Εχει χαθει . εφτασε 88 και αν δεν την ειχε χτυπησει εγκεφαλικο θα κατοσταριζε σιγουρα . ( μεχρι τα 80κατι δεν ειχε ασπρη τριχα σχεδον και μικροφερνε καμια 10ετια σιγουρα )
Δουλευε απο το 65 ως το 1975 περιπου .
Εχει χαθει . εφτασε 88 και αν δεν την ειχε χτυπησει εγκεφαλικο θα κατοσταριζε σιγουρα . ( μεχρι τα 80κατι δεν ειχε ασπρη τριχα σχεδον και μικροφερνε καμια 10ετια σιγουρα )
κυρίως θέμα είναι το τι παράγει η επιχείρηση που δουλεύεις. Το πόσο παράγεις έχει πολύ μικρότερη σημασία από το τι.Antares έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 16:48Το θέμα δεν είναι πόσο δουλεύεις αλλά τι αποτέλεσμα έχει η δουλειά σου. Μπορεί εγώ και ένας αντίστοιχος υπάλληλος γραφείου στη Γερμανία (με τα ίδια προσόντα και χρόνια υπηρεσίας) να δουλεύουμε το ίδιο ή εγώ παραπάνω και αυτός/ή να αμείβεται με 7500 ευρώ μικτά (5500-6000 καθαρά π.χ. στη Mercedes) και εγώ με 1500 ευρώ μικτά (1000 καθαρά).
Σίγουρα ισχύουν αυτά. Γι' αυτό έβαλα το παράδειγμα της Mercedes. Θα μπορούσαμε όμως να παράγουμε εξαρτήματα κινητών ή υπολογιστών.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 17:05κυρίως θέμα είναι το τι παράγει η επιχείρηση που δουλεύεις. Το πόσο παράγεις έχει πολύ μικρότερη σημασία από το τι.
Το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι ότι δεν έχει πολλές εταιρείες και τομείς που να παράγουν υπηρεσίες και αγαθά μεγάλης προστιθέμενης αξίας.
Αν εξαιρέσεις τα παράγωγα πετρελαίου και τα εμπορικά πλοία δεν γνωρίζω άλλους κλάδους που να παράγουν κάτι μεγάλο
Πριν την κρίση είχαμε και πολύ δυνατές τράπεζες. Μετά τον ρούφηξαν κανονικά
δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί την κίνα σε αυτό το κομμάτι. Αυτή τη στιγμή όποιος έχει στο μυαλό του να φτιάξει μια νέα ηλεκτρονική συσκευή πρέπει αναγκαστικά να πάει κίνα. Η συγχωρεμένη η mls που το πάλεψε περίπου μια 10ετία στον χώρο αυτό έκανε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.Antares έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 17:08Σίγουρα ισχύουν αυτά. Γι' αυτό έβαλα το παράδειγμα της Mercedes. Θα μπορούσαμε όμως να παράγουμε εξαρτήματα κινητών ή υπολογιστών.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 17:05κυρίως θέμα είναι το τι παράγει η επιχείρηση που δουλεύεις. Το πόσο παράγεις έχει πολύ μικρότερη σημασία από το τι.
Το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι ότι δεν έχει πολλές εταιρείες και τομείς που να παράγουν υπηρεσίες και αγαθά μεγάλης προστιθέμενης αξίας.
Αν εξαιρέσεις τα παράγωγα πετρελαίου και τα εμπορικά πλοία δεν γνωρίζω άλλους κλάδους που να παράγουν κάτι μεγάλο
ενώ αυτος που τα θεωρεί φυσιολογικά τι είναι; εργατικός;
Δε ξέρω, εγώ είμαι ιδεολόγος τεμπέλης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 00:54ενώ αυτος που τα θεωρεί φυσιολογικά τι είναι; εργατικός;
τουρισμος.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 17:05
Nαι ε,τον ερντογαν δεν τον φτανουμε ομως α?Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 09:37Στην ελλαδα παράγονται ακόμα και εξαρτήματα αεροσκαφών, τα δεν παράγεται τίποτα ειναι για ηλιθιους