Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
sharp
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sharp » 12 Ιαν 2025, 20:49
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 16:28
sharp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 15:54
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 11:07
Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός με τους ασθενείς, καθώς δεν έχουν ιδέα. Όπως εγώ δεν έχω ιδέα τι έκανε ο μηχανικός στο αυτοκίνητό μου και αν είναι αλήθεια όλες οι πιθανές σαχλαμάρες που μου είπε πριν τον πληρώσω.
Επιπλέον ο Έλλην ασθενής, εξωτερικού ή εσωτερικού, είναι και ξυπνητζής. Ξέρει.
Εν προκειμένω..
Γνωρίζω γυναίκα που πάσχει από μια αυτοάνοση αρθρίτιδα . Μετά από αρκετές υποτροπές και ταλαιπωρία κατέληξε να παίρνει βιολογικό παράγοντα (μονοκλωνικά αντισώματα) και πήγαινε περίφημα. Χωρίς πόνο, χωρίς συμπτώματα , χρόνια χωρίς υποτροπή. Αποφασίζουν να μεταναστεύσουν με την οικογένειά της Ολλανδία. Ασφαλισμένη φυσικα σε καλή δουλειά.εκει της είπαν πως το φάρμακο είναι πολύ ακριβό, δεν εγκρίνεται και θα γυρίσει στη μεθοτρεξατη. Παμφθηνο φάρμακο που δινόταν για τη νόσο εδώ και 50 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι πως η γυναίκα είναι χάλια.
Σε κουβέντα μες στις γιορτές με οικογενειακή φίλη που είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική φαρμακευτική , μου είπε πως η Ολλανδία είναι η χειρότερη χώρα για αυτούς- δεν εγκρίνει σχεδόν ποτέ νέα φάρμακα λόγω κόστους.
Δεν αποκλείεται, επειδή ήταν ξένη. Είναι ρατσιστόμουτρα αυτοί.
Όχι. Γενικά η πολιτική τους είναι αυτή.
Και στα αντιβιωτικά; Το δικό σου ήταν πανάκριβο φάρμακο.
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Σεπ 2023, 10:29
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Σεπ 2024, 08:00
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:13
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Δεκ 2024, 10:51
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.