υποπτοι φακελλοι,αποσπασματα απο το κορανι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
run
Δημοσιεύσεις: 5317
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: run
Τοποθεσία: an rumeli

υποπτοι φακελλοι,αποσπασματα απο το κορανι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Ιαν 2019, 18:08

https://www.defence-point.gr/news/fylla ... oi-fakeloi


Αυτό που ήταν απόλυτα κοινό σε όλους όμως ήταν τα φυλλάδια με εδάφια του κορανίου και ισλαμικό περιεχόμενο, εκτυπωμένα στην αγγλική γλώσσα με τους εξής τίτλους, όπως βρέθηκαν στην πρώτη επιστολή της Λέσβου:

· «Ο άνθρωπος και οι άπιστοι» – «Al-Insan & Al-Kafiroon»

«Η απόλυτη νίκη είναι για το Ισλάμ, όχι όμως μέσω των μουσουλμάνων»-«The ultimate victory is for Islam but not through Muslims»

· «Ω άνθρωπε, να είσαι άνθρωπος και όχι ένας σατανάς»-«Oh man… Be a Man, not a Satan!»

· «Πώς να παρατείνετε το χρόνο της πολικότητας της Γης; Το μόνο όπλο κατά της τρομοκρατίας!»-«How to extend the date line of Earth’s pole shifting? The only weapon against terrorism! »

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση ότι θα ακολουθούσε μπαράζ και γι’ αυτό βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με φορείς και Υπηρεσίες του Κράτους για να τους προειδοποιήσουν σχετικά.

Βεβαίως, θεωρούν ότι η όλη πρακτική είχε περισσότερο σκοπό την πρόκληση ντόρου και κινητοποίησης των Αρχών παρά την πραγματική απειλή, κάτι που προκύπτει και από την ολοκλήρωση της ανάλυσης της σκόνης από το Χημείο του Κράτους από τον πρώτο φάκελο που κατέληξε χθες στο Πανεπιστήμιο Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο, η οποία χαρακτηρίζεται ως απλή ερεθιστική ουσία, όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που ακολούθησαν.


να είναι πλακα ή προβα???

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών