ΙΤΑΛΙΑ: ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Al Bundy

ΙΤΑΛΙΑ: ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 29 Μαρ 2019, 07:41

Το ιταλικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο βάσει του οποίου καθίσταται δυσκολότερο για τους δικαστές να επιβάλουν αυστηρές ποινές σε βάρος ανθρώπων που έχουν πυροβολήσει επίδοξους ληστές, που εισέβαλαν στους χώρους τους.

http://www.thetoc.gr/diethni/article/it ... swn-listwn

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: ΙΤΑΛΙΑ: ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 29 Μαρ 2019, 08:12

Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 29 Μαρ 2019, 14:09

καθόλου ποινές είναι το σωστό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 29 Μαρ 2019, 15:31

Εικόνα
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 29 Μαρ 2019, 15:34

Χαρά που κάνουν τα μαλαματένια ωά.

Προτεσταντοποιούνται κι αυτοί. Αυτό που μοιάζει ρηξικέλευθο είναι άκρως συντηρητικό. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι να επιτρέψουν τις πωλήσεις όπλων και το κενό της κυβέρνησης (αστυνόμευση) θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν οι πολίτες. Η εμετική πολιτική της Γερμανίας με τις διαβόητες ''μεταρρυθμίσεις'' και τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών, διαλύει το κράτος.

Κοινώς ο νόμος της ζούγκλας.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 29 Μαρ 2019, 15:37

brb και tyt έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:34

Προτεσταντοποιούνται κι αυτοί. Αυτό που μοιάζει ρηξικέλευθο είναι άκρως συντηρητικό. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι να επιτρέψουν τις πωλήσεις όπλων και το κενό της κυβέρνησης (αστυνόμευση) θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν οι πολίτες. Κοινώς ο νόμος της ζούγκλας.
Καλό θα ήταν, με δεδομένο οτι η αστυνομία είναι ανίκανη. Απ' το νόμο του μαντριού (δηλαδή να κάθονται οι πολίτες ως προβατάκια να περιμένουν το μαχαίρι του χασάπη, με την αστυνομία να λειτουργεί επικουρικά στον χασάπη) είναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερος ο νόμος της ζούγκλας.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 29 Μαρ 2019, 15:38

Κοίτα, έχει μια λογική, εάν ο άλλος μπει να με κλέψει και είναι έτοιμος και να με σκοτώσει, γιατί να μην του την ανάψω; θα τον αφήσω να σφάξει την οικογένειά μου; Θα του γαμήσω τη μάνα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 29 Μαρ 2019, 15:41

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
29 Μαρ 2019, 14:09
καθόλου ποινές είναι το σωστό
:g030:

Σε περιπτωση που οι εισβολεις εχουν κ ποινικο μητρωο - 6000 δολλαρια ανα κεφάλι οπως ειχα διαβασει( κ δεν γνωριζω αν ισχυε ) οτι καθοριζε ο νομος στο Τεξας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 29 Μαρ 2019, 15:43

Cavaliere έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:38
Κοίτα, έχει μια λογική, εάν ο άλλος μπει να με κλέψει και είναι έτοιμος και να με σκοτώσει, γιατί να μην του την ανάψω; θα τον αφήσω να σφάξει την οικογένειά μου; Θα του γαμήσω τη μάνα.
Εγώ θέλω ένα περιπολικό της αστυνομίας έξω από το σπίτι μου. Υπερβολικό, ένα για κάθε 5 τετράγωνα ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο.

Πριν 2 χρόνια μου είχε πει ένας αστυνομικός ότι εκείνη την ημέρα κυκλοφορούσαν 8 περιπολικά σε όλη την Θεσσαλονίκη. Απίστευτο;

Η πολιτική της Γερμανίας με τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών διαλύει κάθε υπηρεσία του κράτους με σκοπό να τις αντικαταστήσουν πανάκριβες ιδιωτικές. Δεν έχω στοιχεία για την αστυνομία αλλά για παράδειγμα, από το ΕΣΥ λείπουν 30 χιλιάδες νοσηλευτές και γιατροί. Να γίνω γιατρός;

Γάταρος έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 29 Μαρ 2019, 15:49

brb και tyt έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:43
να περιπολικό της αστυνομίας έξω από το σπίτι μου. Υπερβολικό, ένα για κάθε 5 τετράγωνα ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο.

Πριν 2 χρόνια μου είχε πει ένας αστυνομικός ότι εκείνη την ημέρα κυκλοφορούσαν 8 περιπολικά σε όλη την Θεσσαλονίκη. Απίστευτο;

Η πολιτική της Γερμανίας με τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών διαλύει κάθε υπηρεσία του κράτους με σκοπό να τις αντικαταστήσουν πανάκριβες ιδιωτικές. Δεν έχω στοιχεία για την αστυνομία αλλά για παράδειγμα, από το ΕΣΥ λείπουν 30 χιλιάδες νοσηλευτές και γιατροί. Να γίνω γιατρός;

Τι σου φταίει η Γερμανία; Και πριν το μνημόνιο δεν είχε αρκετή αστυνόμευση. Πήγαν να καθιερώσουν τον αστυνόμο της γειτονιάς, και γκάριζαν τα ρακόμελα.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 29 Μαρ 2019, 15:52

brb και tyt έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:34

Προτεσταντοποιούνται κι αυτοί. Αυτό που μοιάζει ρηξικέλευθο είναι άκρως συντηρητικό. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι να επιτρέψουν τις πωλήσεις όπλων και το κενό της κυβέρνησης (αστυνόμευση) θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν οι πολίτες. Η εμετική πολιτική της Γερμανίας με τις διαβόητες ''μεταρρυθμίσεις'' και τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών, διαλύει το κράτος.

Κοινώς ο νόμος της ζούγκλας.
δεν έχεις άδικο
σε κάθε περίπτωση όμως, ανεξαρτήτως του αν λειτουργεί σωστά η αστυνόμευση ή όχι, ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας μέσα στο σπίτι του
διότι και το τέλειο κράτος να φτιάξεις, πάντα θα υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου αθώοι πολίτες θα έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με εγκληματίες μέσα στο σπίτι τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 29 Μαρ 2019, 15:54

και τα χερια των μπατσων θα φιλατε με ευγνωμοσυνη σε λιγο - ντακσξ δοθηκε γραμμη ανωθεν οπως καταλάβαμε ολοι αλλα τις ροχαλες δεν τις γλυτωνετε πγοοδευτικάνοι της συμφορας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 29 Μαρ 2019, 15:58

Cavaliere έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:49
brb και tyt έγραψε:
29 Μαρ 2019, 15:43
να περιπολικό της αστυνομίας έξω από το σπίτι μου. Υπερβολικό, ένα για κάθε 5 τετράγωνα ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο.

Τι σου φταίει η Γερμανία; Και πριν το μνημόνιο δεν είχε αρκετή αστυνόμευση. Πήγαν να καθιερώσουν τον αστυνόμο της γειτονιάς, και γκάριζαν τα ρακόμελα.
:lol:
Πριν τα μνημόνια υπήρχε η πολιτική της τουαλέτας των αεροδρομίων. Τι κάνει μπαμ στα αεροδρόμια; Φυσικά οι τουαλέτες. Πιστεύεις ότι δεν μπορούσαν να τις έχουν καθαρές όταν ήταν κρατικά τα αεροδρόμια; Εγώ πιστεύω πως ναι.

Γιατί ήταν βρώμικες; Για να έρθει η Φράπορτ και να καταλάβουμε εμείς πόσο ''καλό'' ήταν που ιδιωτικοποιήθηκαν. Υπ' όψιν ότι το πρώτο (και μέχρι πέρυσι το μόνο) που έκανε η Φράπορτ ήταν να αλλάξει τις πόρτες στις τουαλέτες.

Και αν σου φαίνεται συνομωσιολογία, οι ιδιωτικοποιήσεις αποφασίστηκαν (και άρχισαν) το 1992 με το Μάαστριχτ.
Γάταρος έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών