Και οι δευτεροι κλπ Ελληνες ειναι, τι σημασια εχει εαν προκειται για Ελληνα της Αμερικης; Τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει/διαβασει ποτε να αποκαλουν αρχινονο στην Ελλαδα καποιον μη Ελληνα. Η περιπτωση του Βοιδονικολα ισως να σε καλυπτει εαν εχεις τοση πρεμουρα, Ελληνας, μονιμος κατοικος Καναδα.Cloud87 έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 16:56Χε ωραία ιστορία. Δεν αποκλείει όμως έναν Ελληνοαμερικάνο ή έναν Ελληνορώσο ή έναν Ελληνοεβραίο να είναι στη κορυφή ή ίσως δεύτερος, τρίτος.Nostalgia έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 16:45Θα σου φερω ενα παραδειγμα το οποιο εχω ξαναπει ισως και εδω μεσα. Ο Καλαποθαρακος για παραδειγμα που ηταν για τον κοσμο ο νονος των νονων, εφαγε τον αρχηγο μιας αλλης ομαδας και για να γλυτωσει τα αντιποινα την εκανε για Γερμανια την περιοδο του πολεμου της Γιουγκοσλαβιας. Εκει "προσηλυτιστικε" απο τον στρατηγο Γρυλλακη (ΕΥΠ) και μαζι με ενα μελος της ομαδος (του Καλαποθαρακου) με το παρατσουκλι "Βοσνιος" πηρε μερος σε αποστολες στα βαλκανια, Αλβανια, Βοσνια, Σερβια, Σκοπια κλπ. Ο βασικος σκοπος ηταν να σπασουν το πετρελαικο εμπαργκο της Σερβιας το οποιο και καταφεραν σε συνεργασια με τον Αρκαν. Η διαδρομη στηθηκε το λαθρεμποριο ξεκινησε και με τον καιρο εμπλουστηκε και με αλλα προιοντα, ο Καλαποθαρακος γυρισε ως ο νονος των νονων, δεκα χρονια μετα ηταν και οι δυο αχρηστοι και βρεθηκαν δολοφονημενοι (Αρκαν-Καλαποθαρακος). Αλλοι πηραν την θεση τους οι οποιοι και αυτοι δολοφονηκαν σχετικα προσφατα. Το ποιος επωφεληθηκε απο το λαθρεμποριο νομιζω ειναι ξεκαθαρο.
Εχοντας αυτο στο μυαλο σου σκεψου γιατι ενας Αφγανος ή ενας Αλβανος ή ενας Σομαλος ειναι εντελως αδυνατο να ειναι στην κορυφη της πυραμιδας.
Εαν θες διαβασε αυτο το αρθρο, εαν αφαιρεσεις τα αριστερα κλισε εχει πραγματικα καλες πληροφοριες.
Κλικ εδω
Ο Λαμπροπουλος του βηματος εχει ασχοληθει αρκετα με το θεμα της μαφιας στην Ελλαδα αλλα φθανει μεχρι τους "αρχινονους" δεν αγγιζει το παραπανω....