χθες, 12:03εγώ έχω κάνει πολύ σοβαρές σπουδές στο χρωματικό φάσμα και αντιλαμβάνομαι τι είναι η εννοια του φάσματος
και διαπιστώνω οτι ο γιατρός που λες σίγουρα δεν το καταλαβαίνει αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν το σκέφτηκε αυτός. Το πήρε έτοιμο απο κάπου και μαζί του χιλιάδες άλλοι χαζοβιόληδες παπαγαλίζουν την ίδια γραμμή. Ας βρουν αυτοί ποιος το έβγαλε.