Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
Frappezitis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Frappezitis » 30 Αύγ 2024, 15:30
Οργισμένος έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:24
Frappezitis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:15
Η συγχώνευση Attica Bank και Παγκρήτια Τράπεζας ένα ακόμα «δώρο» στους καπιταληστές που πληρώθηκε από τον εργαζόμενο λαό.
Διαβάζοντας κανείς τους τίτλους στον αστικό Τύπο για τη συγχώνευση Attica και Παγκρήτιας τράπεζας, σχηματίζει την εικόνα μιας πανηγυρικής συνένωσης δύο ακμαζουσών επιχειρήσεων, η οποία «ανοίγει νέους ορίζοντες για την εθνική οικονομία», σχηματίζει τον «5ο τραπεζικό πυλώνα» πλάι στις 4 «συστημικές» τράπεζες κ.ο.κ. Η απλή ανάγνωση των στοιχείων, ωστόσο, γρήγορα προδίδει ότι πρόκειται για μια
σκανδαλώδη κρατική διάσωση δύο τραπεζών και παράδοσή τους σε καπιταλιστές προκειμένου να κερδοσκοπήσουν με το «εξυγιασμένο» απόκτημά τους.Συγχώνευση Attica – Παγκρήτιας: αυθεντικό σκάνδαλο τραπεζικού παρασιτισμού
εισαι τελειως γκαου

Ό, τι κι αν έχεις στην καρδιά
Να μου το λες μικρό μου
Κι όχι να κάθεσαι να κλαις
Παραπονιάρικό μου
Και αν σε πίκρανα εγώ
Με τον εγωισμό μου
Συμπάθησέ με και μην κλαις
Παραπονιάρικό μου

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι

ισραηλινοι.
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 30 Αύγ 2024, 16:01
Δεν κατάλαβα... γιατί συμπέρανες ότι θεωρώ τη Γερμανία σοβαρή χώρα; Εγώ μιλούσα για Κούβα και Βόρεια Κορέα. Εκεί ο καταθέτης ξέρει ότι και 100 εκατομμύρια να έχει στον λογαριασμό του, δεν θα βρεθεί κανένας αληταράς πολιτικός να του τα κουρέψει.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Frappezitis
από Frappezitis » 30 Αύγ 2024, 16:07
micmic έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 16:01
Δεν κατάλαβα... γιατί συμπέρανες ότι θεωρώ τη Γερμανία σοβαρή χώρα; Εγώ μιλούσα για Κούβα και Βόρεια Κορέα. Εκεί ο καταθέτης ξέρει ότι και 100 εκατομμύρια να έχει στον λογαριασμό του, δεν θα βρεθεί κανένας αληταράς πολιτικός να του τα κουρέψει.
ΗΠΑ: Κατέρρευσε άλλη μια περιφερειακή τράπεζα, η Republic First BancorpSilicon Valley Bank: Σκάνδαλο με τον CEO, πούλησε $3,6 εκατ. σε μετοχές λίγο πριν την κατάρρευση
Το βιογραφικό του Γκρεγκ Μπέγκερ, ο άλλοτε φέρελπις τραπεζικός με τις προβλέψεις που έπεσαν έξω
«Μετασεισμικές δονήσεις» στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές έχει προκαλέσει η κατάρρευση της Silicon Valley Bank στις ΗΠΑ, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει όχι μόνο στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και, ενδεχομένως, ευρύτερα.

ισραηλινοι.
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 30 Αύγ 2024, 16:22
Frappezitis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 16:07
ΗΠΑ: Κατέρρευσε άλλη μια περιφερειακή τράπεζα, η Republic First BancorpSilicon Valley Bank: Σκάνδαλο με τον CEO, πούλησε $3,6 εκατ. σε μετοχές λίγο πριν την κατάρρευση
Το βιογραφικό του Γκρεγκ Μπέγκερ, ο άλλοτε φέρελπις τραπεζικός με τις προβλέψεις που έπεσαν έξω
«Μετασεισμικές δονήσεις» στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές έχει προκαλέσει η κατάρρευση της Silicon Valley Bank στις ΗΠΑ, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει όχι μόνο στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και, ενδεχομένως, ευρύτερα.
Άντε πάλι... τί σχέση έχουν οι ΗΠΑ; Εγώ μιλάω για τις συστημικές Βορειοκορεάτικες και Κουβανέζικες τράπεζες που είναι βράχοι. Και το ξέρω από πρώτο χέρι, επειδή δίπλα εκεί που παραθερίζω είναι ένα ξενοδοχείο που δουλεύει αποκλειστικά με Κουβανούς και Βορειοκορεάτες και έτσι ξέρω ότι οι τράπεζές τους είναι εγγύηση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Frappezitis
από Frappezitis » 30 Αύγ 2024, 19:36
micmic έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 16:22
Frappezitis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 16:07
Άντε πάλι... τί σχέση έχουν οι ΗΠΑ; Εγώ μιλάω για τις συστημικές Βορειοκορεάτικες και Κουβανέζικες τράπεζες που είναι βράχοι. Και το ξέρω από πρώτο χέρι, επειδή δίπλα εκεί που παραθερίζω είναι ένα ξενοδοχείο που δουλεύει αποκλειστικά με Κουβανούς και Βορειοκορεάτες και έτσι ξέρω ότι οι τράπεζές τους είναι εγγύηση.
Νέο τραπεζικό σκάνδαλο στη Βρετανία

ισραηλινοι.
-
pylothess
- Phorum.gr user: pylothess
από pylothess » 31 Αύγ 2024, 22:39
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:31
Τελικά η ελεύθερη αγορά και ο ανταγωνισμός οδηγεί στο μονοπώλιο.
Γιατί δεν ανοίγουν 300 τράπεζες; γιατί πολύ απλά η ίδια η αγορά για να είναι ισχυρή δε χρειάζεται τον ανταγωνισμό.
Θα αντέξουν 300 τραπέζες ;
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Δεκ 2024, 10:31
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Μαρ 2024, 13:16
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
04 Νοέμ 2024, 07:59
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
08 Δεκ 2024, 15:52
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.