Συμφωνώ, αλλα όταν δεν κάνεις καμμία προσπάθεια να λύσεις την απορία σου και όταν σου την λύνουν οι άλλοι και αντί να πεις "συγνώμη δεν ήξερα, ευχαριστώ για την ενημέρωση" συνεχιζεις το ίδιο τροπάρι, τότε μάλλον στους ψεκασμενους ανήκεις.
Νεος πτωχευτικός νόμος γιατί το απαιτούν τραπεζίτες και ολιγάρχες που έχουν μάθει ν πλουτίζουν απο τν δυστυχία τν άλλων
Re: Νεος πτωχευτικός νόμος γιατί το απαιτούν τραπεζίτες και ολιγάρχες που έχουν μάθει ν πλουτίζουν απο τν δυστυχία τν ά
Re: Νεος πτωχευτικός νόμος γιατί το απαιτούν τραπεζίτες και ολιγάρχες που έχουν μάθει ν πλουτίζουν απο τν δυστυχία τν ά
Άμα αστειεύεσαι πάω πάσο ρε συ. Δεν με ενδιαφέρει η τελευταία λέξη, η εγκυρότητα των επιχειρηματων και η αναζήτηση της αλήθειας είναι αυτή που με ενδιαφέρει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:26Δε μπορώ να κάνω συζήτηση μαζί σου, δυσκολεύομαι. Μου λες ότι δεν υπάρχει προσωπική χάρτα δικαιωμάτων, σώπα ρε, λες να μην το ξέρω; Προφανώς αστειεύομαι, χαχα γιου νόου; αλλά έχεις μια συγκεκριμένη εμμονή να πεις την τελευταία λέξη. Ε άντε πες την να τελειώνουμε.axilmar έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:21Δεν θα σου απαντησω, γιατι δεν εκανες καποια ερωτηση που εχει ουσια για την συζητηση.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:07
οκ ρε παιδί μου αλλά δε μου απάντησες, από περιέργεια ρωτάω
Συγνωμη κιόλας δλδ αλλά που να καταλάβω ότι αστειευοσουν.
Γιατί απορρίπτεις το επιχείρημα μου χωρίς να το εξετάσεις; Επειδή δεν βολεύει την άποψη σου;
Εκεί είναι η ψεκασμενια.
Ας αρχίσουμε από το εξής απλό: είναι όλες οι χρεωκοπιες ιδιες; Μπορούν να αντιμετωπιστούν όλες με τον ίδιο τρόπο;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν χρειάστηκε να το απορριψω εγω απορριφθηκε εκ των πραγματων ,αν δεν ειχε ξανασυμβει χρεοκωπια στον κοσμο μπορεί να ειχε κάποια βαση ,αλλα τωρα να λεμε τετοια πραγματα?axilmar έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:43Γιατί απορρίπτεις το επιχείρημα μου χωρίς να το εξετάσεις; Επειδή δεν βολεύει την άποψη σου;
Εκεί είναι η ψεκασμενια.
Ας αρχίσουμε από το εξής απλό: είναι όλες οι χρεωκοπιες ιδιες; Μπορούν να αντιμετωπιστούν όλες με τον ίδιο τρόπο;
Οκ λες λοιπόν ότι όλες οι χρεωκοπιες στον κόσμο είναι ίδιες και μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο.perseus έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:47Δεν χρειάστηκε να το απορριψω εγω απορριφθηκε εκ των πραγματων ,αν δεν ειχε ξανασυμβει χρεοκωπια στον κοσμο μπορεί να ειχε κάποια βαση ,αλλα τωρα να λεμε τετοια πραγματα?
Μετά αναρωτιέμαι γιατί σε λέω ψεκασμενο.
Τι εννοείς δεν άνοιξε μύτη; 6.000 οικογένειες έχασαν τα σπίτια τους. Σε μια χώρα με 300.000 πληθυσμό. Ένας στους δέκα. Απλώς οι άλλοι 9 δε δανείστηκαν λεφτά για να σώσουν τις τράπεζες από αυτόν τον δέκατο που δεν είχε να πληρώσει. Είπαν τόσο στις τράπεζες όσο και σε εκείνον "άντε γαμηθείτε".
Και τι εννοείς "είναι καλύτερα και από πριν"; Πάντα 24% είναι ο ΦΠΑ, πάντα 68 η ηλικία συνταξιοδότησης, πάντα 22% ο φόρος από το 1ο ευρώ.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η Ισλανδία ΔΕΝ χρεωκόπησε. Εκείνες που χρεωκόπησαν ήταν κάποιες τράπεζές τηςfoscilis έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:53Τι εννοείς δεν άνοιξε μύτη; 6.000 οικογένειες έχασαν τα σπίτια τους. Σε μια χώρα με 300.000 πληθυσμό. Ένας στους δέκα. Απλώς οι άλλοι 9 δε δανείστηκαν λεφτά για να σώσουν τις τράπεζες από αυτόν τον δέκατο που δεν είχε να πληρώσει. Είπαν τόσο στις τράπεζες όσο και σε εκείνον "άντε γαμηθείτε".
Και τι εννοείς "είναι καλύτερα και από πριν"; Πάντα 24% είναι ο ΦΠΑ, πάντα 68 η ηλικία συνταξιοδότησης, πάντα 22% ο φόρος από το 1ο ευρώ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
να πληρωνω εγω νοικι 300 ευρω το μηνα, και μετα απο 12 χρονια να εχω τιποτα
να πληρωνεις εσυ 300 ευρω νοικι στην τραπεζα που εχει το ακινητο, και μετα 12 χρονια να εχεις σπιτι;
δικαιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν ξερω, αλλα υτο δεν θαπρεπε να ισχυει, ειναι λαθος.axilmar έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:36Εδώ λένε ότι χάνεις το σπίτι σου ακόμα και εάν δεν το έχεις βάλει ενεχυρο.
Τελικά τι ισχύει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αυτό το αντε γαμηθειτε με καλυπτει απολυτα.foscilis έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:53Τι εννοείς δεν άνοιξε μύτη; 6.000 οικογένειες έχασαν τα σπίτια τους. Σε μια χώρα με 300.000 πληθυσμό. Ένας στους δέκα. Απλώς οι άλλοι 9 δε δανείστηκαν λεφτά για να σώσουν τις τράπεζες από αυτόν τον δέκατο που δεν είχε να πληρώσει. Είπαν τόσο στις τράπεζες όσο και σε εκείνον "άντε γαμηθείτε".
Σαν κρατος ειναι καλύτερα απο πριν ναι η οχι?
Απο εμσς ειναι καλύτερα?
Μα το κράτος τους ποτέ δεν είχε πρόβλημα, αυτό ειναι το θέμα. Κάποιες τράπεζες δάνεισαν λεφτά Άγγλων και Ολλανδών σε Ισλανδούς για σπίτια που δεν τα άξιζαν ούτε είχαν (οι συγκεκριμένοι Ισλανδοί) λεφτά να τα αποπληρώσουν. Όσο σε νοιάζει εσένα αν εγώ χρωστάω στο μπακάλικο απέναντι και περίμενω να τα πάρω από τον θείο μου που του τα δάνεισα να τα παίξει στο Στοίχημα άλλο τόσο ένοιαζε και τους υπόλοιπους Ισλανδούς (καθώς και το κράτος τους) για τους εν λόγω μαλάκες.
Καλά σου λέει ο axilmar ότι είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από την Ελλάδα.
Καλά σου λέει ο axilmar ότι είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από την Ελλάδα.
δικαιο, γιατι εγω δανειστηκα, φαλληρησα, με ολες τις νομικες και μη νομικες συνεπειες, και απλα συνεχιζω να πληρωνω το δανειο...εσυ απλα νοικιαζεις.
Ειναι σαν να μου λες οτι δεν ειναι δικαιο να πληρωνω νοικι 700 ευρω και ο αλλος δοση για δανειο 700 ευρω, γιατι του αλλουνου θα του μεινει το σπιτι στο τελος. Αλλα ο αλλος που επελεξε να δανειστει εχει αλλες νομικες/μη νομικες συνεπειες.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Ανησυχητικό πάντως ότι με είχες για αρκετά μαλάκα ώστε να βγάλω προσωπική χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτωνaxilmar έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:41Άμα αστειεύεσαι πάω πάσο ρε συ. Δεν με ενδιαφέρει η τελευταία λέξη, η εγκυρότητα των επιχειρηματων και η αναζήτηση της αλήθειας είναι αυτή που με ενδιαφέρει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:26Δε μπορώ να κάνω συζήτηση μαζί σου, δυσκολεύομαι. Μου λες ότι δεν υπάρχει προσωπική χάρτα δικαιωμάτων, σώπα ρε, λες να μην το ξέρω; Προφανώς αστειεύομαι, χαχα γιου νόου; αλλά έχεις μια συγκεκριμένη εμμονή να πεις την τελευταία λέξη. Ε άντε πες την να τελειώνουμε.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν αγοράζει το κράτος. Ιδιωτικός φορέας θα είναι λέει. Αγνώστου ταυτότητας και προελεύσεως.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Καταλαβαίνω γιατί το λες ανησυχητικό, αλλά διαβάζοντας διάφορα πόστς σε διάφορα φόρουμ είναι πολύ δύσκολο καμμιά φορά να διακρίνει κανείς το χιούμορ του άλλου. Υπάρχουν δλδ πολλοί ψεκασμενοι εκεί έξω και κάνουν δύσκολο το πράγμα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 13:36όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Ανησυχητικό πάντως ότι με είχες για αρκετά μαλάκα ώστε να βγάλω προσωπική χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτωνaxilmar έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 10:41Άμα αστειεύεσαι πάω πάσο ρε συ. Δεν με ενδιαφέρει η τελευταία λέξη, η εγκυρότητα των επιχειρηματων και η αναζήτηση της αλήθειας είναι αυτή που με ενδιαφέρει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:26
Δε μπορώ να κάνω συζήτηση μαζί σου, δυσκολεύομαι. Μου λες ότι δεν υπάρχει προσωπική χάρτα δικαιωμάτων, σώπα ρε, λες να μην το ξέρω; Προφανώς αστειεύομαι, χαχα γιου νόου; αλλά έχεις μια συγκεκριμένη εμμονή να πεις την τελευταία λέξη. Ε άντε πες την να τελειώνουμε.
Πάντως εγώ διαβάζω με ενδιαφέρον τα σχόλια σου, σχεδόν πάντα έχεις να πεις κάτι ενδιαφέρον, κάτι που δεν σκέφτηκα. Αυτό είναι η θετική πλευρά του διαδικτύου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα λεφτά έχουν οι Ρώσοι ολιγάρχες;
από Urzaring13 » 12 Απρ 2025, 03:36 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
30 Απρ 2025, 02:42
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
15 Νοέμ 2023, 16:22
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ολοκληρωτικος νέος αντιρατσιστικος νόμος της Σκωτίας
από southern » 01 Απρ 2024, 06:41 » σε Διεθνής πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 2112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
23 Απρ 2024, 10:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!
από Frappezitis » 02 Μάιος 2025, 10:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 413 Απαντήσεις
- 8475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
27 λεπτά πριν
-