Τα ακτινιδια ωριμαζουν γρηγορα σε περιβαλλον με μεσαια ακιμεγαλη συγκεντρωση αιθυλενιου
Οτι παραγει αιθυλενιο τα ωριμαζει
Το μηλο ειναι ιδανικο γι αυτη την δουλεια
Ενας αλλος πραγοντας ομως ειναι τα σακχαρα
Τα ακτινιδια μαζευονται με 7-7.5 σακχαρα
Αν μπουν σε ψυγειο σε ενα μηνα τα σακχαρα πανε μεταξυ 11 και 13
Ενα απο τα ποιοτικα χαρακτηριστικα ωστε να ειναι καλο στην καταναλωση ειναι να φτασουν κοντα στο 17
Με την ωριμανση σε σακουλα εκτος ψυγειου δεν ανεβαζεις σακχαρα