Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Ιαν 2025, 21:27

Polaris3 έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:15
Νon4me έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:05
Polaris3 έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:02

Σιγά που κουνάω και το δάχτυλο, είστε τόσο καθυστερημένοι που ούτε αυτό δε χρειάζεται.

Συνεχίστε να ψηφίζετε καράβλαχους τύπου Κεραμαίος και Βορίδης, εγώ θα γελάω από το εξωτερικό με τα χάλια σας και το πόσο χαβούζα εχουν καταντήσει την Ελλάδα οι βλάχοι Ελληνες που νομίζουν ότι είναι Ευρωπαίοι.

Τραγουδα οσο θες τυπε . εσυ πχ μπορει να το εχεις ριξει οκδε η κκε μλ . και κουνας και δαχτυλο απο πανω . βασικα μιλα μονος σου . τετοιος κομπλας που εισαι .
Κάτι δεν πάει καλά με το κόμμα που ψηφίζεις όταν πρέπει πρώτα να ξέρεις τι ψήφισε ο άλλος για να στηρίξεις το δικό σου.

Σαν να λες, ψηφίζω κουράδες αλλά οι κουράδες που ψηφίζετε εσείς είναι χειρότερες.

Ε και πάλι κουράδες ψηφίζεις, αυτό δεν αλλάζει.
Οχι δεν καταλαβες . Η μαλλον κανεις πως δεν καταλαβεινεις απλα για να πεις το ποιημα σου . ας ψηφιζεις και ερυθρους χμερ στα @@ μου . συνεχισε τωρα σαν 5 χρονων να κουνας το δαχτυλο .
Νon4me έγραψε:
23 Δεκ 2024, 12:44
κακη κινεζικη κοπια του ηροδοτου ?

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: Ακριβότερες από την Ελβετία οι εγχειρήσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 09 Ιαν 2025, 22:43

Νon4me έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:27
Polaris3 έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:15
Νon4me έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:05

Τραγουδα οσο θες τυπε . εσυ πχ μπορει να το εχεις ριξει οκδε η κκε μλ . και κουνας και δαχτυλο απο πανω . βασικα μιλα μονος σου . τετοιος κομπλας που εισαι .
Κάτι δεν πάει καλά με το κόμμα που ψηφίζεις όταν πρέπει πρώτα να ξέρεις τι ψήφισε ο άλλος για να στηρίξεις το δικό σου.

Σαν να λες, ψηφίζω κουράδες αλλά οι κουράδες που ψηφίζετε εσείς είναι χειρότερες.

Ε και πάλι κουράδες ψηφίζεις, αυτό δεν αλλάζει.
Οχι δεν καταλαβες . Η μαλλον κανεις πως δεν καταλαβεινεις απλα για να πεις το ποιημα σου . ας ψηφιζεις και ερυθρους χμερ στα @@ μου . συνεχισε τωρα σαν 5 χρονων να κουνας το δαχτυλο .

Αν γράφεις στα @@ σου τι ψήφισα, τότε γιατί έχεις φαγωθεί εδώ και πέντε μηνύματα να μάθεις τι ψήφισα ? :smt017

Anyway, σούργελα ψήφισες. Να το προσέξεις, δεν είναι δικαιολογία το ''δεν έχω άλλες επιλογές''. Ψηφίζετε άτομα που σκότωσαν 57 ανθρώπους και το θεωρείτε νορμαλ.

Άβαταρ μέλους
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Ιαν 2025, 22:49

GoBzi έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:26
sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 16:31
GoBzi έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:27

Έχει κρατικά νοσοκομεία η Ελβετία; Η ιδιωτική ασφάλιση είναι υποχρεωτική απόσο ξέρω.
Δεν έχει όμως κρατήσεις. Νομίζεις αλλού είναι τζάμπα η ασφάλιση;
Τι θα πει δεν έχει κρατήσεις; Αφού αναγκαστικά πρέπει να έχεις ιδιωτική ασφάλιση. Ίσως αν είσαι YOLO και πληρώνεις την τέρμα βασική, να σου βγαίνει πιο φτηνά απ'ότι οι μέσες ελληνικές κρατήσεις.
Θέλω να πω σε άλλες χώρες που είναι κρατική πάλι πληρώνεις. Αν είσαι υπάλληλος σου τα κρατάνε από το μισθό σου, διπλάσια από όσα πληρώνεις γιατί βάζει κι άλλα τόσα ο εργοδότης, θα μπορούσε να στα δίνει εσένα, δεν τον νοιάζει πού πάνε.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Ιαν 2025, 22:54

οταν απο το πολυ αορατο χερι σου χτυπαει την πορτα η πραγματικοτητα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 09 Ιαν 2025, 22:54

Polaris3 έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:43

Αν γράφεις στα @@ σου τι ψήφισα, τότε γιατί έχεις φαγωθεί εδώ και πέντε μηνύματα να μάθεις τι ψήφισα ? :smt017
Σε ρωτησα μια φορα το επαιξες κινεζακι δε σε ξαναρωτησα νομιζω . και ουτε προκειται . σπασε τωρα και μη με ξανακανεις κουοτ .
Νon4me έγραψε:
23 Δεκ 2024, 12:44
κακη κινεζικη κοπια του ηροδοτου ?

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Ιαν 2025, 22:56

Echelon έγραψε:
09 Ιαν 2025, 16:39
Στην Ελλάδα η βενζίνη κοστίζει 1,80 και στην Βουλγαρία 1.25, αλλά στην Ελλάδα ο μισθός είναι 800 ευρώ και στην Βουλγαρία 400, άρα στην Ελλάδα είναι φθηνότερη.

Στην Ελλάδα ο μισθός είναι 800 ευρώ και στην Ελβετία 5κ, αλλά η ίδια εγχείρηση στην Ελλάδα κοστίζει 6000 και στην Ελβετία 6150, άρα η Ελλάδα είναι φθηνότερη.

Τι δεν καταλαβαίνετε ;
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Ιαν 2025, 23:00

Στην ελλάδα όμως έχουμε τον ήλιο και το φιλότιμο.
Έχουν τέτοια στην Ελβετία;

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 09 Ιαν 2025, 23:01

Νon4me έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:54
Polaris3 έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:43

Σε ρωτησα μια φορα το επαιξες κινεζακι δε σε ξαναρωτησα νομιζω . και ουτε προκειται . σπασε τωρα και μη με ξανακανεις κουοτ .
Αχ καλέ με απείλησε να μην τον κάνω ξανά κουοτ. Τσουτσούριασα τώρα

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 09 Ιαν 2025, 23:02

sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:49
GoBzi έγραψε:
sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 16:31

Δεν έχει όμως κρατήσεις. Νομίζεις αλλού είναι τζάμπα η ασφάλιση;
Τι θα πει δεν έχει κρατήσεις; Αφού αναγκαστικά πρέπει να έχεις ιδιωτική ασφάλιση. Ίσως αν είσαι YOLO και πληρώνεις την τέρμα βασική, να σου βγαίνει πιο φτηνά απ'ότι οι μέσες ελληνικές κρατήσεις.
Θέλω να πω σε άλλες χώρες που είναι κρατική πάλι πληρώνεις. Αν είσαι υπάλληλος σου τα κρατάνε από το μισθό σου, διπλάσια από όσα πληρώνεις γιατί βάζει κι άλλα τόσα ο εργοδότης, θα μπορούσε να στα δίνει εσένα, δεν τον νοιάζει πού πάνε.
Δεν ξέρω γιατί συζητάμε, αφού λέμε το ίδιο πράγμα. :lol:

Εγώ απλά απάντησα στον Green Dragon που είχε απορία εάν υπάρχουν ιδιώτες στην Ελβετία.

Τεσπά, εγώ είμαι αγαπούλης και προτιμώ το κρατικό σύστημα και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω γιατί δεν γαμας τον φτωχό. Η Ελβετία δεν έχει φτωχούς για να γαμησεις οπότε εκεί δουλεύει η φάση με τους ιδιώτες.

Άβαταρ μέλους
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Ιαν 2025, 23:07

GoBzi έγραψε:
09 Ιαν 2025, 23:02
sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:49
GoBzi έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί συζητάμε, αφού λέμε το ίδιο πράγμα. :lol:

Εγώ απλά απάντησα στον Green Dragon που είχε απορία εάν υπάρχουν ιδιώτες στην Ελβετία.

Τεσπά, εγώ είμαι αγαπούλης και προτιμώ το κρατικό σύστημα και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω γιατί δεν γαμας τον φτωχό. Η Ελβετία δεν έχει φτωχούς για να γαμησεις οπότε εκεί δουλεύει η φάση με τους ιδιώτες.
Συμφωνούμε και σε αυτό. :lol:
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 10 Ιαν 2025, 08:54

sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 19:28
Green Dragon έγραψε:
09 Ιαν 2025, 19:08
sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:29
Ακόμη δίνουν αντιβίωση για ψύλλου πήδημα στην Ελλάδα; Πολύ κακό γιατί αν μετά πάθεις κάτι σοβαρό δεν θα σε πιάνει.
Όπως το να χάσεις το αυτί σου για παράδειγμα...

Πέρα από την ειρωνεία πάντως εδώ όντως δίνουν πολλή αντιβίωση αλλά ούτε το να μην δίνουν με τίποτα όπως γίνεται στον βορρά είναι σωστό. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Χρειάζεται μια μέση προσέγγιση.
Δεν ισχύει ότι δεν δίνουν με τίποτε, αν έχεις μικροβιακή μόλυνση θα σου δώσουν. Αλλά σε γρίππη που είναι ιός δεν έχει νόημα, αφού δεν τον πιάνει. Σου λένε κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Το να σου δώσουν προληπτικά μην κολλήσεις κάτι άλλο, τώρα που έχεις εξασθενήσει μόνο κακό κάνει. Γιατί κάτι τέτοιο κάνουν οι Έλληνες γιατροί, πάρε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου (κι εγώ το δικό μου, μη μου ζητάς μετά τα ρέστα).
Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο! Και το έγραψε και ο Δημοκράτης πιο πάνω που επίσης μένει Ολλανδία.

Και για Ελλάδα που λες εγώ έχω δει ότι οι γιατροί πολύ σπάνια δίνουν αντιβίωση για ιώσεις. Οι ασθενείς είναι που πήγαιναν και έπαιρναν μόνοι τους. Μιλάω για τα τελευταία 20 χρόνια, πιο πριν δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 10 Ιαν 2025, 13:37

Green Dragon έγραψε:
10 Ιαν 2025, 08:54
sharp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 19:28
Green Dragon έγραψε:
09 Ιαν 2025, 19:08

Όπως το να χάσεις το αυτί σου για παράδειγμα...

Πέρα από την ειρωνεία πάντως εδώ όντως δίνουν πολλή αντιβίωση αλλά ούτε το να μην δίνουν με τίποτα όπως γίνεται στον βορρά είναι σωστό. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Χρειάζεται μια μέση προσέγγιση.
Δεν ισχύει ότι δεν δίνουν με τίποτε, αν έχεις μικροβιακή μόλυνση θα σου δώσουν. Αλλά σε γρίππη που είναι ιός δεν έχει νόημα, αφού δεν τον πιάνει. Σου λένε κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Το να σου δώσουν προληπτικά μην κολλήσεις κάτι άλλο, τώρα που έχεις εξασθενήσει μόνο κακό κάνει. Γιατί κάτι τέτοιο κάνουν οι Έλληνες γιατροί, πάρε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου (κι εγώ το δικό μου, μη μου ζητάς μετά τα ρέστα).
Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο! Και το έγραψε και ο Δημοκράτης πιο πάνω που επίσης μένει Ολλανδία.

Και για Ελλάδα που λες εγώ έχω δει ότι οι γιατροί πολύ σπάνια δίνουν αντιβίωση για ιώσεις. Οι ασθενείς είναι που πήγαιναν και έπαιρναν μόνοι τους. Μιλάω για τα τελευταία 20 χρόνια, πιο πριν δεν ξέρω.
Σού έγραψα ότι μπορεί να μην ήταν ο γιατρός καλός. Ξέρω άνθρωπο που παιδευόταν επί χρόνια με όγκο στο στήθος που επεκτάθηκε κι ο γιατρός του έλεγε ότι είναι στρες. Αυτό στην Ελβετία, που είναι και το θέμα μας. Τελικά πήγε σε άλλη γιατρό, έκανε εξετάσεις και το βρήκαν. Πέρασε κάτι σαν 5 χειρουργεία, έχασε το ένα πνευμόνι αλλά επέζησε (δεν ήταν κακοήθης, ευτυχώς). Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ελβετοί δεν σου κάνουν εγχείριση, απλώς ο πρώτος γιατρός ήταν ούφο. Δηλ. εσύ πιστεύεις ότι στην Ολλανδία δεν πουλιέται ποτέ ούτε ένα αντιβιωτικό; :lol:

Εδώ που είμαι έχω πάρει αντιβίωση, όταν χρειάστηκε, όπως και άλλοι που γνωρίζω. Αλλά σε γρίππη δεν παίρνω κι ας κρατήσει μια βδομάδα. Αντιπυρετικά και περιμένω να περάσει. Στην Ελλάδα άκουγα να δίνουν αντιβιωτικά στον κορωνοϊό. Συμφωνείς με αυτό;

Άβαταρ μέλους
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 10 Ιαν 2025, 17:10

Green Dragon έγραψε:

Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο!
Και παρεμπ.πώς ξέρει ο φίλος σου ότι έχασε το αυτί το κοριτσάκι επειδή δεν του έδωσαν αντιβίωση;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Ιαν 2025, 08:10

sharp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 13:37
Green Dragon έγραψε:

Σού έγραψα ότι μπορεί να μην ήταν ο γιατρός καλός. Ξέρω άνθρωπο που παιδευόταν επί χρόνια με όγκο στο στήθος που επεκτάθηκε κι ο γιατρός του έλεγε ότι είναι στρες. Αυτό στην Ελβετία, που είναι και το θέμα μας. Τελικά πήγε σε άλλη γιατρό, έκανε εξετάσεις και το βρήκαν. Πέρασε κάτι σαν 5 χειρουργεία, έχασε το ένα πνευμόνι αλλά επέζησε (δεν ήταν κακοήθης, ευτυχώς). Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ελβετοί δεν σου κάνουν εγχείριση, απλώς ο πρώτος γιατρός ήταν ούφο. Δηλ. εσύ πιστεύεις ότι στην Ολλανδία δεν πουλιέται ποτέ ούτε ένα αντιβιωτικό; :lol:

Εδώ που είμαι έχω πάρει αντιβίωση, όταν χρειάστηκε, όπως και άλλοι που γνωρίζω. Αλλά σε γρίππη δεν παίρνω κι ας κρατήσει μια βδομάδα. Αντιπυρετικά και περιμένω να περάσει. Στην Ελλάδα άκουγα να δίνουν αντιβιωτικά στον κορωνοϊό. Συμφωνείς με αυτό;
Οκ, σωστά τα έγραψες. Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι λένε ότι ο βορράς δεν έχει τόσο καλούς γιατρούς όσο ο νότος, τους βλέπεις και εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είναι όλοι άχρηστοι ούτε γίνεται να μην δίνουν ποτέ αντιβίωση. Πάντως, όπως είπα και εδώ Ελλάδα δεν θυμάμαι να μου έδωσε ποτέ γιατρός αντιβίωση για κρυολογήματα-γρίππες παρά μόνο αν πολλές μέρες μετά είχα θέματα που σημαίνει επιπλοκή-μικρόβιο (είχα πιάσει έναν πολύ άσχημο στρεπτόκοκκο μια φορά που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον ξερόβηχα).

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Ιαν 2025, 08:11

sharp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 17:10
Green Dragon έγραψε:

Με δουλεύεις ρε μάστορα; Τώρα σου περιέγραψα συγκεκριμένη περίπτωση που δεν έδιναν με τίποτα και το κοριτσάκι έχασε την λειτουργία από το ένα αυτί του και έγινε μέχρι και χειρουργείο!
Και παρεμπ.πώς ξέρει ο φίλος σου ότι έχασε το αυτί το κοριτσάκι επειδή δεν του έδωσαν αντιβίωση;
Γιατί όταν την εξέτασαν είχε προχωρημένη ωτίτιδα, το έγραψα αυτό. Κόντευε η λοίμωξη να φτάσει στο κόκκαλο και χρειάστηκε χειρουργείο, η αντιβίωση δεν αρκούσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών