Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
- hellegennes
Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
Νομίζω ότι λείπει ένα τέτοιο νήμα. Αν θέλετε μπορείτε να επεκταθείτε στο γιατί κάνετε το Χ ή το Υ.
Προσωπικά πληρώνω όλους τους λογαριασμούς όσο νωρίτερα γίνεται, εκτός από τους λογαριασμούς τηλεφωνίας. Αυτούς τους πληρώνω πάντα ανά δίμηνο, αν και οι λογαριασμοί είναι μηνιαίοι. Της επιχείρησης βέβαια τους πληρώνω στην ώρα τους όλους.
Προσωπικά πληρώνω όλους τους λογαριασμούς όσο νωρίτερα γίνεται, εκτός από τους λογαριασμούς τηλεφωνίας. Αυτούς τους πληρώνω πάντα ανά δίμηνο, αν και οι λογαριασμοί είναι μηνιαίοι. Της επιχείρησης βέβαια τους πληρώνω στην ώρα τους όλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
Ναι όλους, εκτός από τα κοινόχρηστα γιατί δεν έχει βάλει ebanking και ποιος ντύνεται να χτυπάει κουδούνια απογευματιάτικα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μολις τους παιρνω στα χερια μου/μέιλ μου, τους δρομολογώ να πληρωθούν στην ωρα τους. Για όσους δεν κρατάει προμηθεια η τραπεζα δηλαδη, και τους πληρωνω μεσω τραπέζης (Εφορίες, ενφιάδες κτλ).
Για ΔΕΚΟ, που οι τραπεζες συνηθως σου τραβανε προμηθεια 60 λεπτα ανά πληρωμη, βαζω μια υπενθύμιση στο κιν λιγο πριν τη ληξη και τα πληρωνω απο τα σαιτς/εφαρμογες τους.
Για ΔΕΚΟ, που οι τραπεζες συνηθως σου τραβανε προμηθεια 60 λεπτα ανά πληρωμη, βαζω μια υπενθύμιση στο κιν λιγο πριν τη ληξη και τα πληρωνω απο τα σαιτς/εφαρμογες τους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τα καταχωρω με ημερομηνία λήξης στα εισερχόμενα και μόλις πληρωθούν τα αρχειοθετω.
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
- kongrosian
να μην σας νοιάζει τι κάνω.
όλα είναι με πάγια εντολή, οπότε αναγκαστικά πληρώνονται στην ώρα τους.
Προς το παρών ναι. Έχω μείνει και σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς για να δώσω ευκαιρία στην νέα κυβέρνηση. Πρέπει να στηριξουμε
Όσο ζει η μάνα μου πληρώνονται στην ώρα τους.
Μετά δεν ξέρω τι θα γίνει μπορεί και να μείνω χωρίς ρεύμα
Μετά δεν ξέρω τι θα γίνει μπορεί και να μείνω χωρίς ρεύμα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Από τότε που έχουμε ebanking και μπορείς να τα κάνεις όλα οργανωμένα ναι. Πιο παλιά που έπρεπε να πάω εκεί ήταν όποτε και αν βόλευε να το θυμηθώ και να έχω λογαριασμούς μαζί.
Συνήθως τα πληρώνω τη μέρα που βγαίνουν για να τελειώνω, εκτός αν αργεί να βγει ο λογαριασμός που τον κρατάω στο αρχείο μου. Αυστηρά όμως no pdf=no money, και το λέω κυρίως για τη ΔΕΗ που τον βγάζει όποτε θυμάται.
Συνήθως τα πληρώνω τη μέρα που βγαίνουν για να τελειώνω, εκτός αν αργεί να βγει ο λογαριασμός που τον κρατάω στο αρχείο μου. Αυστηρά όμως no pdf=no money, και το λέω κυρίως για τη ΔΕΗ που τον βγάζει όποτε θυμάται.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ψήφισα το 2. Έχω θέμα, καλή ώρα με ασφαλιστικά ταμεία γιατί το χαρτί αντί να βγαίνει 1 μήνα πριν την προθεσμία βγαίνει περίπου 10 ημέρες. Δεν μου αρέσουν οι πάγιες εντολές.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aν αναρωτιέστε τι συμβαίνει αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για δέκα χρόνια, η απάντηση στην περίπτωση του πατρικού μου σπιτιού στην Αθήνα είναι "τίποτα". Μη με ρωτήσετε πώς και γιατί μείναν απλήρωτα, μεγάλη ιστορία, αλλά πάντως δε συνέβη τίποτα, ούτε τηλέφωνο δεν πήραν.
Ελλαδάρα λολ
Τα πλήρωσα τώρα, γιατι μπορεί σε κάποια φάση να αποφάσιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να μας πάρουν το σπίτι, ξέρω γω;
Μπορεί και όχι λολ
Ελλαδάρα λολ
Τα πλήρωσα τώρα, γιατι μπορεί σε κάποια φάση να αποφάσιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να μας πάρουν το σπίτι, ξέρω γω;
Μπορεί και όχι λολ
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
-
Κανονικά στην ώρα τους παντα.
Αγχώνομαι αν δεν πληρώσω.
Αγχώνομαι αν δεν πληρώσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
ΤεμπέληDwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:34Ναι όλους, εκτός από τα κοινόχρηστα γιατί δεν έχει βάλει ebanking και ποιος ντύνεται να χτυπάει κουδούνια απογευματιάτικα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στην ώρα τους αλλά μερικές φορές ξεχνάω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που απαίτησα να είναι όλοι έντυποι για να έχω το χαρτί ως υπενθύμιση. Αν περίμενα από τα emails θα μου τα είχαν κόψει όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 02 Οκτ 2024, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Οκτ 2023, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση Πληρωνετε κορόιδα: Νέες ανατιμήσεις σε 500 προϊόντα με το 2023
από Kauldron » 24 Δεκ 2022, 20:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Δεκ 2022, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-