δεν έχω κανα ιδιαίτερο ζόρι να σου απαντήσω ή να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Συνέχισε ως έχεις
Εγώ απλά εξηγώ τη θέση μου.
δεν έχω κανα ιδιαίτερο ζόρι να σου απαντήσω ή να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Συνέχισε ως έχεις
μπα γμτ το κόλλημαΕρμής έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:12Εννοω μη κανεις σα τον ασέβαστο που λέει πχ "δε περνάει η χρεωστική, βγάζω πιστωτική", πες ρε παιδί μου οτι έχει πέσει το συστημα ξερωγω.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:09Ναι δεν απαιτείς αλλά απ'την άλλη μου λες "καταλαβες τι εννοώ, μη το κάνεις σα τον ασεβαστο", λες κι έχουμε όλη την καύλα σου να κυκλοφορούμε με καρούλι στην τσέπη τυλιγμένο με λαστιχάκι σαν τους τσιγγάνους του Κoυστουρίτσα
παραδιοσιακά είπα, μαν μου. αργότερα υπήρξαν νεωτερισμοί, πάντως σαν το λεφτό, να ρουφάς και λίγο μπίχλα μαζί, δεν έχει.sys3x έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:41Μα καλά, σεις στο χωριό δεν είχατε καλαμάκια; απ' αυτά πουρουφάν, ξες.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 06:38παραδοσιακά πάει πακέτο με χαρτονόμισμα, άλλος ένας λόγος να μην καταργηθούν τα μετρητά.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 14:59Οσοι προτιμουν την κάρτα μάλλον είναι λόγω κόκας, παρόμοιο επιχείρημα
τσιλ αουτ φίλε, συζήτηση καφενέ κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:16δεν έχω κανα ιδιαίτερο ζόρι να σου απαντήσω ή να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Συνέχισε ως έχεις
Ναι το κατάλαβα, διαφωνώ, αυτά. Πάμε γι'άλλα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:32τσιλ αουτ φίλε, συζήτηση καφενέ κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:16δεν έχω κανα ιδιαίτερο ζόρι να σου απαντήσω ή να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Συνέχισε ως έχεις
απλά σου εξηγώ ότι αυτό που εσύ βλέπεις ως μέτρο πάταξης της φοροδιαφυγής είναι περισσότερο ένα υπερόπλο στα χέρια της εξουσίας παρά αυτό για το οποίο και καλά προορίζεται
Δεν έχω και πολύ καλή σχέση ούτε με τα φταλέ ούτε με την μπίχλα, μεις στο χωριό παραδοσιακά πάντα είχαμε καλαμάκια πάντως, ο καθένας το δικό του μάλιστα.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:31παραδιοσιακά είπα, μαν μου. αργότερα υπήρξαν νεωτερισμοί, πάντως σαν το λεφτό, να ρουφάς και λίγο μπίχλα μαζί, δεν έχει.sys3x έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:41Μα καλά, σεις στο χωριό δεν είχατε καλαμάκια; απ' αυτά πουρουφάν, ξες.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 06:38
παραδοσιακά πάει πακέτο με χαρτονόμισμα, άλλος ένας λόγος να μην καταργηθούν τα μετρητά.
wb
νομοτελειακά κάποια στιγμή θα καταργηθούν, απλά το πιο πιθανό είναι να μην ζούμε εμείς όταν θα γίνειΕρμής έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 11:39Στο υποθετικό σενάριο που καταργηθούν τα μετρητά(μετά την τρίτη παρουσία ίσως), αυτοί που θα τα έχουν καταργήσει θα έχουν βρει το αντιμετρητο, τωρα τι θα είναι αυτο δε ξερω, κρύπτο ίσως.
Πάντως σίγουρα αυτοί που νομοθετούν και αυτοί που τα ψηφίζουν σίγουρα είναι οι πρώτοι που ενδιαφέρονται.
Κάποια στιγμή θα πληρώνεις με το δακτυλικό σου αποτύπωμα
ΑααααΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 09:26αφελής είσαι μάλλον αφού χάφτεις τη παραμύθα και αντί να κοιτάξεις το δάσος κοιτάς το δέντρο
ορίστε οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που ενεργοποιούν οι κυβερνήσεις για να διαινωνίζουν την διαφθορά τους
ηθελα να πω, οτι οχι μονο ο υπευθυνος προμηθειων κωλοχαρτου στην αλυσιδα ξενοδοχειων παιρνει μιζα για να αγορασει απο συγκεκριμμενο, αλλα και η καθαριστρια στο 1 δωματιο rbnb παιρνει 1 κωλοχαρτο για παρτη της.Ερμής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 23:48Το έγραψα παρακάτω. Υπερωρίες κάνεις δε πληρώνει καθαρές, όλα μαύρα είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 18:24οχι μονο σε αυτα τα επιπεδα.Ερμής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 12:02
Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα, άκου τι σου λέω
Σε αυτά τα επίπεδα γίνεται της μίζας το κάγκελο που δε μπορείς να διανοηθείς.
Δε σε πάω τι γίνεται σε CEO εταιρειών που δεν ειναι οικογενειακές.
σε ολα τα επιπεδα.
Σε δουλειές σεζόν δε παίζει μη μαύρο μέρος του μισθού
πανω απο τους μισους ελληνες ειναι μισθωτοι. ποιος αγοραζει τα σπιτια;Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 01:24Αν νομίζεις ότι με το να μην κόψεις απόδειξη φοροδιαφεύγει ο πελάτης και όχι εσύ, μάλλον πρέπει να βρεις καλύτερο λογιστή να σου εξηγήσει τα βασικά.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 14:39οι μισθωτοι δεν ζηταν εκαλυτερη τιμη χωρις αποδειξη; δεν αγοραζουν ακινητα στην αντικειμενικη;Chilloutbuddy έγραψε: ↑28 Νοέμ 2024, 10:08
οι μισθωτοί ρε θείο
αν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ να διευρύνεις τον κύκλο σου, τι να σου πω
ωπα, κι εγω μισθωτος ειμαι, για καθε νομιμο ευρω, παιρνω και 2 μαυρα
Κατά τ'άλλα σιγά μην αγοράζουν οι μισθωτοί σπίτια. Αγοράζει κανείς σπίτι με χιλιάρικο μισθό; Τόσα παίρνει ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα.
Ή μένουν στη μαμά τους, ή στο νοίκι, ή παντρεύονται κάποια/κάποιον με σπίτι, ή κληρονομούνε.