Οχι δεν καταλαβες . Η μαλλον κανεις πως δεν καταλαβεινεις απλα για να πεις το ποιημα σου . ας ψηφιζεις και ερυθρους χμερ στα @@ μου . συνεχισε τωρα σαν 5 χρονων να κουνας το δαχτυλο .Polaris3 έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 21:15Κάτι δεν πάει καλά με το κόμμα που ψηφίζεις όταν πρέπει πρώτα να ξέρεις τι ψήφισε ο άλλος για να στηρίξεις το δικό σου.Νon4me έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 21:05Polaris3 έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 21:02
Σιγά που κουνάω και το δάχτυλο, είστε τόσο καθυστερημένοι που ούτε αυτό δε χρειάζεται.
Συνεχίστε να ψηφίζετε καράβλαχους τύπου Κεραμαίος και Βορίδης, εγώ θα γελάω από το εξωτερικό με τα χάλια σας και το πόσο χαβούζα εχουν καταντήσει την Ελλάδα οι βλάχοι Ελληνες που νομίζουν ότι είναι Ευρωπαίοι.
Τραγουδα οσο θες τυπε . εσυ πχ μπορει να το εχεις ριξει οκδε η κκε μλ . και κουνας και δαχτυλο απο πανω . βασικα μιλα μονος σου . τετοιος κομπλας που εισαι .
Σαν να λες, ψηφίζω κουράδες αλλά οι κουράδες που ψηφίζετε εσείς είναι χειρότερες.
Ε και πάλι κουράδες ψηφίζεις, αυτό δεν αλλάζει.
Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
Re: Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
Re: Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
Νon4me έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 21:27Οχι δεν καταλαβες . Η μαλλον κανεις πως δεν καταλαβεινεις απλα για να πεις το ποιημα σου . ας ψηφιζεις και ερυθρους χμερ στα @@ μου . συνεχισε τωρα σαν 5 χρονων να κουνας το δαχτυλο .
Αν γράφεις στα @@ σου τι ψήφισα, τότε γιατί έχεις φαγωθεί εδώ και πέντε μηνύματα να μάθεις τι ψήφισα ?
![smt017 :smt017](./images/smilies/old-valid-code/smt017.gif)
Anyway, σούργελα ψήφισες. Να το προσέξεις, δεν είναι δικαιολογία το ''δεν έχω άλλες επιλογές''. Ψηφίζετε άτομα που σκότωσαν 57 ανθρώπους και το θεωρείτε νορμαλ.
Θέλω να πω σε άλλες χώρες που είναι κρατική πάλι πληρώνεις. Αν είσαι υπάλληλος σου τα κρατάνε από το μισθό σου, διπλάσια από όσα πληρώνεις γιατί βάζει κι άλλα τόσα ο εργοδότης, θα μπορούσε να στα δίνει εσένα, δεν τον νοιάζει πού πάνε.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Eθνικοκοινωνιστης
οταν απο το πολυ αορατο χερι σου χτυπαει την πορτα η πραγματικοτητα ![102 :102:](./images/smilies/102.gif)
![102 :102:](./images/smilies/102.gif)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σε ρωτησα μια φορα το επαιξες κινεζακι δε σε ξαναρωτησα νομιζω . και ουτε προκειται . σπασε τωρα και μη με ξανακανεις κουοτ .
- Eθνικοκοινωνιστης
Echelon έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 16:39Στην Ελλάδα η βενζίνη κοστίζει 1,80 και στην Βουλγαρία 1.25, αλλά στην Ελλάδα ο μισθός είναι 800 ευρώ και στην Βουλγαρία 400, άρα στην Ελλάδα είναι φθηνότερη.
Στην Ελλάδα ο μισθός είναι 800 ευρώ και στην Ελβετία 5κ, αλλά η ίδια εγχείρηση στην Ελλάδα κοστίζει 6000 και στην Ελβετία 6150, άρα η Ελλάδα είναι φθηνότερη.
Τι δεν καταλαβαίνετε ;
![LoL :lol:](./images/smilies/old-valid-code/lol.gif)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στην ελλάδα όμως έχουμε τον ήλιο και το φιλότιμο.
Έχουν τέτοια στην Ελβετία;
Έχουν τέτοια στην Ελβετία;
Δεν ξέρω γιατί συζητάμε, αφού λέμε το ίδιο πράγμα.sharp έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 22:49Θέλω να πω σε άλλες χώρες που είναι κρατική πάλι πληρώνεις. Αν είσαι υπάλληλος σου τα κρατάνε από το μισθό σου, διπλάσια από όσα πληρώνεις γιατί βάζει κι άλλα τόσα ο εργοδότης, θα μπορούσε να στα δίνει εσένα, δεν τον νοιάζει πού πάνε.
Εγώ απλά απάντησα στον Green Dragon που είχε απορία εάν υπάρχουν ιδιώτες στην Ελβετία.
Τεσπά, εγώ είμαι αγαπούλης και προτιμώ το κρατικό σύστημα και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω γιατί δεν γαμας τον φτωχό. Η Ελβετία δεν έχει φτωχούς για να γαμησεις οπότε εκεί δουλεύει η φάση με τους ιδιώτες.
Συμφωνούμε και σε αυτό.GoBzi έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 23:02Δεν ξέρω γιατί συζητάμε, αφού λέμε το ίδιο πράγμα.
Εγώ απλά απάντησα στον Green Dragon που είχε απορία εάν υπάρχουν ιδιώτες στην Ελβετία.
Τεσπά, εγώ είμαι αγαπούλης και προτιμώ το κρατικό σύστημα και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω γιατί δεν γαμας τον φτωχό. Η Ελβετία δεν έχει φτωχούς για να γαμησεις οπότε εκεί δουλεύει η φάση με τους ιδιώτες.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο! Και το έγραψε και ο Δημοκράτης πιο πάνω που επίσης μένει Ολλανδία.sharp έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 19:28Δεν ισχύει ότι δεν δίνουν με τίποτε, αν έχεις μικροβιακή μόλυνση θα σου δώσουν. Αλλά σε γρίππη που είναι ιός δεν έχει νόημα, αφού δεν τον πιάνει. Σου λένε κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Το να σου δώσουν προληπτικά μην κολλήσεις κάτι άλλο, τώρα που έχεις εξασθενήσει μόνο κακό κάνει. Γιατί κάτι τέτοιο κάνουν οι Έλληνες γιατροί, πάρε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου (κι εγώ το δικό μου, μη μου ζητάς μετά τα ρέστα).Green Dragon έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 19:08Όπως το να χάσεις το αυτί σου για παράδειγμα...
Πέρα από την ειρωνεία πάντως εδώ όντως δίνουν πολλή αντιβίωση αλλά ούτε το να μην δίνουν με τίποτα όπως γίνεται στον βορρά είναι σωστό. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Χρειάζεται μια μέση προσέγγιση.
Και για Ελλάδα που λες εγώ έχω δει ότι οι γιατροί πολύ σπάνια δίνουν αντιβίωση για ιώσεις. Οι ασθενείς είναι που πήγαιναν και έπαιρναν μόνοι τους. Μιλάω για τα τελευταία 20 χρόνια, πιο πριν δεν ξέρω.
Σού έγραψα ότι μπορεί να μην ήταν ο γιατρός καλός. Ξέρω άνθρωπο που παιδευόταν επί χρόνια με όγκο στο στήθος που επεκτάθηκε κι ο γιατρός του έλεγε ότι είναι στρες. Αυτό στην Ελβετία, που είναι και το θέμα μας. Τελικά πήγε σε άλλη γιατρό, έκανε εξετάσεις και το βρήκαν. Πέρασε κάτι σαν 5 χειρουργεία, έχασε το ένα πνευμόνι αλλά επέζησε (δεν ήταν κακοήθης, ευτυχώς). Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ελβετοί δεν σου κάνουν εγχείριση, απλώς ο πρώτος γιατρός ήταν ούφο. Δηλ. εσύ πιστεύεις ότι στην Ολλανδία δεν πουλιέται ποτέ ούτε ένα αντιβιωτικό;Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 08:54Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο! Και το έγραψε και ο Δημοκράτης πιο πάνω που επίσης μένει Ολλανδία.sharp έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 19:28Δεν ισχύει ότι δεν δίνουν με τίποτε, αν έχεις μικροβιακή μόλυνση θα σου δώσουν. Αλλά σε γρίππη που είναι ιός δεν έχει νόημα, αφού δεν τον πιάνει. Σου λένε κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Το να σου δώσουν προληπτικά μην κολλήσεις κάτι άλλο, τώρα που έχεις εξασθενήσει μόνο κακό κάνει. Γιατί κάτι τέτοιο κάνουν οι Έλληνες γιατροί, πάρε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου (κι εγώ το δικό μου, μη μου ζητάς μετά τα ρέστα).Green Dragon έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 19:08
Όπως το να χάσεις το αυτί σου για παράδειγμα...
Πέρα από την ειρωνεία πάντως εδώ όντως δίνουν πολλή αντιβίωση αλλά ούτε το να μην δίνουν με τίποτα όπως γίνεται στον βορρά είναι σωστό. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Χρειάζεται μια μέση προσέγγιση.
Και για Ελλάδα που λες εγώ έχω δει ότι οι γιατροί πολύ σπάνια δίνουν αντιβίωση για ιώσεις. Οι ασθενείς είναι που πήγαιναν και έπαιρναν μόνοι τους. Μιλάω για τα τελευταία 20 χρόνια, πιο πριν δεν ξέρω.
Εδώ που είμαι έχω πάρει αντιβίωση, όταν χρειάστηκε, όπως και άλλοι που γνωρίζω. Αλλά σε γρίππη δεν παίρνω κι ας κρατήσει μια βδομάδα. Αντιπυρετικά και περιμένω να περάσει. Στην Ελλάδα άκουγα να δίνουν αντιβιωτικά στον κορωνοϊό. Συμφωνείς με αυτό;
Και παρεμπ.πώς ξέρει ο φίλος σου ότι έχασε το αυτί το κοριτσάκι επειδή δεν του έδωσαν αντιβίωση;Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 08:54
Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο!
- Green Dragon
Οκ, σωστά τα έγραψες. Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι λένε ότι ο βορράς δεν έχει τόσο καλούς γιατρούς όσο ο νότος, τους βλέπεις και εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είναι όλοι άχρηστοι ούτε γίνεται να μην δίνουν ποτέ αντιβίωση. Πάντως, όπως είπα και εδώ Ελλάδα δεν θυμάμαι να μου έδωσε ποτέ γιατρός αντιβίωση για κρυολογήματα-γρίππες παρά μόνο αν πολλές μέρες μετά είχα θέματα που σημαίνει επιπλοκή-μικρόβιο (είχα πιάσει έναν πολύ άσχημο στρεπτόκοκκο μια φορά που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον ξερόβηχα).sharp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 13:37Σού έγραψα ότι μπορεί να μην ήταν ο γιατρός καλός. Ξέρω άνθρωπο που παιδευόταν επί χρόνια με όγκο στο στήθος που επεκτάθηκε κι ο γιατρός του έλεγε ότι είναι στρες. Αυτό στην Ελβετία, που είναι και το θέμα μας. Τελικά πήγε σε άλλη γιατρό, έκανε εξετάσεις και το βρήκαν. Πέρασε κάτι σαν 5 χειρουργεία, έχασε το ένα πνευμόνι αλλά επέζησε (δεν ήταν κακοήθης, ευτυχώς). Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ελβετοί δεν σου κάνουν εγχείριση, απλώς ο πρώτος γιατρός ήταν ούφο. Δηλ. εσύ πιστεύεις ότι στην Ολλανδία δεν πουλιέται ποτέ ούτε ένα αντιβιωτικό;Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 08:54Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο! Και το έγραψε και ο Δημοκράτης πιο πάνω που επίσης μένει Ολλανδία.
Εδώ που είμαι έχω πάρει αντιβίωση, όταν χρειάστηκε, όπως και άλλοι που γνωρίζω. Αλλά σε γρίππη δεν παίρνω κι ας κρατήσει μια βδομάδα. Αντιπυρετικά και περιμένω να περάσει. Στην Ελλάδα άκουγα να δίνουν αντιβιωτικά στον κορωνοϊό. Συμφωνείς με αυτό;
- Green Dragon
Γιατί όταν την εξέτασαν είχε προχωρημένη ωτίτιδα, το έγραψα αυτό. Κόντευε η λοίμωξη να φτάσει στο κόκκαλο και χρειάστηκε χειρουργείο, η αντιβίωση δεν αρκούσε.sharp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 17:10Και παρεμπ.πώς ξέρει ο φίλος σου ότι έχασε το αυτί το κοριτσάκι επειδή δεν του έδωσαν αντιβίωση;Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 08:54
Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Αισχροκέρδεια" στα ιδιωτικά νοσοκομεία;
από micmic » 21 Σεπ 2023, 19:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Σεπ 2023, 10:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοψηφίσματα στην Ελβετία.
από Otto Weininger » 05 Σεπ 2024, 08:00 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Σεπ 2024, 08:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ελβετία
από Sol » 01 Απρ 2023, 09:11 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-